088 - 3985000
v.a.
195

Boksbal huren op uw bedrijfsevenement of als promotiestunt

De boksbalautomaat kennen we allemaal nog wel van de kermis! Zet deze boksbal neer en het publiek zal snel toestromen. Competitiedrang? Bij deze boksbal zal het niet bij één keer slaan blijven. Hoe heerlijk kan het zijn om de opgekropte agressie er even uit te slaan op de boksbal. Wie slaat het hardst en pakt de dagscore? Uw score wordt digitaal weergegeven op de display. Kortom, het is bij deze boksbal al een uitdaging om over je eigen score heen te slaan, laat staan die van je collega, beste vriend/vriendin of familielid.

Prijzen zijn incl btw

Prijslijst per dag:

Dagprijs €195,00
2 dagen:€ 292.50
3 dagen:€ 341.25
4 dagen:€ 390.00
5 dagen:€ 438.75
6 dagen:€ 487.35
7 dagen:€ 536.25
* Alleen bezorgen

Boksbal huren bij Vcompany

Een bedrijfsfeest, promotiestunt, braderie of open dag? Huur deze boksbal en het publiek zal snel toestromen. Eenmaal één keer geslagen op de boksbal, dan zul je waarschijnlijk snel nog een keer aansluiten. Kortom, deze attractie doet het altijd goed bij de mannen, maar ook bij de stoere vrouwen! De boksbal op zichzelf is al een ware eyecatcher, maar u kunt deze ook professioneel laten wrappen met uw eigen logo en/of bedrijfsnaam.

Wilt u een andere variant op de boksbal huren? Bekijk het automatenassortiment.

Deze boksbal kunt u huren in 3 opties: bezorgen, bezorgen incl. op- en afbouw en compleet verzorgd. Het kan allemaal bij Vcompany Attractieverhuur.

Kenmerken:

L x Bx H 1.45 x 0.90 x 2.50
Stroom: Nodig
Gewicht: 150KG
Vervoer met bestelbus: Ja
Vervoer met aanhanger: Ja
  • Publiekstrekker
  • Competitiestrijd
  • Met eigen logo
  • Ideaal als promotiestunt

Veilig, goedkoop en eenvoudig huren

Bij Vcompany Attractieverhuur kunt u de boksbal huren tegen de beste prijs en met de beste kwaliteit. Wij houden van duidelijkheid, en hebben dan ook alle prijzen inclusief btw weergegeven. Al onze spellen en attracties zijn voorzien van een typegoedkeuring, waardoor wij de kwaliteit van onze materialen kunnen waarborgen.

Vraagt u een offerte aan bij Vcompany Attractieverhuur, dan ontvangt u dezelfde dag nog een offerte in uw mailbox. Bij het huren van meerdere artikelen kunnen wij altijd een aantrekkelijke korting bieden. Ook voor het organiseren van een evenement bent u bij Vcompany aan het juiste adres. Wij denken graag met u mee.

Vcompany Attractieverhuur is zeer flexibel. Wij leveren vanuit diverse locaties en bieden een landelijke dekking. Deze flexibiliteit komt terug in ons assortiment. Mocht er een product of attractie ontbreken, vraag dan altijd naar de mogelijkheden. Wij zijn continu bezig ons assortiment aan te vullen naar de wensen van de klant.

Naast attractieverhuur kunt u bij Vcompany ook tenten en partyartikelen huren. Bedrijfsevenement? Heeft u al gedacht aan een partytent, statafels en/of een marktkraam? Kortom, bij Vcompany kunt u een breed assortiment huren en bent u aan het juiste adres om uw feest compleet te maken.

Zelf afhalen?

Wij zijn gevestigd op de volgende locaties: Bemmel (Gelderland), Eindhoven (Brabant), Nunspeet (Gelderland), Veenendaal (Utrecht), Werkhoven (Utrecht), Rotterdam (Zuid Holland) en Raamsdonksveer (Brabant).

De boksbal is te vervoeren in een ruime bestelbus. De afmetingen voor het vervoer van de boksbal staan vermeld bij de producteigenschappen. Wij raden aan om de producteigenschappen te bekijken voordat u uw bestelkeuze maakt. Bij ons kunt u al een aanhanger huren voor 25 euro per dag.