088 - 3985000
v.a.
18

Extra porties limonade huren op uw feest of evenement

Heeft u onze limonadekabouter gehuurd en komt u niet uit met de hoeveelheid porties limonade die er bij zitten? Bestel dan extra porties limonade bij ons apparaat. Kortom u heeft nooit te weinig porties limonade op uw feest of evenement .

Prijzen zijn incl btw

Prijslijst per dag:

Dagprijs (bij afhalen)€18,00
Dagprijs €20,00
2 dagen:€ 0.00
3 dagen:€ 500.00
4 dagen:€ 0.00
5 dagen:€ 750.00
6 dagen:€ 875.00
7 dagen:€ 0.00
Op/afbouw kosten met
hulp van Vcompany:
€ 0.00
* 10% korting bij afhalen.
* Begeleiding bij dit artikel is mogelijk.

Extra porties limonade bestellen bij Vcompany

Als u onze limonadekabouter huurt bij Vcompany Partyverhuur krijgt u gratis 100 bekertjes limonade erbij ter waarde van €20,-. Heeft u er nog niet genoeg? Geen probleem dan kunt u extra porties limonade bij bestellen. De extra porties limonade die u kunt bij bestellen bij Vcompany zijn in porties van 100 stuks.

  • Limonade
  • Extra porties
  • Limonadekabouter
  • Makkelijk te vervoeren

Veilig, goedkoop en eenvoudig huren

Bij Vcompany Partyverhuur kunt u ook een stormbaan huren met de beste prijs en kwaliteit. Hierdoor zijn alle prijzen weergegeven inclusief BTW omdat wij houden van duidelijkheid. Onze attracties en spelen zijn voorzien van een typegoedkeuring waardoor wij de kwaliteit van onze materialen kunnen waarborgen.

Vraagt u een offerte aan bij Vcompany Partyverhuur dan ontvangt u dezelfde dag nog een offerte in uw mailbox. Daarnaast kunnen wij altijd een aantrekkelijke korting bieden bij het huren van meerdere artikelen. Een evenement organiseren ook hiervoor bent u Vcompany aan het juiste adres, wij denken graag met u mee.

Omdat wij vanuit diverse locaties kunnen leveren zijn wij zeer flexibel en kunnen wij ook landelijke dekking bieden. Deze flexibiliteit komt ook terug in ons assortiment, mocht een attractie of product ontbreken vraag dan altijd naar de mogelijkheden. Wij zijn continue bezig ons assortiment aan te vullen naar de wensen van de klant.

Tevens bieden wij een ‘slecht weer’ garantie. De extra porties limonade zijn niet van het weer afhankelijk. Maar mocht u uw feest toch willen afzeggen vanwege de weersvoorspelling dan heeft u als klant de mogelijkheid uw bestelling kosteloos te verplaatsen naar een andere dag.

Naast attractieverhuur kunt u bij Vcompany ook tenten en party artikelen huren. Kinderevenement? Bekijk onze kinderattracties. Of combineer de limonade koe met een leuk springkussen, jappie de rups, speelaanhanger, bungeetrampoline. Kortom bij Vcompany kunt een breed assortiment huren en bent u aan het juiste adres om u feest compleet te maken.

Zelf afhalen?

Wij zijn gevestigd op de volgende locaties: Bemmel (Gelderland), Eindhoven (Brabant), Nunspeet (Gelderland), Veenendaal (Utrecht), Werkhoven (Utrecht) en Zoetermeer (Zuid Holland).

De extra porties limonade zijn te voeren in een personenauto of een bestelbusje. De afmetingen voor het vervoer en het gewicht van de extra porties limonade staan vermeld bij de producteigenschappen. Wij bevelen aan om deze producteigenschappen te bekijken voor u uw bestelkeuze maakt. Bij ons kunt u eventueel ook een aanhanger huren voor 25 euro per dag.

De extra porties limonade goedkoop bestellen, vraag nu uw vrijblijvende offerte aan.