088 - 3985000
v.a.
640

Een aluhal 6*10 meter huren doet u bij Vcompany

Aluhallen huren doet u eenvoudig en snel bij Vcompany. De aluhal kan volledig aangepast worden naar het aantal te verwachten bezoekers of gewenste oppervlakte.

Prijzen zijn incl btw

Prijslijst per dag:

Dagprijs €640,00
2 dagen:€ 640.00
3 dagen:€ 1425.00
4 dagen:€ 640.00
5 dagen:€ 1425.00
6 dagen:€ 1425.00
7 dagen:€ 640.00
Op/afbouw kosten met
hulp van Vcompany:
€ 0.00
* Afhalen is niet mogelijk

Een aluhal huren voor uw bedrijfsevenement of verjaardagsfeest

Doordat Vcompany zowel attractie-, party en tentenverhuur aanbiedt, kunnen wij u als klant ontzorgen en uiteraard een scherpe prijs aanbieden. Zo hebben wij al velen geslaagde evenementen neer kunnen zetten. Van een groot dorpsfeest, buurtfeest, cultureel festival, paardenconcours tot een geslaagd horeca evenement.

Met een aluhal tovert u een locatie eenvoudig om tot een feestzaal. Compleet gevuld met podium, de juiste artiesten, drive in, feestende bezoekers, geluidsinstallatie en verlichting. Een aluhal geeft uw evenement een luxe uitstraling.

Het opzetten van een aluhal wordt volledig door Vcompany gedaan, waardoor u wordt ontzorgd.

Kenmerken:

L x B 6 x 10
  • 6*10 meter
  • 108 personen
  • Aluhal
  • Feest & evenementen

Veilig, goedkoop en eenvoudig huren

Bij Vcompany Partyverhuur kunt u een aluhal voor de beste prijs en kwaliteit huren. Wij houden van duidelijkheid en hebben dan ook alle prijzen weergegeven inclusief BTW. Al onze spelen en attracties zijn voorzien van een typegoedkeuring, waardoor wij de kwaliteit van onze materialen kunnen waarborgen.

Vraagt u een offerte aan bij Vcompany Partyverhuur dan ontvangt u dezelfde dag nog een offerte in uw mailbox. Daarnaast kunnen wij altijd een aantrekkelijke korting bieden bij het huren van meerdere artikelen. Een evenement organiseren? Hiervoor bent u bij Vcompany aan het juiste adres, wij denken graag met u mee.

Vcompany Partyverhuur is zeer flexibel. Wij leveren vanuit diverse locaties en bieden een landelijke dekking. Deze flexibiliteit komt terug in ons assortiment. Mocht een product of attractie ontbreken, vraag dan naar de mogelijkheden. Wij zijn continu bezig ons assortiment aan te vullen naar de wensen van de klant.

De aluhal is bij regen te gebruiken en daardoor niet van het weer afhankelijk. Toch bieden wij een ‘slecht weer’ garantie. Is er slecht weer op komst, dan heeft u de mogelijkheid om kosteloos uw order te verplaatsen en uw producten en attracties een andere dag te huren.

Naast Partyverhuur kunt u bij Vcompany ook tenten en attracties artikelen huren. Sportdag? Heeft u al gedacht aan sport en spel attributen? Bekijk het sportdag pakket of de kinderspelen. Kortom bij Vcompany kunt u een breed assortiment huren en bent u aan het juiste adres om u feest compleet te maken.

Wij zijn gevestigd op de volgende locaties: Bemmel (Gelderland), Eindhoven (Brabant), Nunspeet (Gelderland), Veenendaal (Utrecht), Werkhoven (Utrecht) en Zoetermeer (Zuid Holland).