088 - 3985000
v.a.
158

Competitie Skisimulator

Met deze ski simulator waan je je in de Oostenrijkse bergen. Door het maken van zijwaartse bewegingen berekent hij de snelste skiër. Maakt u er liever een competitie van? U kunt ook tegen elkaar skiën! Wie zal het snelst zijn?

Prijzen zijn incl btw

Prijslijst per dag:

Dagprijs (bij afhalen)€157,50
Dagprijs €175,00
2 dagen:€ 262.50
3 dagen:€ 280.00
4 dagen:€ 437.50
5 dagen:€ 420.00
6 dagen:€ 490.00
7 dagen:€ 612.50
Op/afbouw kosten met
hulp van Vcompany:
€ 30.00
* 10% korting bij afhalen.
* Begeleiding bij dit artikel is mogelijk.

Competitie skisimulator huren bij Vcompany

De ski simulator combineren met meer attracties in winters thema? Wat dacht u van de winterse glijbaanwinterse klimbergspringkussen winterse skichalet en/of de winterse stormbaan noordpool.

De skisimulator kunt u huren in 4 opties: afhalen, bezorgen, bezorgen incl. op- en afbouw en compleet verzorgd. Het kan allemaal bij Vcompany Attractieverhuur. De ski simulator is voorzien van gebruiksvriendelijke gebruikersinstructies.

Veilig, goedkoop en eenvoudig huren

Bij Vcompany attractieverhuur kunt u een skisimulator huren tegen de beste prijs en met de beste kwaliteit. Wij houden van duidelijkheid en hebben dan ook alle prijzen inclusief btw weergegeven. Onze spellen en attracties zijn voorzien van een typegoedkeuring, waardoor wij de kwaliteit van onze materialen kunnen waarborgen.

Vraagt u een offerte aan bij Vcompany Attractieverhuur, dan ontvangt u dezelfde dag nog een offerte in uw mailbox. Daarnaast kunnen wij altijd een aantrekkelijke korting bieden bij het huren van meerdere artikelen. Een evenement organiseren? Ook hiervoor bent u bij Vcompany aan het juiste adres. Wij denken graag met u mee.

Vcompany Attractieverhuur is zeer flexibel. Wij leveren vanuit diverse locaties en bieden een landelijke dekking. Deze flexibiliteit komt terug in ons assortiment. Mocht er een product of attractie ontbreken, vraag dan altijd naar de mogelijkheden. Wij zijn continu bezig ons assortiment aan te vullen naar de wensen van de klant.

Zeskamp? Heeft u al gedacht aan sport- en spelattributen? Bekijk de zeskamppakketten of kinderspellen.

Deze ski simulator goedkoop huren? Vraag een offerte aan.

Zelf afhalen?

Wij zijn gevestigd op de volgende locaties: Bemmel (Gelderland), Eindhoven (Brabant), Nunspeet (Gelderland), Veenendaal (Utrecht), Werkhoven (Utrecht), Rotterdam (Zuid Holland) en Raamsdonksveer (Brabant).

De skisimulator is alleen te vervoeren met een grote aanhanger. De afmetingen voor het vervoer en het gewicht van de ski simulator staan vermeld bij de producteigenschappen. Wij raden u aan om deze producteigenschappen te bekijken voordat u uw bestelkeuze maakt. Bij ons kunt u al een aanhanger huren voor 25 euro per dag.