088 - 3985000
v.a.
41

Skytube Geel huren op uw feest of evenement

Zoekt u nog een leuke eyecatcher voor uw feest, bedrijfsopening, beurs of evenement dan bent u bij Vcompany Attractie Verhuur aan het goede adres. Deze Skytube geel steelt de show bij uw feest, bedrijfsopening of evenement.

Prijzen zijn incl btw

Prijslijst per dag:

Dagprijs (bij afhalen)€40,50
Dagprijs €45,00
2 dagen:€ 68.00
3 dagen:€ 90.00
4 dagen:€ 113.00
5 dagen:€ 135.00
6 dagen:€ 158.00
7 dagen:€ 180.00
Op/afbouw kosten met
hulp van Vcompany:
€ 10.00
* 10% korting bij afhalen.
* Begeleiding bij dit artikel is mogelijk.

Skytube Geel huren bij Vcompany

Met de Skytubes en Skydancers van Vcompany Attractieverhuur val je pas echt op! Sommige skytubes en skydancers halen maar liefst een hoogte van bijna 10 meter en zijn daarmee een opvallende verschijning. Deze gele skytube is 4 meter hoog en valt daarmee goed op tijdens een feestelijk evenement, zoals de opening van een bedrijf of een ander event. De skytubes bewegen met de wind heen en weer.

Skytube geel combineren met andere skytubes? Wat dacht u van rood, blauw, wit en/of oranje?

De Skytube geel kunt u huren in 3 opties: afhalen, bezorgen en bezorgen incl. op- en afbouw. Het kan allemaal bij Vcompany Attractieverhuur.

Kenmerken:

x H x 4
  • Eyecatcher
  • Skytube geel
  • Feest
  • Jong & Oud

Veilig, goedkoop en eenvoudig huren

Bij Vcompany Attractieverhuur kunt u een eyecatcher huren met de beste prijs en kwaliteit. Hierdoor zijn alle prijzen weergegeven inclusief btw omdat wij houden van duidelijkheid. Onze spelen/ attracties zijn voorzien van een typegoedkeuring waardoor wij de kwaliteit van onze materialen kunnen waarborgen.

Vraagt u een offerte aan bij Vcompany Attractieverhuur dan ontvangt u dezelfde dag nog een offerte in uw mailbox. Daarnaast kunnen wij altijd een aantrekkelijke korting bieden bij het huren van meerdere artikelen. Een evenement organiseren ook hiervoor bent u Vcompany aan het juiste adres, wij denken graag met u mee.

Omdat wij vanuit diverse locaties kunnen leveren zijn wij zeer flexibel en kunnen wij ook een landelijke dekking bieden. Deze flexibiliteit komt terug in ons assortiment, mocht een product/ attractie ontbreken vraag dan naar de mogelijkheden. Wij zijn continu bezig ons assortiment aan te vullen naar de wensen van de klant.

Tevens bieden wij een ‘slecht weer’ garantie. Sommige spelen/ attracties zijn bij regen te gebruiken. Mocht u uw feest toch willen afzeggen vanwege de weersvoorspelling dan heeft u als klant de mogelijkheid om uw order een andere dag te huren.

Naast attractieverhuur kunt u bij Vcompany ook tenten en party artikelen huren. Beurs, bruiloft of bedrijfsopening? Heeft u al gedacht aan de decoratie? Kortom bij Vcompany kunt u een breed assortiment huren en bent u aan het juiste adres om u feest compleet te maken.

Deze Skytube geel goedkoop huren? Vraag uw offerte aan.

Zelf afhalen?

Wij zijn gevestigd op de volgende locaties: Bemmel (Gelderland), Eindhoven (Brabant), Nunspeet (Gelderland), Veenendaal (Utrecht), Werkhoven (Utrecht) en Zoetermeer (Zuid Holland).

Per spel/ attractie verschilt het vervoer hiervan. Wij raden aan om de producteigenschappen eerst te bekijken voordat u uw bestelkeuze maakt. De afmetingen voor het vervoer en het gewicht staan vermeld bij de producteigenschappen. Bij ons kunt u een aanhanger huren voor 25 euro per dag.