088 - 3985000
v.a.
175

Boksbal huren op uw bedrijfsevenement of als promotiestunt

De boksbalautomaat kennen we allemaal nog wel van de kermis! Zet deze boksbal neer en het publiek zal snel toestromen. Competitiedrang? Bij deze boksbal zal het niet bij een keer slaan blijven. Hoe heerlijk kan het zijn om de opgekropte agressie er even uit te slaan op de boksbal. Wie slaat het hardst en pakt de dagscore? Uw score wordt digitaal weergegeven op de display. Kortom, het is bij deze boksbal al een uitdaging om over je eigen score heen te slaan, laat staan die van je collega, beste vriend/vriendin of familielid.

Prijzen zijn incl btw

Prijslijst per dag:

Dagprijs €175,00
2 dagen:€ 250.00
3 dagen:€ 325.00
4 dagen:€ 400.00
5 dagen:€ 475.00
6 dagen:€ 550.00
7 dagen:€ 625.00
* Alleen bezorgen

Boksbal huren bij Vcompany

Een bedrijfsfeest, promotiestunt, braderie of open dag? Huur deze boksbal en het publiek zal snel toestromen. Eenmaal een keer geslagen op de boksbal, zul je waarschijnlijk snel nog een keer aansluiten. Kortom deze attractie doet het altijd goed bij de mannen (maar ook bij de stoere vrouwen). De boksbal op zich zelf is al een ware eyecatcher, maar u kunt deze ook professioneel laten wrappen met uw eigen logo en/of bedrijfsnaam. Klik hier voor de mogelijkheden.

Wilt u een andere variant op de boksbal huren? Bekijk het automaten assortiment.

Deze boksbal kunt u huren in 3 opties: bezorgen, bezorgen incl. op- en afbouw en compleet verzorgd. Het kan allemaal bij Vcompany Attractieverhuur.

Kenmerken:

L x Bx H 1.45 x 0.90 x 2.50
Stroom: Nodig
Gewicht: 150KG
Vervoer met bestelbus: Ja
Vervoer met aanhanger: Ja
  • Publiekstrekker
  • Competitiestrijd
  • Met eigen logo
  • Ideaal als promotiestunt

Veilig, goedkoop en eenvoudig huren

Bij Vcompany Attractieverhuur kunt u de boksbal huren voor de beste prijs en kwaliteit. Wij houden van duidelijkheid en hebben dan ook alle prijzen weergegeven inclusief btw. Al onze spellen en attracties zijn voorzien van een typegoedkeuring, waardoor wij de kwaliteit van onze materialen kunnen waarborgen.

Vraagt u een offerte aan bij Vcompany Attractieverhuur, dan ontvangt u dezelfde dag nog een offerte in uw mailbox. Bij het huren van meerdere artikelen kunnen wij altijd een aantrekkelijke korting bieden. Ook voor het organiseren van een evenement bent u bij Vcompany aan het juiste adres. Wij denken graag met u mee.

Vcompany Attractieverhuur is zeer flexibel. Wij leveren vanuit diverse locaties en bieden een landelijke dekking. Deze flexibiliteit komt terug in ons assortiment. Mocht een product of attractie ontbreken, vraag dan naar de mogelijkheden. Wij zijn continu bezig ons assortiment aan te vullen naar de wensen van de klant.

Naast attractieverhuur kunt u bij Vcompany ook tenten en partyartikelen huren. Bedrijfsevenement? Heeft u al gedacht aan een partytent, statafels en/of een marktkraam? Kortom bij Vcompany kunt u een breed assortiment huren en bent u aan het juiste adres om u feest compleet te maken.

Zelf afhalen?

Wij zijn gevestigd op de volgende locaties: Bemmel (Gelderland), Eindhoven (Brabant), Nunspeet (Gelderland), Veenendaal (Utrecht), Werkhoven (Utrecht) en Zoetermeer (Zuid Holland).

De boksbal is te vervoeren in een ruime bestelbus. De afmetingen voor het vervoer van de boksbal staan vermeld bij de producteigenschappen. Wij raden aan om de producteigenschappen te bekijken voordat u uw bestelkeuze maakt. Bij ons kunt u een aanhanger huren voor 25 euro per dag.