Evenementen


De grootste stormbaan van Nederland!

Vcompany legt de grootste stormbaan van Nederland neer op het dak van The wall naast de A2. Deze stormbaan is 380 meter lang!

The Big Run at Beat the Wall

Leg jij alle hindernissen af zonder kleerscheuren?Zet jouw record op ’s werelds langste stormbaan! Koop nu je kaartje op www.beatthewall.nlBeat The WallThe Wall UtrechtSLAM

Geplaatst door Vcompany op woensdag 19 juli 2017

Meld je nu aan bij www.beatthewall.nl om deze stormbaan te trotseren.

Heeft u een geweldig idee voor een event, maar zoekt u hulp bij de uitvoering hiervan?

Vcompany kan u hierbij ondersteunen! Door de ervaring die wij door de jaren heen hebben opgebouwd, weten wij als geen ander wat erbij komt kijken om een event van A tot Z te laten slagen. Zo geven wij uw idee graag vorm en helpen wij bij de realisatie hiervan. Of het nu gaat om een marketing event, teambuilding event, open dag, relatie dag, braderie, personeelsfeest, jubilea, dorpsfeest of groot outdoor event, wij hebben hier ruimschoots ervaring mee. Bent u op zoek naar een ludieke manier om mensen naar uw locatie te trekken? Een kinderevent doet het altijd goed of wat dacht u van een actie gericht op een feestdag (Pasen, Midsommar, sinterklaas of kerst) of seizoen (lente, zomer, herfst, winter)?

Of heeft u een hoge verwachting van een dag en verwacht u veel klanten of publiek? Wij weten hoe wij uw publiek kunnen vermaken.

Bij het realiseren van een event denken wij graag met u mee in het gehele proces. Zo kunnen wij hulp bieden bij de invulling, aankleding, voorziening en veiligheidsmaatregelen voor uw event. Wij kunnen u ontzien door een stroom- en bouwplan te maken en u hulp te bieden bij de vergunningsaanvraag.

Waarom zou ik Vcompany hiervoor inschakelen?

Naast attractie, party en tentenverhuurder hebben wij ook een uitzendbureau en zijn wij met diverse locaties centraal gesitueerd over het hele land. Hierdoor zijn wij in staat om u als klant een totaal concept te kunnen aanbieden. Naast ons uitgebreide assortiment slaan wij ook samen de handen in een met onze partners. Hierdoor kunnen wij u als klant nog beter bedienen. Gelukkig kunnen wij u een aantrekkelijke prijs bieden door ons uitgebreide assortiment kunnen wij de kosten drukken.

Heeft u een landelijke actie? Wij kunnen u vanuit diverse locaties ondersteunen. Hierdoor zijn wij flexibel, kunnen snel schakelen en kunnen wij de kosten voor u drukken.

Doordat wij beschikken over unieke en groots opvallende attracties werken wij ook veel samen met reclamecampagne bedrijven.

Promotie & reclame campagnes

Uw bedrijf/ product of winkel onder de aandacht brengen? Wij kunnen uiteraard u helpen met de promotie hiervan.

Wat kunnen wij u bieden?

Aankleding & voorzieningen

Tenten, rode loper, ballon decoratie, verlichting, tenten, toilet wagen, inrichting, verwarming, podium, skytubes en blikvangers.

Entertainment

Schminck stands, ballon artiesten, kinder entertainers en artiesten, mascotte poppen, attracties, spelverhuur, rad van avontuur, DJ (presentator) met geluidsset en workshops

Op zoek naar een opvallende attractie wat een echte reclame campagne hit oplevert? Kortom, iets spectaculairs. Dit kan bij Vcompany. Wat dacht u van de attractie Vertical Bikes?

Een attractie inzetten voor een promotiestunt?

Wij kunnen u helpen bij een like & share actie. Onze attracties kunnen voorzien worden van live GoPro beeldmateriaal welke direct daarna ingezet kan worden voor een like & share winactie.

Uw eigen huisstijl, merk of bedrijfsnaam inzetten?

Onze attracties worden vaak ingezet voor een reclamecampagne of beurs. Zo kunnen wij in samenwerking met onze ontwerper en u als opdrachtgever, een boksbal geheel in uw huisstijl laten wrappen. Tevens kunnen onze topattracties worden voorzien van banners en/of vlaggen geheel bedrukt in uw huisstijl.

Kinderevent

Wat dacht u van een mega kinderspeeldag, kinderplein of indoor speeltuin? Wij plaatsen een aantal grote, opvallende en ludieke attracties in een sporthal, (leegstaand) bedrijfspand of op een sportveld van uw vereniging. Naast de attracties kunnen de activiteiten ook opgevuld worden met kinder entertainment, traktaties en schmincken.

Op dit moment bieden wij ook op een vaste locatie lasergamen en een kinder speel event area aan. Wij kunnen dus vanuit ervaring spreken dat zo’n dag velen kinderharten sneller doet kloppen en zij de dag van hun leven beleven.

Een mega kinder speeldag kunnen wij door het gehele land realiseren. Een kinder speeldag wordt vaak gerealiseerd vanuit een gemeenschap waarbij er diverse sponsors worden aangetrokken en vaak in combinatie met een kleine entreeprijs. Zo werken wij vaak samen met gemeenten, bedrijven, campings, recreatieparken, wijk- en ondernemersverenigingen om een kinder speeldag te realiseren.

Bij een leuk initiatief willen wij uiteraard altijd met u meedenken.

Bedrijfsevent

Niets is ons te gek. Op iedere gewenste locatie kunnen wij voor u een personeelsuitje, bedrijfsopening, netwerk event of relatie dag organiseren.

Kortom, wilt u een zakelijk evenement naar uw locatie halen? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij zullen ervoor zorg dragen dat uw bedrijfsruimte omgetoverd wordt tot een ware ontvangstzaal, die voorzien is van alle gemakken.

Outdoor event

Grootschalige outdoor events is door de jaren heen onze specialiteit geworden. Vanaf het concept tot de realisatie kunnen wij u in alle facetten ondersteunen. Denkt u hierbij aan:

  • Tenten, toiletwagens, podium, tafels, stoelen, bierbank sets en marktkramen.
  • Horeca en food faciliteiten
  • Personeel
  • Toilet wagens, watervoorziening en douches
  • Verwarming, stroomvoorziening en bekabeling
  • Drang en afzethekken, EHBO
  • Artiesten, DJ en entertainment
  • Topattracties
  • Kinderspeelweide

Teambuilding event of mega zeskamp spektakel

Vcompany heeft een uitgebreid zeskamp en stormbanen assortiment. Hoe groot u uw zeskamp of teambuilding event ook wilt hebben, wij kunnen het neerzetten.

Naast attracties beschikken wij ook over professionele begeleiders. Zij kunnen voor u dan ook een aantrekkelijk programma in elkaar draaien.

Geen locatie? Dit kunnen wij uiteraard ook regelen.