088 - 3985000
v.a.
59

Popcornmachine huren op uw feest of evenement

Popcornmachine huren? Met deze popcornmachine maakt u binnen enkele minuten bakken vol popcorn klaar. De kinderen zullen al gauw in de rij gaan staan om de popcorn in ontvangst te mogen nemen. Doordat de popcorn warm gehouden wordt, kunt u een grote voorraad maken om in korte tijd veel mensen van zakjes popcorn te voorzien. Kortom ideaal voor op een (kinder)feestje, familiedag of groot evenement. De popcorn wordt geleverd compleet met 100 porties en bijbehorende zakjes om de popcorn in te doen.

Prijzen zijn incl btw

Prijslijst per dag:

Dagprijs (bij afhalen)€58,50
Dagprijs €65,00
2 dagen:€ 98.00
3 dagen:€ 130.00
4 dagen:€ 163.00
5 dagen:€ 195.00
6 dagen:€ 228.00
7 dagen:€ 260.00
Op/afbouw kosten met
hulp van Vcompany:
€ 10.00
* 10% korting bij afhalen.
* Begeleiding bij dit artikel is mogelijk.

Popcornmachine huren bij Vcompany

Als u onze popcornmachine huurt bij Vcompany Partyverhuur krijgt u gratis 100 porties popcorn erbij ter waarde van €25,-. Heeft u er nog niet genoeg? Geen probleem dan kunt u extra porties popcorn bij bestellen. Let op, het onderstel wordt er niet automatisch bijgeleverd bij het huren van deze popcornmachine. U dient de popcornmachine dan ook op een tafel of marktkraam te plaatsen.

Een kinderfeest organiseren? Huur dan bijvoorbeeld de popcornmachine in combinatie met een springkussen of leuke limonadekabouter. Of bekijk ons verjaardagspakket.

De popcornmachine is voorzien van ingrediënten en gebruiksvriendelijke gebruikers instructies.

De popcornmachine kunt u huren in 4 opties: afhalen, bezorgen, bezorgen incl. op- en afbouw en compleet verzorgd. Het kan allemaal bij Vcompany Partyverhuur.

  • Blikvanger
  • Altijd lekker
  • Funfood
  • Inclusief 100 porties

Veilig, goedkoop en eenvoudig huren

Bij Vcompany Partyverhuur kunt u de popcornmachine huren voor de beste prijs en kwaliteit. Hierdoor zijn alle prijzen weergegeven inclusief BTW omdat wij houden van duidelijkheid. Onze attracties en spelen zijn voorzien van een typegoedkeuring waardoor wij de kwaliteit van onze materialen kunnen waarborgen.

Vraagt u een offerte aan bij Vcompany Partyverhuur dan ontvangt u dezelfde dag nog een offerte in uw mailbox. Daarnaast kunnen wij altijd een aantrekkelijke korting bieden bij het huren van meerdere artikelen. Een evenement organiseren? Hiervoor bent u bij Vcompany aan het juiste adres, wij denken graag met u mee.

Omdat wij vanuit diverse locaties kunnen leveren zijn wij zeer flexibel en kunnen wij ook landelijke dekking bieden. Deze flexibiliteit komt terug in ons assortiment, mocht een product of attractie ontbreken vraag dan altijd naar de mogelijkheden. Wij zijn continu bezig ons assortiment aan te vullen naar de wensen van de klant.

Tevens bieden wij een ‘slecht weer’ garantie. De popcornmachine kunt u zowel binnen als buiten gebruiken en is daardoor niet van het weer afhankelijk. Mocht u uw feest toch willen afzeggen vanwege de weersvoorspelling dan heeft u als klant de mogelijkheid de popcornmachine kosteloos te verplaatsen naar een andere dag.

Naast attractieverhuur kunt u bij Vcompany ook tenten en party artikelen huren. Evenement? Heeft u al gedacht aan sport en spel attributen? Bekijk het sportdag pakket of de kinderspelen. Kortom bij Vcompany kunt u een breed assortiment huren en bent u aan het juiste adres om u feest compleet te maken.

Zelf afhalen?

Wij zijn gevestigd op de volgende locaties: Bemmel (Gelderland), Eindhoven (Brabant), Nunspeet (Gelderland), Veenendaal (Utrecht), Werkhoven (Utrecht) en Zoetermeer (Zuid Holland).

De popcornmachine is te vervoeren in een personenauto. Let wel op dit geldt alleen voor het bovenstel van de machine. Mocht u het onderstel ook erbij gehuurd hebben dan kan deze combinatie alleen vervoerd worden in een bestel- auto of bus. De afmetingen voor het vervoer en het gewicht staan vermeld bij de producteigenschappen. Wij raden aan om de producteigenschappen te bekijken voordat u uw bestelkeuze maakt. Bij ons kunt u een aanhanger huren voor 25 euro per dag.