088 - 3985000
v.a.
135

Competitiefietsen met rondewaarneming huren op uw evenement of sportdag

Ben jij de fietskampioen in jouw omgeving? Twee personen fietsen tegen elkaar, en als de ronde is afgelopen komt de scoretijd op het bord te staan. Wie rijdt er het snelst op de fiets? Wie mag zich aan het eind van de dag de fietskampioen noemen?

 

Prijzen zijn incl btw

Prijslijst per dag:

Dagprijs (bij afhalen)€135,00
Dagprijs €150,00
2 dagen:€ 225.00
3 dagen:€ 300.00
4 dagen:€ 375.00
5 dagen:€ 450.00
6 dagen:€ 525.00
7 dagen:€ 600.00
Op/afbouw kosten met
hulp van Vcompany:
€ 25.00
* 10% korting bij afhalen.
* Begeleiding bij dit artikel is mogelijk.

Competitie fietsen huren bij Vcompany

Met behulp van dit zeskamp spel wordt de samenwerking van de het lichaam en de geest op de proef gesteld. Moedig uw teamgenoten, collega’s of vrienden aan, en zij zullen steeds sneller gaan! Doordat de deelnemers tegen elkaar kunnen racen levert dit een leuke strijd op.

Het competitie fietsen combineren met een andere opvallende attractie? Huur dan bijvoorbeeld het Springkussen Raceauto XXL, de Skelterbaan, de Bungeetrampoline en/of de Stormbaan 45m.

De competitiefiets kunt u huren in 4 opties: afhalen, bezorgen, bezorgen incl. op- en afbouw en compleet verzorgd. Het kan allemaal bij Vcompany Attractieverhuur. De competitie fietsen zijn voorzien van gebruiksvriendelijke gebruikers instructies.

  • Rondewaarneming
  • Sport & spel
  • Fietsen
  • Competitie

Veilig, goedkoop en eenvoudig huren

Bij Vcompany attractieverhuur kunt u een competitie fiets huren voor de beste prijs en kwaliteit. Hierdoor zijn alle prijzen weergegeven inclusief btw omdat wij houden van duidelijkheid. Onze spelen/ attracties zijn voorzien van een typegoedkeuring waardoor wij de kwaliteit van onze materialen kunnen waarborgen.

Vraagt u een offerte aan bij Vcompany attractieverhuur dan ontvangt u dezelfde dag nog een offerte in uw mailbox. Daarnaast kunnen wij altijd een aantrekkelijke korting bieden bij het huren van meerdere artikelen. Een evenement organiseren? Ook hiervoor bent u bij Vcompany aan het juiste adres, wij denken graag met u mee.

Omdat wij vanuit diverse locaties kunnen leveren zijn wij zeer flexibel en kunnen wij ook landelijke dekking bieden. Deze flexibiliteit komt ook terug in ons assortiment, mocht een product/ attractie ontbreken vraag dan altijd naar de mogelijkheden. Wij zijn continue bezig ons assortiment aan te vullen naar de wensen van de klant.

Deze competitie fiets goedkoop huren? Vraag een offerte aan.

Zelf afhalen?

Wij zijn gevestigd op de volgende locaties: Bemmel (Gelderland), Eindhoven (Brabant), Nunspeet (Gelderland), Veenendaal (Utrecht), Werkhoven (Utrecht) en Zoetermeer (Zuid Holland).

De competitie fiets is alleen te vervoeren met een grote aanhanger. De afmetingen voor het vervoer en het gewicht van de competitie fietsen staan vermeld bij de producteigenschappen. Wij bevelen aan om deze producteigenschappen te bekijken voordat u uw bestelkeuze maakt. Of deel u vraag met ons via het contactformulier en/of bij de offerte aanvraag. Bij ons kunt u eventueel een aanhanger huren voor 25 euro per dag.