088 - 3985000
v.a.
72

Ballenbak Mickey Mouse huren op uw feest of evenement

Bij Vcompany huurt u eenvoudig een ballenbak Mickey Mouse. Deze opblaasbare ballenbak is een waar spektakel voor de kleinere kinderen. De kinderen kunnen heerlijk plonzen en gooien met de ballen. Deze ballenbak is eenvoudig op te zetten waardoor de kinderen nog eerder kunnen genieten van hun speelplezier.

Prijzen zijn incl btw

Prijslijst per dag:

Dagprijs (bij afhalen)€72,00
Dagprijs €80,00
2 dagen:€ 120.00
3 dagen:€ 160.00
4 dagen:€ 200.00
5 dagen:€ 240.00
6 dagen:€ 280.00
7 dagen:€ 320.00
Op/afbouw kosten met
hulp van Vcompany:
€ 40.00
* 10% korting bij afhalen.
* Begeleiding bij dit artikel is mogelijk.

Ballenbak Mickey Mouse huren bij Vcompany

Ballenbak Mickey Mouse niet wat u zoekt? Wij hebben ook een Ballenbad Iglo en een Ballenbad Feesttaart.

Deze Mickey Mouse ballenbak kunt u huren in 4 opties: afhalen, bezorgen, bezorgen incl. op- en afbouw en compleet verzorgd. Het kan allemaal bij Vcompany Attractieverhuur.

De Mickey Mouse ballenbak is eenvoudig op te zetten. U bevestigt de blower met behulp van een spanband aan de slurf van het luchtkussen. U sluit de blower op de stroom aan en de ballenbak blaast zich eenvoudig op. Vervolgens vult u het luchtkussen met de bijgeleverde ballen en het is gereed voor gebruik.

De ballenbak Mickey Mouse wordt geleverd inclusief ballen.

Kenmerken:

L x Bx H 4 x 3 x 2
Transport L x B x H 1.2 x 0.6 x 0.5
Stroom: Nodig
Gewicht: 43.2KG
Vervoer met bestelbus: Ja
Vervoer met aanhanger: Ja
Aantal blowers: 1
Opzet/afbouw tijd: 30 min.
Aantal personen op afbouwen: 2
  • Plezier
  • Mickey Mouse
  • Ballenbak
  • Kids 0 tot 10

Veilig, goedkoop en eenvoudig huren

Bij Vcompany Attractieverhuur kunt u een attractie ballenbak Mickey Mouse huren tegen de beste prijs en met de beste kwaliteit. Wij houden van duidelijkheid, en hebben dan ook alle prijzen inclusief btw weergegeven. Al onze spellen en attracties zijn voorzien van een typegoedkeuring, waardoor wij de kwaliteit van onze materialen kunnen waarborgen.

Vraagt u een offerte aan bij Vcompany Attractieverhuur, dan ontvangt u dezelfde dag nog een offerte in uw mailbox. Bij het huren van meerdere artikelen kunnen wij altijd een aantrekkelijke korting bieden. Ook voor het organiseren van een evenement bent u bij Vcompany aan het juiste adres. Wij denken graag met u mee.

Vcompany Attractieverhuur is zeer flexibel. Wij leveren vanuit diverse locaties en bieden een landelijke dekking. Deze flexibiliteit komt terug in ons assortiment. Mocht er een product of attractie ontbreken, vraag dan altijd naar de mogelijkheden. Wij zijn continu bezig ons assortiment aan te vullen naar de wensen van de klant.

De Ballenbak Mickey Mouse is zowel binnen als buiten te gebruiken en niet van het weer afhankelijk. Toch bieden wij een ‘slecht weer’ garantie. Is er slecht weer op komst, dan heeft u de mogelijkheid om kosteloos uw order te verplaatsen en uw producten en attracties een andere dag te huren.

Naast attractieverhuur kunt u bij Vcompany ook tenten en party artikelen huren. Zeskamp? Heeft u al gedacht aan een sport- en spelattributen? Bekijk onze zeskamppakketten of kinderspellen te huren. Kortom: bij Vcompany kunt u een breed assortiment huren en bent u aan het juiste adres om uw feest compleet te maken. Wilt u wel een competitiespel huren, maar voldoet deze niet aan uw wensen? Bekijk hier ons zeskamp assortiment.

De ballenbak Mickey Mouse goedkoop huren? Vraag uw offerte aan.

Zelf afhalen?

Wij zijn gevestigd op de volgende locaties: Bemmel (Gelderland), Eindhoven (Brabant), Nunspeet (Gelderland), Veenendaal (Utrecht), Werkhoven (Utrecht), Rotterdam (Zuid Holland) en Raamsdonksveer (Brabant).

De Ballenbak Mickey Mouse is te vervoeren in een grote personenauto. Denkt u eraan dat de bijbehorende ballen ook moeten worden vervoerd? De afmetingen voor het vervoer en het gewicht van de ballenbak staan vermeld bij de producteigenschappen. Wij raden aan om deze producteigenschappen eerst te bekijken voordat u uw bestelkeuze maakt. Bij ons kunt u al een aanhanger huren voor 25 euro per dag.