088 - 3985000
v.a.
212

De buikschuifbaan huren op uw dorpsfeest of zeskamp activiteit.

Maak de borst nat, neem een aanloop en schuif met hoge snelheid zover mogelijk over de buikschuifbaan! Deze opblaasbare buikglijbaan heeft als groot voordeel dat men zich niet kan bezeren en dat je altijd een heerlijke zachte landing maakt in het zwembadje. De buikglijbaan dient wel besproeit te worden met water, zodat de deelnemer er gemakkelijk overheen glijdt.

Prijzen zijn incl btw

Prijslijst per dag:

Dagprijs (bij afhalen)€211,50
Dagprijs €235,00
2 dagen:€ 352.50
3 dagen:€ 411.25
4 dagen:€ 470.00
5 dagen:€ 528.75
6 dagen:€ 587.50
7 dagen:€ 646.25
Op/afbouw kosten met
hulp van Vcompany:
€ 30.00
* 10% korting bij afhalen.
* Begeleiding bij dit artikel is mogelijk.

Buikschuifbaan huren bij Vcompany

Het zwembad combineren met een andere water opvallende attractie? Huur dan bijvoorbeeld de water rodelbaan, de tobbedans baan of de waterhindernis baan.

De buikschuifbaan kunt u huren in 4 opties: afhalen, bezorgen, bezorgen incl. op- en afbouw en compleet verzorgd. Het kan allemaal bij Vcompany Attractieverhuur. De buikschuifbaan is voorzien van gebruiksvriendelijke gebruikers instructies.

Bij deze attractie is het wel belangrijk dat u voor de wateraanvoer zorgt om het zwembad te vullen. Daarnaast dient de baan af en toe besproeit te worden zodat de deelnemers gemakkelijk over de helling glijden. De buikschuifbaan wordt geleverd met twee bootjes, waarop de deelnemers plaats kunnen nemen om vervolgens de helling af te glijden.

Kenmerken:

L x Bx H 20 x 2 x 3
Transport L x B x H 1.4 x 1 x 0.8
Stroom: Nodig
Gewicht: 150KG
Vervoer met bestelbus: Ja
Vervoer met aanhanger: Ja
Aantal blowers: 1
Opzet/afbouw tijd: 30 min.
Aantal personen op afbouwen: 2
  • Hilarische activiteit
  • Echte publiekstrekker
  • Zeskamp activiteit
  • Competitie element

Veilig, goedkoop en eenvoudig huren

Bij Vcompany Attractieverhuur kunt u de buikschuifbaan huren voor de beste prijs en kwaliteit. Wij houden van duidelijkheid en hebben dan ook alle prijzen weergegeven inclusief btw. Al onze spelen en attracties zijn voorzien van een typegoedkeuring, waardoor wij de kwaliteit van onze materialen kunnen waarborgen.

Vraagt u een offerte aan bij Vcompany Attractieverhuur, dan ontvangt u dezelfde dag nog een offerte in uw mailbox. Bij het huren van meerdere artikelen kunnen wij altijd een aantrekkelijke korting bieden. Ook voor het organiseren van een evenement bent u bij Vcompany aan het juiste adres. Wij denken graag met u mee.

Vcompany Attractieverhuur is zeer flexibel. Wij leveren vanuit diverse locaties en bieden een landelijke dekking. Deze flexibiliteit komt ook terug in ons assortiment. Mocht een product of attractie ontbreken, vraag dan altijd naar de mogelijkheden. Wij zijn continu bezig ons assortiment aan te vullen naar de wensen van de klant.

De buikschuifbaan is ook bij regen te gebruiken. Toch bieden wij een ”slecht weer” garantie. Is er slecht weer op komst? Dan heeft u de mogelijkheid om kosteloos uw order te verplaatsen en uw producten en attracties een andere dag te huren.

Naast attractieverhuur kunt u bij Vcompany ook tenten en party artikelen huren. Evenement? Heeft u al gedacht aan een sport en spel attributen? Bekijk de zeskamp pakketten of kinderspelen. Kortom, bij Vcompany kunt u een breed assortiment huren en bent u aan het juiste adres om u feest compleet te maken.

De buikschuifbaan goedkoop huren? Vraag uw offerte aan.

Zelf afhalen?

Wij zijn gevestigd op de volgende locaties: Bemmel (Gelderland), Eindhoven (Brabant), Nunspeet (Gelderland), Veenendaal (Utrecht), Werkhoven (Utrecht) en Zoetermeer (Zuid Holland).

De buikschuifbaan is alleen te vervoeren met een aanhanger. De afmetingen voor het vervoer en het gewicht van de buikschuifbaan staan vermeld bij de producteigenschappen. Wij bevelen aan om deze producteigenschappen te bekijken voordat u uw bestelkeuze maakt. Bij ons kunt u eventueel een aanhanger huren voor 25 euro per dag.