Popcorn Machine huren

Popcorn Machine machine linkerkant
>
  • Popcorn Machine machine linkerkant
  • Popcorn Machine dichtbij
<

65,00

1 dag 

Incl. BTW

waarom Vcompany

check icon Flexibele levering

check icon Meer dan 10 jaar ervaring

check icon Uitgebreid assortiment

check icon Alle attracties gecertificeerd

check icon Goede service

check icon Vakkundig personeel

Omschrijving

Popcorn machine huren op uw feest of evenement

Popcorn machine huren? Met deze popcornmachine maakt u binnen enkele minuten bakken vol popcorn klaar. De kinderen zullen al gauw in de rij gaan staan om de popcorn in ontvangst te mogen nemen. Doordat de popcorn warm gehouden wordt, kunt u een grote voorraad maken om in korte tijd veel mensen van zakjes popcorn te voorzien. Kortom ideaal voor op een (kinder)feestje, familiedag of groot evenement. De popcorn wordt geleverd compleet met 100 porties en bijbehorende zakjes om de popcorn in te doen.

Inspiratie voor uw kinderfeestje

Bent u op zoek naar extra inspiratie voor uw kinderfeestje? Op Kekmama.nl staan verschillende erg leuke tips voor kinderfeestjes!

Popcorn machine huren bij Vcompany

Als u onze popcorn machine huurt bij Vcompany Partyverhuur krijgt u gratis 100 porties popcorn erbij ter waarde van €25,-. Heeft u er nog niet genoeg? Geen probleem dan kunt u extra porties popcorn bij bestellen. Let op, u dient de popcornmachine op een tafel of marktkraam te plaatsen.

De popcornmachine is voorzien van ingrediënten en gebruiksvriendelijke gebruikers instructies.

Suikerspin machine huren bij Vcompany

De popcornmachine is uitstekend geschikt om te combineren met onze suikerspinmachine. Door deze combinatie zorgt u er voor dat er genoeg lekkers aanwezig en alle kinderen goed kunnen smikkelen. 

Springkussen huren bij Vcompany

Naast deze popcornmachine heeft Vcompany natuurlijk nog veel meer beschikbaar. Zo hebben we een groot arrangement aan springkussens, stormbanen, attracties en veel meer. Voor jonge kinderen kunt u ook nog kijken naar onze draaimolen met dieren. Hiermee kunt u een groot feest maken van de gelegenheid. Heeft u vragen of kunnen wij u helpen bij het maken van uw keuze? Neem contact op met een van onze specialistische medewerkers. We helpen u graag!

Let op! De popcorn machine dient schoon en compleet terug gebracht te worden of schoon klaar te staan indien wij hem komen ophalen. Is de popcornmachine vies of incompleet zijn er (schoonmaak)kosten aan verbonden!

Producteigenschappen

Stroom nodig
Ja

Producten in pakket

1x
- Flesje olie
1x
- Oranje suiker
2x
- Fles maïs
1x
- Popcorn zakjes
1x
- Popcorn Schepje
1x
- Popcorn Machine