088 - 3985000
v.a.
95

Ballenbad Iglo huren op uw feest of evenement

Dit opblaasbare ballenbad is een waar spektakel voor de kleinere kinderen. Dit ballenbad is eenvoudig op te zetten, waardoor de kinderen nog eerder kunnen genieten van hun speelplezier.

Prijzen zijn incl btw

Prijslijst per dag:

Dagprijs (bij afhalen)€94,50
Dagprijs €105,00
2 dagen:€ 157.50
3 dagen:€ 184.00
4 dagen:€ 210.00
5 dagen:€ 236.00
6 dagen:€ 263.00
7 dagen:€ 289.00
Op/afbouw kosten met
hulp van Vcompany:
€ 40.00
* 10% korting bij afhalen.
* Begeleiding bij dit artikel is mogelijk.

Ballenbad Iglo huren bij Vcompany

Het ballenbad iglo niet wat u zoekt? Wat dacht u van ballenbak Mickey Mouse of ballenbad feesttaart overdekt?

De attractie ballenbad iglo kunt u huren in 4 opties: afhalen, bezorgen, bezorgen incl. op- en afbouw en compleet verzorgd. Het kan allemaal bij Vcompany Attractieverhuur.

Het ballenbad wordt geleverd incl. ballen.

Kenmerken:

L x Bx H 5 x 5 x 2.5
Transport L x B x H 1.3 x 0.6 x 0.6
Stroom: Nodig
Aantal blowers: 1
Gewicht: 105KG
Vervoer met bestelbus: Ja
Vervoer met aanhanger: Ja
Opzet/afbouw tijd: 15 min.
Aantal personen op afbouwen: 1
  • Plezier
  • Iglo
  • Ballenbad
  • Kids 0-10

Veilig, goedkoop en eenvoudig huren

Bij Vcompany Attractieverhuur kunt u een attractie ballenbad iglo huren tegen de beste prijs en met de beste kwaliteit. Wij houden van duidelijkheid en hebben dan ook alle prijzen inclusief btw weergegeven. Onze spellen en attracties zijn voorzien van een typegoedkeuring, waardoor wij de kwaliteit van onze materialen kunnen waarborgen.

Vraagt u een offerte aan bij Vcompany Attractieverhuur, dan ontvangt u dezelfde dag nog een offerte in uw mailbox. Daarnaast kunnen wij altijd een aantrekkelijke korting bieden bij het huren van meerdere artikelen. Een evenement organiseren? Hiervoor bent u bij Vcompany aan het juiste adres. Wij denken graag met u mee.

Omdat wij vanuit diverse locaties kunnen leveren zijn wij zeer flexibel en kunnen wij een landelijke dekking bieden. Deze flexibiliteit komt terug in ons assortiment. Mocht er een product of  attractie ontbreken, vraag dan altijd naar de mogelijkheden. Wij zijn continu bezig ons assortiment aan te vullen naar de wensen van de klant.

Tevens bieden wij een ‘slecht weer’ garantie. Het ballenbad is zowel binnen als buiten te gebruiken en daardoor niet van het weer afhankelijk. Mocht u uw feest toch willen afzeggen vanwege de weersvoorspelling, dan heeft u als klant de mogelijkheid om uw order een andere dag te huren.

Naast attractieverhuur kunt u bij Vcompany ook tenten en partyartikelen huren. Kortom: bij Vcompany kunt u een breed assortiment huren en bent u aan het juiste adres om uw feest compleet te maken.

Het ballenbad iglo goedkoop huren? Vraag uw offerte aan.

Zelf afhalen?

Wij zijn gevestigd op de volgende locaties: Bemmel (Gelderland), Eindhoven (Brabant), Nunspeet (Gelderland), Veenendaal (Utrecht), Werkhoven (Utrecht), Rotterdam (Zuid Holland) en Raamsdonksveer (Brabant).

Het ballenbad iglo is te vervoeren in te vervoeren in een grote personenauto. Denkt u ook aan de ballen die vervoerd moeten worden? De afmetingen voor het vervoer en het gewicht van het ballenbad staan vermeld bij de producteigenschappen. Wij raden aan om de producteigenschappen eerst te bekijken voordat u uw bestelkeuze maakt. Bij ons kunt u een aanhanger huren voor 25 euro per dag.