088 - 3985000
v.a.
158

Draailadder tweepersoons huren op uw feest of evenement

Een draailadder huren voor uw feest of evenement? Bij Vcompany huurt u eenvoudig een draailadder! Onze draailadder is een leuke en opvallende uitdaging. Deze draailadder is geschikt voor 2 personen.

Prijzen zijn incl btw

Prijslijst per dag:

Dagprijs (bij afhalen)€157,50
Dagprijs €175,00
2 dagen:€ 262.50
3 dagen:€ 350.00
4 dagen:€ 437.50
5 dagen:€ 525.00
6 dagen:€ 612.50
7 dagen:€ 700.00
Op/afbouw kosten met
hulp van Vcompany:
€ 30.00
* 10% korting bij afhalen.
* Begeleiding bij dit artikel is mogelijk.

Draailadder tweepersoons huren bij Vcompany

Deze draailadder is met zijn hoge afmeting een leuke toevoeging aan uw feest of evenement. Met de draailadder bezorgt u ook de toeschouwer veel plezier. Dit spel ziet er eenvoudiger uit dan dat het is. Zorg ervoor dat je zo snel mogelijk aan de bel trekt. Dankzij de twee ladders kunt u het opnemen tegen een ander.

Onze draailadder combineren met een andere opvallende attractie? Huur dan bijvoorbeeld het springkussen raceauto XXL, skelterbaan, bungeetrampoline, tobbedansbaan, stormbaan 45 meter en/of de rodeostier.

De attractie draailadder kunt u huren in 4 opties: afhalen, bezorgen, bezorgen incl. op- en afbouw en compleet verzorgt het kan allemaal bij Vcompany Attractieverhuur.

Kenmerken:

L x Bx H 5.5 x 3.8 x 5.6
Transport L x B x H 1.6 x 1.5 x 1.2
Stroom: Nodig
Aantal blowers: 1
Gewicht: 250KG
Vervoer met bestelbus: Ja
Vervoer met aanhanger: Ja
Aantal personen op afbouwen: 3
Opzet/afbouw tijd: 45 min.
  • Draailadder
  • Uitdaging
  • 2 personen
  • Jong & Oud

Veilig, goedkoop en eenvoudig huren

Bij Vcompany Attractieverhuur kunt u een leuke draailadder huren tegen de beste prijs en met de beste kwaliteit. Wij houden van duidelijkheid en hebben dan ook alle prijzen inclusief btw weergegeven. Onze spellen en attracties zijn voorzien van een typegoedkeuring waardoor wij de kwaliteit van onze materialen kunnen waarborgen.

Vraagt u een offerte aan bij Vcompany Attractieverhuur dan ontvangt u dezelfde dag nog een offerte in uw mailbox. Daarnaast kunnen wij altijd een aantrekkelijke korting bieden bij het huren van meerdere artikelen. Een evenement organiseren ook hiervoor bent u Vcompany aan het juiste adres, wij denken graag met u mee.

Omdat wij vanuit diverse locaties kunnen leveren zijn wij zeer flexibel en kunnen wij ook landelijke dekking bieden. Deze flexibiliteit komt ook terug in ons assortiment, mocht een product  attractie ontbreken vraag dan altijd naar de mogelijkheden. Wij zijn continue bezig ons assortiment aan te vullen naar de wensen van de klant.

De draailadder tweepersoons goedkoop huren? Vraag uw offerte aan.

Zelf afhalen?

Wij zijn gevestigd op de volgende locaties: Bemmel (Gelderland), Eindhoven (Brabant), Nunspeet (Gelderland), Veenendaal (Utrecht), Werkhoven (Utrecht), Rotterdam (Zuid Holland) en Raamdonksveer (Brabant).

Per spel/attractie verschilt de manier van vervoeren. Wij bevelen aan om deze producteigenschappen eerst te bekijken voordat u uw bestelkeuze maakt. De afmetingen voor het vervoer en het gewicht van de verschillende spellen en attracties staan vermeld bij de producteigenschappen. Bij ons kunt u eventueel een aanhanger huren voor 25 euro per dag.