088 - 3985000
v.a.
45

Actieve speaker met microfoon huren op uw feest of evenement

Een actieve speaker huurt u natuurlijk bij Vcompany Partyverhuur. Als u deze speaker huurt bij Vcompany Partyverhuur bent u verzekerd van professioneel geluid op uw feest of evenement.

Prijzen zijn incl btw

Prijslijst per dag:

Dagprijs (bij afhalen)€45,00
Dagprijs €50,00
2 dagen:€ 75.00
3 dagen:€ 150.00
4 dagen:€ 125.00
5 dagen:€ 225.00
6 dagen:€ 263.00
7 dagen:€ 175.00
Op/afbouw kosten met
hulp van Vcompany:
€ 15.00
* 10% korting bij afhalen.
* Begeleiding bij dit artikel is mogelijk.

Actieve speaker met microfoon huren bij Vcompany

Op zoek naar een speaker met microfoon, dan bent u bij Vcompany Partyverhuur op het goede adres. Een speaker zorgt ervoor dat de sfeer op uw feest of evenement nog beter wordt. Dankzij de bijgeleverde microfoon kunt u te allen tijde de bezoekers van uw feest of evenement aanspreken.. Deze speaker is gemakkelijk te bevestigen en geeft een supergeluid af voor uw feest en evenement! Naast alle andere attracties en partyartikelen, zoals springkussens en tenten, verhuurt Vcompany ook geluidssystemen voor op uw feest of evenement.

Speaker met microfoon combineren met een opvallende attractie of met een tent? Huur dan het springkussen disco, easy-up partytent, attractie schiettent, verlicht dansblok, stormbaan 45 meter en/of de rodeostier.

De actieve speaker met microfoon kunt u huren in 4 opties: afhalen, bezorgen, bezorgen incl. op- en afbouw en compleet verzorgd. Het kan allemaal bij Vcompany Partyverhuur.

Kenmerken:

L x Bx H 0.82 x 0.51 x 0.78
Stroom: Nodig
Gewicht: 46.6KG
Vervoer met bestelbus: Ja
Vervoer met aanhanger: Ja
Opzet/afbouw tijd: 20 min.
Aantal personen op afbouwen: 1
  • Speaker
  • Microfoon
  • Feest
  • Party

Veilig, goedkoop en eenvoudig huren

Bij Vcompany Partyverhuur kunt u een speaker met microfoon huren voor de beste prijs en kwaliteit. Wij houden van duidelijkheid en hebben dan ook alle prijzen weergegeven inclusief BTW. Al onze spellen en attracties zijn voorzien van een typegoedkeuring, waardoor wij de kwaliteit van onze materialen kunnen waarborgen.

Vraagt u een offerte aan bij Vcompany Partyverhuur dan ontvangt u dezelfde dag nog een offerte in uw mailbox. Daarnaast kunnen wij altijd een aantrekkelijke korting bieden bij het huren van meerdere artikelen. Een evenement organiseren? Hiervoor bent u bij Vcompany aan het juiste adres, wij denken graag met u mee.

Vcompany Attractieverhuur is zeer flexibel. Wij leveren vanuit diverse locaties en bieden een landelijke dekking. Deze flexibiliteit komt terug in ons assortiment. Mocht een product of attractie ontbreken, vraag dan naar de mogelijkheden. Wij zijn continu bezig ons assortiment aan te vullen naar de wensen van de klant.

De actieve speaker microfoon is zowel binnen als buiten te gebruiken en niet van het weer afhankelijk. Toch bieden wij een ‘slecht weer’ garantie. Is er slecht weer op komst, dan heeft u de mogelijkheid om kosteloos uw order te verplaatsen en uw producten en attracties een andere dag te huren.

Naast Partyverhuur kunt u bij Vcompany ook tenten en attracties huren. Zeskamp? Heeft u al gedacht aan sport en spel attributen? Bekijk de zeskamppakketten of kinderspelen. Kortom bij Vcompany kunt u een breed assortiment huren en bent u aan het juiste adres om u feest compleet te maken.

Zelf afhalen?

Wij zijn gevestigd op de volgende locaties: Bemmel (Gelderland), Eindhoven (Brabant), Nunspeet (Gelderland), Veenendaal (Utrecht), Werkhoven (Utrecht) en Zoetermeer (Zuid Holland).

De speaker met microfoon is te vervoeren in personenauto. De afmetingen voor het vervoer en het gewicht staan vermeld bij de producteigenschappen. Wij raden aan om de producteigenschappen eerst te bekijken voordat u uw bestelkeuze maakt. Bij ons kunt u een aanhanger huren voor 25 euro per dag.