088 - 3985000
v.a.
41

Dansblok Verlicht huren op uw feest of evenement

Een verlicht dansblok huurt u natuurlijk bij Vcompany Partyverhuur. Organiseert u binnenkort een feest of evenement? Wanneer u dit verlichte dansblok huurt bij Vcompany Partyverhuur bent u verzekerd van een goede sfeer op uw feest of evenement. U kunt het dansblok zelf instellen op de gewenste kleur.

Prijzen zijn incl btw

Prijslijst per dag:

Dagprijs (bij afhalen)€40,50
Dagprijs €45,00
2 dagen:€ 68.00
3 dagen:€ 90.00
4 dagen:€ 113.00
5 dagen:€ 135.00
6 dagen:€ 158.00
7 dagen:€ 180.00
Op/afbouw kosten met
hulp van Vcompany:
€ 15.00
* 10% korting bij afhalen.
* Begeleiding bij dit artikel is mogelijk.

Dansblok Verlicht huren bij Vcompany

Op zoek naar een dansblok die verlicht is, dan bent u bij Vcompany Partyverhuur op het goede adres. Een dansblok inclusief verlichting zorgt ervoor dat de sfeer op uw feest of evenement nog beter wordt. Het dansblok kan zowel op een accu (8 uur lang) als op gewoon netstroom branden.

De dansblokken verlicht kunt u gemakkelijk en snel huren bij Vcompany Partyverhuur! Naast alle attracties en party-artikelen ,zoals springkussens en tenten, verhuurt Vcompany ook geluid systemen voor op uw feest of evenement.

Dansblok verlicht combineren met een opvallende attracties of accessoires? Huur dan het springkussen disco, stormbaan jungle, gyrospace, vlondervloerstormbaan 45 meter of de rodeostier.

Het dansblok verlicht kunt u huren in 3 opties: afhalen, bezorgen en bezorgen incl. op- en afbouw. Het kan allemaal bij Vcompany Partyverhuur.

Veilig, goedkoop en eenvoudig huren

Bij Vcompany Partyverhuur kunt u een verlicht dansblok huren voor de beste prijs en kwaliteit. Wij houden van duidelijkheid en hebben dan ook alle prijzen weergegeven inclusief BTW. Al onze spelen en attracties zijn voorzien van een typegoedkeuring, waardoor wij de kwaliteit van onze materialen kunnen waarborgen.

Vraagt u een offerte aan bij Vcompany Partyverhuur dan ontvangt u dezelfde dag nog een offerte in uw mailbox. Daarnaast kunnen wij altijd een aantrekkelijke korting bieden bij het huren van meerdere artikelen. Een evenement organiseren? Hiervoor bent u bij Vcompany aan het juiste adres, wij denken graag met u mee.

Vcompany Partyverhuur is zeer flexibel. Wij leveren vanuit diverse locaties en bieden een landelijke dekking. Deze flexibiliteit komt terug in ons assortiment. Mocht een product of attractie ontbreken, vraag dan naar de mogelijkheden. Wij zijn continu bezig ons assortiment aan te vullen naar de wensen van de klant.

Het verlichte dansblok is zowel binnen als buiten te gebruiken en niet van het weer afhankelijk. Toch bieden wij een ‘slecht weer’ garantie. Is er slecht weer op komst, dan heeft u de mogelijkheid om kosteloos uw order te verplaatsen en uw producten en attracties een andere dag te huren.

Naast Partyverhuur kunt u bij Vcompany ook tenten en attracties artikelen huren. Springkussens? Heeft u al gedacht aan sport en spel attributen? Bekijk de zeskamp spelen of kinderspelen. Kortom bij Vcompany kunt u een breed assortiment huren en bent u aan het juiste adres om u feest compleet te maken.

Zelf afhalen?

Wij zijn gevestigd op de volgende locaties: Bemmel (Gelderland), Eindhoven (Brabant), Nunspeet (Gelderland), Veenendaal (Utrecht), Werkhoven (Utrecht) en Zoetermeer (Zuid Holland).

De verlichte dansblokken zijn te vervoeren in bestelbus. De afmetingen voor het vervoer en het gewicht staan vermeld bij de producteigenschappen. Wij raden aan om de producteigenschappen eerst te bekijken voordat u uw bestelkeuze maakt. Bij ons kunt u een aanhanger huren voor 25 euro per dag.