088 - 3985000
v.a.
131

Bierfiets huren op uw zeskamp of teambuilding activiteit

Fietsen en drinken tegelijk, wie wil dat nou niet? Hoe harder u fietst hoe sneller het glas naar de mond zal gaan. Wie zal als eerste zijn glas leeg drinken? Geen liefhebber van bier? Het glas kan uiteraard ook gevuld worden met limonade, fris, wijn of water.

 

Prijzen zijn incl btw

Prijslijst per dag:

Dagprijs (bij afhalen)€130,50
Dagprijs €145,00
2 dagen:€ 218.00
3 dagen:€ 290.00
4 dagen:€ 363.00
5 dagen:€ 435.00
6 dagen:€ 508.00
7 dagen:€ 580.00
Op/afbouw kosten met
hulp van Vcompany:
€ 20.00
* 10% korting bij afhalen.
* Begeleiding bij dit artikel is mogelijk.

Bierfiets huren bij Vcompany

De bierfiets doet het altijd goed bij een studentenweek, café of kroeg maar deze attractie is zeker ook net zo geschikt voor een zeskamp activiteit. Race tegen elkaar en probeer als eerst het glas leeg te drinken. De bierfiets is een competitiespel en kan met twee deelnemers tegelijk gespeeld worden. Doordat de fietsen vast zitten op een rollerband, kunnen de deelnemers zich volledig controleren op het leegdrinken van het glas.

Naast de bierfiets meer competitiespelen huren? Wat dacht u van zakslaan, het gladiatorenspel en/of de bungeerun?

De bierfiets kunt u huren in 4 opties: afhalen, bezorgen, bezorgen incl. op- en afbouw en compleet verzorgd. Het kan allemaal bij Vcompany Attractieverhuur. De bierfiets is voorzien van gebruiksvriendelijke gebruikers instructies.

Kenmerken:

L x Bx H 2 x 1.5 x 1.7
Transport L x B x H 2 x 1.2 x 1.5
Vervoer met bestelbus: Ja
Vervoer met aanhanger: Ja
  • Zeskamp activiteit
  • Hilarische activiteit
  • Echte publiekstrekker
  • Competitie spel

Veilig, goedkoop en eenvoudig huren

Bij Vcompany Attractieverhuur kunt u het spel de bierfiets huren voor de beste prijs en kwaliteit. Wij houden van duidelijkheid en hebben dan ook alle prijzen weergegeven inclusief btw. Al onze spellen en attracties zijn voorzien van een typegoedkeuring, waardoor wij de kwaliteit van onze materialen kunnen waarborgen.

Vraagt u een offerte aan bij Vcompany Attractieverhuur, dan ontvangt u dezelfde dag nog een offerte in uw mailbox. Bij het huren van meerdere artikelen kunnen wij altijd een aantrekkelijke korting bieden. Ook voor het organiseren van een evenement bent u bij Vcompany aan het juiste adres. Wij denken graag met u mee.

Vcompany Attractieverhuur is zeer flexibel. Wij leveren vanuit diverse locaties en bieden een landelijke dekking. Deze flexibiliteit komt ook terug in ons assortiment. Mocht er een product of attractie ontbreken, vraag dan altijd naar de mogelijkheden. Wij zijn continu bezig ons assortiment aan te vullen naar de wensen van de klant.

Naast attractieverhuur kunt u bij Vcompany ook tenten en partyartikelen huren. Evenement? Heeft u al gedacht aan sport- en spelattributen? Bekijk de zeskamppakketten of kinderspellen. Kortom: bij Vcompany kunt u een breed assortiment huren en bent u aan het juiste adres om u feest compleet te maken.

Zelf afhalen?

Wij zijn gevestigd op de volgende locaties: Bemmel (Gelderland), Eindhoven (Brabant), Nunspeet (Gelderland), Veenendaal (Utrecht), Werkhoven (Utrecht) en Zoetermeer (Zuid Holland).

De bierfiets is alleen te vervoeren met een bakwagen en/of aanhanger. De afmetingen voor het vervoer en het gewicht van de bierfiets staan vermeld bij de producteigenschappen. Wij bevelen aan om deze producteigenschappen te bekijken voordat u uw bestelkeuze maakt. Bij ons kunt u eventueel een aanhanger huren voor 25 euro per dag.