088 - 3985000
v.a.
25

Extra porties suikerspin huren op uw feest of evenement

Heeft u onze suikerspinmachine gehuurd en komt u niet uit met de hoeveelheid porties suikerspin die er bij zitten? Bestel dan extra porties suikerspin bij ons apparaat. Kortom u heeft nooit te weinig porties suikerspin op uw feest of evenement .

Prijzen zijn incl btw

Prijslijst per dag:

Dagprijs €25,00
2 dagen:€ 0.00
3 dagen:€ 500.00
4 dagen:€ 0.00
5 dagen:€ 750.00
6 dagen:€ 875.00
7 dagen:€ 0.00
Op/afbouw kosten met
hulp van Vcompany:
€ 0.00
* ook af te halen

Extra porties suikerspin bestellen bij Vcompany

Als u onze suikerspinmachine huurt bij Vcompany Partyverhuur krijgt u gratis 100 porties suikerspin erbij ter waarde van €25,-. Heeft u er nog niet genoeg? Geen probleem dan kunt u extra porties bij bestellen. De extra porties die u kunt bij bestellen bij Vcompany zijn in porties van 100 stuks.

  • Suikerspin
  • Extra porties
  • Suikerspin machine
  • Per porties van 100 stuks

Veilig, goedkoop en eenvoudig huren

Bij Vcompany Partyverhuur kunt u ook extra porties suikerspin bestellen voor de beste prijs en kwaliteit. Hierdoor zijn alle prijzen weergegeven inclusief BTW omdat wij houden van duidelijkheid. Onze attracties en spelen zijn voorzien van een typegoedkeuring waardoor wij de kwaliteit van onze materialen kunnen waarborgen.

Vraagt u een offerte aan bij Vcompany Partyverhuur dan ontvangt u dezelfde dag nog een offerte in uw mailbox. Daarnaast kunnen wij altijd een aantrekkelijke korting bieden bij het huren van meerdere artikelen. Een evenement organiseren ook hiervoor bent u Vcompany aan het juiste adres, wij denken graag met u mee.

Omdat wij vanuit diverse locaties kunnen leveren zijn wij zeer flexibel en kunnen wij ook landelijke dekking bieden. Deze flexibiliteit komt ook terug in ons assortiment, mocht een product of attractie ontbreken vraag dan altijd naar de mogelijkheden. Wij zijn continue bezig ons assortiment aan te vullen naar de wensen van de klant.

Tevens bieden wij een ‘slecht weer’ garantie. De extra porties suikerspin zijn niet van het weer afhankelijk. Maar mocht u uw feest toch willen afzeggen vanwege de weersvoorspelling dan heeft u als klant de mogelijkheid uw bestelling kosteloos te verplaatsen naar een andere dag.

Naast attractieverhuur kunt u bij Vcompany ook tenten en partyartikelen huren. Zeskamp? Heeft u al gedacht aan een sport en spel attributen, klik hier om onze zeskamp pakketten of kinderspelen te huren. Kortom bij Vcompany kunt u een breed assortiment huren en bent u aan het juiste adres om u feest compleet te maken. Wel een stormbaan survival willen huren, maar voldoet deze niet aan u wensen? Bekijk hier onze stormbanen en hindernisbanen assortiment.

Zelf afhalen?

Wij zijn gevestigd op de volgende locaties: Bemmel (Gelderland), Eindhoven (Brabant), Nunspeet (Gelderland), Veenendaal (Utrecht), Werkhoven (Utrecht) en Zoetermeer (Zuid Holland).

De extra porties suikerspin zijn te vervoeren met een personenauto. De afmetingen voor het vervoer en het gewicht van de extra porties suikerspin staan vermeld bij de producteigenschappen. Wij bevelen aan om deze producteigenschappen te bekijken voordat u uw bestelkeuze maakt. Bij ons kunt u eventueel ook een aanhanger huren voor 25 euro per dag.

De extra porties suikerspin goedkoop bestellen, vraag nu uw vrijblijvende offerte aan.