088 - 3985000
v.a.
23

3D-ooievaar huren op uw feest of evenement

Wanneer u deze ooievaar huurt, zal het niemand ontgaan dat u vader of moeder geworden bent.

Prijzen zijn incl btw

Prijslijst per dag:

Dagprijs (bij afhalen)€22,50
Dagprijs €25,00
2 dagen:€ 37.50
3 dagen:€ 50.00
4 dagen:€ 62.50
5 dagen:€ 75.00
6 dagen:€ 87.50
7 dagen:€ 100.00
Op/afbouw kosten met
hulp van Vcompany:
€ 10.00
* 10% korting bij afhalen.
* Begeleiding bij dit artikel is mogelijk.

3D-ooievaar huren bij Vcompany

Een 3D-ooievaar die je op het raam kunt bevestigen. De achterkant van de ooievaar en de vleugels plak je met zuignappen aan de buitenkant van het raam. De voorkant (de kop) plakt u aan de binnenkant. Zo lijkt het alsof er een echte ooievaar bij u naar binnen vliegt.

De 3D-ooievaar combineren met een andere eyecatcher? Wat dacht u van de Kinderwagen en/of de Opblaasbare Hand met Beschuit?

De eyecatcher 3D-ooievaar kunt u huren in 3 opties: afhalen, bezorgen en bezorgen incl. op- en afbouw. Het kan allemaal bij Vcompany Attractieverhuur.

Veilig, goedkoop en eenvoudig huren

Bij Vcompany Attractieverhuur kunt u een eyecatcher huren tegen de beste prijs en met de beste kwaliteit. Wij houden van duidelijkheid en hebben dan ook alle prijzen inclusief btw weergegeven. Onze spellen en attracties zijn voorzien van een typegoedkeuring, waardoor wij de kwaliteit van onze materialen kunnen waarborgen.

Vraagt u een offerte aan bij Vcompany Attractieverhuur, dan ontvangt u dezelfde dag nog een offerte in uw mailbox. Daarnaast kunnen wij altijd een aantrekkelijke korting bieden bij het huren van meerdere artikelen. Een evenement organiseren? Ook hiervoor bent u bij Vcompany aan het juiste adres. Wij denken graag met u mee.

Vcompany Attractieverhuur is zeer flexibel. Wij leveren vanuit diverse locaties en bieden hiermee een landelijke dekking bieden. Deze flexibiliteit komt terug in ons assortiment, mocht een product of attractie ontbreken vraag dan altijd naar de mogelijkheden. Wij zijn continu bezig ons assortiment aan te vullen naar de wensen van de klant.

Tevens bieden wij een ‘slecht weer’ garantie. De 3D-ooievaar is bij regen te gebruiken. Mocht u uw feest toch willen afzeggen vanwege de weersvoorspelling, dan heeft u als klant de mogelijkheid om uw order een andere dag te huren.

Naast attracties kunt u bij Vcompany ook tenten en partyartikelen huren.

Zelf afhalen?

Wij zijn gevestigd op de volgende locaties: Bemmel (Gelderland), Eindhoven (Brabant), Nunspeet (Gelderland), Veenendaal (Utrecht), Werkhoven (Utrecht), Rotterdam (Zuid Holland) en Raamsdonksveer (Brabant).

De eyecatcher 3D-ooievaar is te vervoeren in vrijwel iedere personenauto. De afmetingen voor het vervoer en het gewicht staan vermeld bij de producteigenschappen. Wij raden aan om de producteigenschappen te bekijken voordat u uw bestelkeuze maakt.  Bij ons kunt u al een aanhanger huren voor 25 euro per dag.