088 - 3985000
v.a.
9

Brandblussers huren op uw feest of evenement

Organiseert u binnenkort een feest of evenement? Vergeet u niet te denken aan de brandveiligheid? Veel evenementen hebben tegenwoordig vergunningtechnisch een goed brandpreventieplan nodig, hiervoor zult u de juiste voorzorgsmaatregelen moeten nemen. Neem dan ook geen risico en huur brandblussers in bij Vcompany Partyverhuur.

Prijzen zijn incl btw

Prijslijst per dag:

Dagprijs (bij afhalen)€9,00
Dagprijs €10,00
2 dagen:€ 15.00
3 dagen:€ 20.00
4 dagen:€ 25.00
5 dagen:€ 30.00
6 dagen:€ 35.00
7 dagen:€ 40.00
Op/afbouw kosten met
hulp van Vcompany:
€ 5
* 10% korting bij afhalen.
* Begeleiding bij dit artikel is mogelijk.

Brandblusser huren bij Vcompany

Brandblusser huren? Dat doet u natuurlijk bij Vcompany Partyverhuur. U vind bij ons brandblussers om uw feest of evenement veiliger te maken. Onze brandblussers zijn eenvoudig te gebruiken.

Brandblussers kunt u gemakkelijk en snel huren bij Vcompany Partyverhuur! Naast alle andere attracties en party-artikelen ,zoals springkussens en vlondervloeren, verhuurt Vcompany ook brandblussers voor op uw feest of evenement.

Brandblusser combineren met een groots opvallende attractie of accessoires? Huur dan bijvoorbeeld het springkussen multiplay tijger, aluhal, vertical bikes, dansblok verlicht, stormbaan 45 meter en/of de rodeostier.

De brandblusser kunt u huren in 3 opties: afhalen, bezorgen en bezorgen incl. op- en afbouw. Het kan allemaal bij Vcompany Partyverhuur.

  • Veiligheid
  • Goedkoop
  • Handig
  • Makkelijk zelf te vervoeren

Veilig, goedkoop en eenvoudig huren

Bij Vcompany Partyverhuur kunt u een brandblusser huren voor de beste prijs en kwaliteit. Wij houden van duidelijkheid en hebben dan ook alle prijzen weergegeven inclusief BTW. Al onze spelen en attracties zijn voorzien van een typegoedkeuring, waardoor wij de kwaliteit van onze materialen kunnen waarborgen.

Vraagt u een offerte aan bij Vcompany Partyverhuur dan ontvangt u dezelfde dag nog een offerte in uw mailbox. Daarnaast kunnen wij altijd een aantrekkelijke korting bieden bij het huren van meerdere artikelen. Een evenement organiseren? Hiervoor bent u bij Vcompany aan het juiste adres, wij denken graag met u mee.

Vcompany Partyverhuur is zeer flexibel. Wij leveren vanuit diverse locaties en bieden een landelijke dekking. Deze flexibiliteit komt terug in ons assortiment. Mocht een product of attractie ontbreken, vraag dan naar de mogelijkheden. Wij zijn continu bezig ons assortiment aan te vullen naar de wensen van de klant.

De brandblusser is zowel binnen als buiten te gebruiken en niet van het weer afhankelijk. Toch bieden wij een ‘slecht weer’ garantie. Is er slecht weer op komst, dan heeft u de mogelijkheid om kosteloos uw order te verplaatsen en uw producten en attracties een andere dag te huren.

Naast Partyverhuur kunt u bij Vcompany ook tenten en attracties huren. Springkussens? Heeft u al gedacht aan sport en spel attributen? Bekijk de zeskamp spelen of kinderspelen. Kortom bij Vcompany kunt u een breed assortiment huren en bent u aan het juiste adres om u feest compleet te maken.

Zelf afhalen?

Wij zijn gevestigd op de volgende locaties: Bemmel (Gelderland), Eindhoven (Brabant), Nunspeet (Gelderland), Veenendaal (Utrecht), Werkhoven (Utrecht) en Zoetermeer (Zuid Holland).

De brandblusser is gemakkelijk zelf te vervoeren. Wij raden aan om de producteigenschappen eerst te bekijken voordat u uw bestelkeuze maakt. Bij ons kunt u een aanhanger huren voor 25 euro per dag.