088 - 3985000
v.a.
45

Eyecatcher opblaasbare hand met beschuit voor uw feest of evenement

Is er een kleine geboren? Dan hebben wij de perfecte manier om dat te laten zien. Met de huur van deze opblaasbare hand maakt iedereen uw geluksmomentje mee!

 

Prijzen zijn incl btw

Prijslijst per dag:

Dagprijs (bij afhalen)€45,00
Dagprijs €50,00
2 dagen:€ 75.00
3 dagen:€ 100.00
4 dagen:€ 125.00
5 dagen:€ 150.00
6 dagen:€ 175.00
7 dagen:€ 200.00
* 10% korting bij afhalen.
* Begeleiding bij dit artikel is mogelijk.

Opblaasbare hand met beschuit huren bij Vcompany

Opblaashand met beschuit huren? Dat doe je natuurlijk bij Vcompany Attractieverhuur! Laat de hele buurt zien dat jullie een kindje hebben gekregen door deze opblaasbare hand met blauw of rose beschuit in de tuin te plaatsen. De reusachtige blikvanger is maar liefst 3,5 meter hoog. Het zal niemand meer ontgaan dat jullie een kleintje hebben gekregen. Het opzetten van deze opblaasbare eyecatcher kost slechts 5 minuten.

De opblaasbare hand combineren met de kinderwagen en/of de 3D-ooievaar?

De eyecatcher opblaasbare hand met beschuit kunt u huren in 3 opties: afhalen, bezorgen en bezorgen incl. op- en afbouw. Het kan allemaal bij Vcompany Attractieverhuur.

Kenmerken:

L x Bx H 2.1 x 2.4 x 2.4
Transport L x B x H 0.7 x 0.7 x 0.5
Stroom: Nodig
Vervoer met bestelbus: Ja
Vervoer met aanhanger: Ja
Opzet/afbouw tijd: 15 min.
Aantal personen op afbouwen: 2
  • Eyecatcher
  • Makkelijk op te zetten
  • Jong & oud
  • Feest

Veilig, goedkoop en eenvoudig huren

Bij Vcompany Attractieverhuur kunt u een eyecatcher huren tegen de beste prijs en met de beste kwaliteit. Wij houden van duidelijkheid en hebben dan ook alle prijzen inclusief btw weergegeven. Onze spellen en attracties zijn voorzien van een typegoedkeuring, waardoor wij de kwaliteit van onze materialen kunnen waarborgen.

Vraagt u een offerte aan bij Vcompany Attractieverhuur, dan ontvangt u dezelfde dag nog een offerte in uw mailbox. Daarnaast kunnen wij altijd een aantrekkelijke korting bieden bij het huren van meerdere artikelen. Een evenement organiseren? Ook hiervoor bent u bij Vcompany aan het juiste adres. Wij denken graag met u mee.

Vcompany Attractieverhuur is zeer flexibel. Wij leveren vanuit diverse locaties en bieden hiermee een landelijke dekking. Deze flexibiliteit komt terug in ons assortiment. Mocht er een product of attractie ontbreken, vraag dan altijd naar de mogelijkheden. Wij zijn continu bezig ons assortiment aan te vullen naar de wensen van de klant.

Deze eyecatcher is bij regen te gebruiken. Toch bieden wij een ‘slecht weer’ garantie. Mocht u uw feest toch willen afzeggen vanwege de weersvoorspelling, dan heeft u als klant de mogelijkheid om uw order een andere dag te huren.

Naast attractieverhuur kunt u bij Vcompany ook tenten en partyartikelen huren. Zeskamp? Heeft u al gedacht aan sport- en spelattributen? Bekijk de zeskamppakketten of kinderspellen. Kortom: bij Vcompany kunt u een breed assortiment huren en bent u aan het juiste adres om uw feest compleet te maken.

Zelf afhalen?

Wij zijn gevestigd op de volgende locaties: Bemmel (Gelderland), Eindhoven (Brabant), Nunspeet (Gelderland), Veenendaal (Utrecht), Werkhoven (Utrecht), Rotterdam (Zuid Holland) en Raamsdonksveer.

De eyecatcher is te vervoeren in vrijwel iedere personenauto. De afmetingen voor het vervoer en het gewicht staan vermeld bij de producteigenschappen. Wij raden aan om de producteigenschappen eerst te bekijken voordat u uw bestelkeuze maakt. Bij ons kunt u een aanhanger huren voor 25 euro per dag.