088 - 3985000
v.a.
8

Vlondervloer afwerkrand huren op uw feest of evenement

Wilt u een nette afwerking van uw vlondervloer, dan zijn deze afwerkranden de mooie oplossing. Afwerkranden huurt u natuurlijk bij Vcompany Partyverhuur. Tevens zijn deze randen zeer geschikt voor rolstoelgebruikers. Bij Vcompany Partyverhuur bent u op het juiste adres als het om een vlondervloer gelegd of vlondervloer ongelegd en afwerkranden gaat. De afwerkrand voor de vlondervloer wordt verhuurd per stuk van 3 meter. Prijs is per meter.

 

Prijzen zijn incl btw

Prijslijst per dag:

Dagprijs (bij afhalen)€7,20
Dagprijs €8,00
2 dagen:€ 11.00
3 dagen:€ 15.00
4 dagen:€ 19.00
5 dagen:€ 23.00
6 dagen:€ 26.00
7 dagen:€ 30.00
Op/afbouw kosten met
hulp van Vcompany:
€ 15.00
* 10% korting bij afhalen.
* Begeleiding bij dit artikel is mogelijk.

Vlondervloer afwerkrand huren bij Vcompany

Vlondervloer afwerkrand huren? Dat doet u natuurlijk bij Vcompany Partyverhuur. U vind bij ons vlondervloer afwerkranden met een afmeting per 3 meter. De vlondervloer afwerkranden kunnen op locatie worden bezorgd, maar u kunt ze ook zelf ophalen bij onze vestiging in Werkhoven (Utrecht).

Vlondervloer afwerkranden kunt u gemakkelijk en snel huren bij Vcompany Partyverhuur! Naast alle andere attracties en party-artikelen ,zoals springkussens en skytubes, verhuurt Vcompany ook vlondervloer afwerkranden voor op uw feest of evenement.

Vlondervloer afwerkranden combineren met een opvallende attractie of accessoires? Huur dan bijvoorbeeld het springkussen disco, de partytent, dansblok verlicht, de aluhal, stormbaan 45 meter en/of de rodeostier.

De vlondervloer afwerkrand kunt u huren in 3 opties: afhalen, laten bezorgen exclusief leggen en bezorgen met op- en afbouw. Het kan allemaal bij Vcompany Partyverhuur.

  • Afwerkrand vlondervloer
  • Stukken van 3 meter
  • Nette afwerking
  • Gelegd of ongelegd
  • Rolstoelvriendelijk

Veilig, goedkoop en eenvoudig huren

Bij Vcompany Partyverhuur kunt u een vlondervloer afwerkrand huren voor de beste prijs en kwaliteit. Hierdoor zijn alle prijzen weergegeven inclusief BTW omdat wij houden van duidelijkheid. Onze attracties en spelen zijn voorzien van een typegoedkeuring waardoor wij de kwaliteit van onze materialen kunnen waarborgen.

Vraagt u een offerte aan bij Vcompany Partyverhuur dan ontvangt u dezelfde dag nog een offerte in uw mailbox. Daarnaast kunnen wij altijd een aantrekkelijke korting bieden bij het huren van meerdere artikelen. Een evenement organiseren? Hiervoor bent u bij Vcompany aan het juiste adres, wij denken graag met u mee.

Omdat wij vanuit diverse locaties kunnen leveren zijn wij zeer flexibel en kunnen wij ook een landelijke dekking bieden. Deze flexibiliteit komt terug in ons assortiment, mocht een product of attractie ontbreken vraag dan naar de mogelijkheden. Wij zijn continu bezig ons assortiment aan te vullen naar de wensen van de klant.

Tevens bieden wij een ‘slecht weer’ garantie. De vlondervloer afwerkrand is zowel binnen als buiten te gebruiken en niet van het weer afhankelijk. Mocht u uw feest toch willen afzeggen vanwege de weersvoorspelling dan heeft u als klant de mogelijkheid uw bestelling kosteloos te verplaatsen naar een andere huurdatum.

Naast Partyverhuur kunt u bij Vcompany ook tenten en attracties artikelen huren. Sportdag? Heeft u al gedacht aan sport en spel attributen? Bekijk de zeskamp pakketten of kinderspelen. Kortom bij Vcompany kunt u een breed assortiment huren en bent u aan het juiste adres om u feest compleet te maken.

Zelf afhalen?

Wij zijn gevestigd op de volgende locaties: Bemmel (Gelderland), Eindhoven (Brabant), Nunspeet (Gelderland), Veenendaal (Utrecht), Werkhoven (Utrecht) en Zoetermeer (Zuid Holland).

Let op, de vlondervloer afwerkrand is alleen af te halen op onze hoofdlocatie in Werkhoven (Utrecht). U kunt voor de opties vlondervloer gelegd of vlondervloer ongelegd kiezen.

De afmetingen voor het vervoer en het gewicht staan vermeld bij de producteigenschappen. Wij raden aan om de producteigenschappen te bekijken voordat u uw bestelkeuze maakt. Bij ons kunt u een aanhanger huren voor 25 euro per dag.