088 - 3985000
v.a.
86

Ballonnenboog 1-deurs huren op uw feest of evenement

Een ballonnenboog 1-deurs huur je natuurlijk bij Vcompany Partyverhuur. Een ballonnenboog 1-deurs kan altijd van pas komen op uw feest of evenement.

Prijzen zijn incl btw

Prijslijst per dag:

Dagprijs (bij afhalen)€85,50
Dagprijs €95,00
2 dagen:€ 0.00
3 dagen:€ 0.00
4 dagen:€ 0.00
5 dagen:€ 0.00
6 dagen:€ 0.00
7 dagen:€ 0.00
Op/afbouw kosten met
hulp van Vcompany:
€ 5
* 10% korting bij afhalen.
* Begeleiding bij dit artikel is mogelijk.

Ballonnenboog 1-deurs huren bij Vcompany

Ballonnenboog 1-deurs huren? Dat doet u natuurlijk bij Vcompany Partyverhuur. Je vindt bij ons ballonnenbogen in verschillende afmetingen en kleuren. Organiseer je binnenkort een groot feest? En ben je op zoek naar ballonnenbogen? Huur dan ballonnenbogen van Vcompany. De ballonnenbogen kunnen op locatie worden bezorgd, maar je kunt ze ook zelf ophalen bij een van de vestigingen verspreid over Nederland.

De ballonnenbogen combineren met een groots opvallende attractie? Huur dan het springkussen XXL raceauto, skelterbaan, bungeetrampoline, tobbedansbaan, stormbaan 45 meter en/ of de rodeostier.

Onze ballonnenbogen kunt u huren in 3 opties: afhalen, bezorgen en bezorgen incl. op- en afbouw. Het kan allemaal bij Vcompany Partyverhuur.

Kenmerken:

L x Bx H 0.3 x 2.5 x 2.4
Vervoer met bestelbus: Ja
Opzet/afbouw tijd: 5 min.
Aantal personen op afbouwen: 2
  • Ballonnenboog 1-deurs
  • Div kleuren
  • Feest
  • Party

Veilig, goedkoop en eenvoudig huren

Bij Vcompany Partyverhuur kunt u een ballonnenboog 1 deurs met de beste prijs en kwaliteit huren. Hierdoor zijn alle prijzen weergegeven inclusief btw omdat wij houden van duidelijkheid. Onze spellen/attracties zijn voorzien van een typegoedkeuring waardoor wij de kwaliteit van onze materialen kunnen waarborgen.

Vraagt u een offerte aan bij Vcompany Partyverhuur dan ontvangt u dezelfde dag nog een offerte in uw mailbox. Daarnaast kunnen wij altijd een aantrekkelijke korting bieden bij het huren van meerdere artikelen. Een evenement organiseren? Hiervoor bent u bij Vcompany aan het juiste adres, wij denken graag met u mee.

Omdat wij vanuit diverse locaties kunnen leveren zijn wij zeer flexibel en kunnen wij ook een landelijke dekking bieden. Deze flexibiliteit komt terug in ons assortiment, mocht een product/attractie ontbreken vraag dan naar de mogelijkheden. Wij zijn continu bezig ons assortiment aan te vullen naar de wensen van de klant.

Tevens bieden wij een ”slecht weer” garantie. Sommige spellen/attracties zijn bij regen te gebruiken. Mocht u uw feest toch willen afzeggen vanwege de weersvoorspelling dan heeft u als klant de mogelijkheid om uw order een andere dag te huren.

Naast Partyverhuur kunt u bij Vcompany ook tenten en attracties huren. Zeskamp? Heeft u al gedacht aan sport en spel attributen? Bekijk de zeskamp pakketten of kinderspelen. Kortom bij Vcompany kunt u een breed assortiment huren en bent u aan het juiste adres om u feest compleet te maken.

Wilt u onze ballonnenbogen goedkoop huren? Vraag uw offerte aan.

Zelf afhalen?

Wij zijn gevestigd op de volgende locaties: Bemmel (Gelderland), Eindhoven (Brabant), Nunspeet (Gelderland), Veenendaal (Utrecht), Werkhoven (Utrecht) en Zoetermeer (Zuid Holland).

Per spel/attractie verschilt het vervoer hiervan. Wij raden aan om de producteigenschappen eerst te bekijken voordat u uw bestelkeuze maakt. De afmetingen voor het vervoer en het gewicht staan vermeld bij de producteigenschappen. Bij ons kunt u een aanhanger huren voor 25 euro per dag.