088 - 3985000
v.a.
36

Limonadekabouter huren op uw feest of evenement

Limonadekabouter huren? Dat doet u natuurlijk bij Vcompany Partyverhuur! Met deze limonadekabouter maakt u binnen enkele minuten bekertjes vol limonade klaar. De limonadekabouter is gemakkelijk te bedienen, waardoor kinderen ook hun eigen limonade kunnen tappen. Met bijbehorende bekertjes om de limonade in te doen is het feest compleet.

Prijzen zijn incl btw

Prijslijst per dag:

Dagprijs (bij afhalen)€36,00
Dagprijs €40,00
2 dagen:€ 60.00
3 dagen:€ 80.00
4 dagen:€ 100.00
5 dagen:€ 120.00
6 dagen:€ 140.00
7 dagen:€ 160.00
Op/afbouw kosten met
hulp van Vcompany:
€ 10.00
* 10% korting bij afhalen.
* Begeleiding bij dit artikel is mogelijk.

Extra porties limonade bestellen bij Vcompany

Als u onze limonadekabouter huurt bij Vcompany Partyverhuur krijgt u gratis 100 porties limonade erbij ter waarde van €20,-. Heeft u er nog niet genoeg? Geen enkel probleem. Dan kunt u namelijk extra porties limonade bestellen. De extra porties limonade die u kunt bij bestellen bij Vcompany komen in porties van 100.

  • Limonade
  • Extra porties
  • Gemakkelijk te vervoeren
  • Koud

Veilig, goedkoop en eenvoudig huren

Bij Vcompany Partyverhuur kunt u een limonadekabouter huren tegen de beste prijs en met de beste kwaliteit. Wij houden van duidelijkheid en hebben dan ook alle prijzen inclusief btw weergegeven. Onze attracties en spelen zijn voorzien van een typegoedkeuring waardoor wij de kwaliteit van onze materialen kunnen waarborgen.

Vraagt u een offerte aan bij Vcompany Partyverhuur dan ontvangt u dezelfde dag nog een offerte in uw mailbox. Daarnaast kunnen wij altijd een aantrekkelijke korting bieden bij het huren van meerdere artikelen. Een evenement organiseren? Hiervoor bent u bij Vcompany aan het juiste adres, wij denken graag met u mee.

Omdat wij vanuit diverse locaties kunnen leveren, zijn wij zeer flexibel, en kunnen wij een landelijke dekking bieden. Deze flexibiliteit komt terug in ons assortiment, mocht er een product of attractie ontbreken vraag dan altijd naar de mogelijkheden. Wij zijn continu bezig ons assortiment aan te vullen naar de wensen van de klant.

Tevens bieden wij een ‘slecht weer’ garantie. De limonadekabouter is bij regen te gebruiken. Mocht u uw feest toch willen afzeggen vanwege de weersvoorspelling dan heeft u als klant de mogelijkheid uw bestelling kosteloos te verplaatsen naar een andere dag.

Naast attractieverhuur kunt u bij Vcompany ook tenten en partyartikelen huren. Kinderevenement? Bekijk hier onze kinderattracties. Kortom: bij Vcompany kunt een breed assortiment huren en bent u aan het juiste adres om uw feest compleet te maken.

Zelf afhalen?

Wij zijn gevestigd op de volgende locaties: Bemmel (Gelderland), Eindhoven (Brabant), Nunspeet (Gelderland), Veenendaal (Utrecht), Werkhoven (Utrecht), Rotterdam (Zuid Holland) en Raamsdonksveer (Brabant).

De limonadekabouter is te vervoeren met een personenauto. De afmetingen voor het vervoer en het gewicht van de limonadekabouter staan vermeld bij de producteigenschappen. Wij raden aan om de producteigenschappen te bekijken voordat u uw bestelkeuze maakt. Bij ons kunt u een aanhanger huren voor 25 euro per dag.