088 - 3985000
v.a.
77

Popcornkar huren op uw feest of evenement

Popcornkar huren? Dat doet u natuurlijk bij Vcompany Partyverhuur! Met deze popcorn kar maakt u binnen enkele minuten bakken vol popcorn klaar. De popcorn kar is gemakkelijk te bedienen. Met bijbehorende zakjes om de popcorn in te doen is het feest compleet. U huurt de popcorn kar al eenvoudig en goedkoop bij Vcompany.

Prijzen zijn incl btw

Prijslijst per dag:

Dagprijs (bij afhalen)€76,50
Dagprijs €85,00
2 dagen:€ 120.00
3 dagen:€ 160.00
4 dagen:€ 185.00
5 dagen:€ 210.00
6 dagen:€ 225.00
7 dagen:€ 250.00
Op/afbouw kosten met
hulp van Vcompany:
€ 10
* 10% korting bij afhalen.
* Begeleiding bij dit artikel is mogelijk.

Extra porties popcorn bestellen bij Vcompany

Als u onze popcornkar huurt bij Vcompany Partyverhuur krijgt u gratis 100 porties popcorn erbij ter waarde van €25,-. Heeft u er nog niet genoeg? Geen probleem dan kunt u extra porties popcorn bij bestellen. De extra porties die u kunt bij bestellen bij Vcompany zijn in porties van 100 stuks.

Kenmerken:

L x Bx H 0.56 x 0.42 x 0.75
Stroom: Nodig
Vervoer met bestelbus: Ja
Opzet/afbouw tijd: 5 min.
Aantal personen op afbouwen: 1
  • Popcorn
  • Extra Porties
  • Popcornkar
  • Huren

Veilig, goedkoop en eenvoudig huren

Bij Vcompany Partyverhuur kunt u ook een popcornkar huren voor de beste prijs en kwaliteit. Hierdoor zijn alle prijzen weergegeven inclusief BTW omdat wij houden van duidelijkheid. Onze attracties en spelen zijn voorzien van een typegoedkeuring waardoor wij de kwaliteit van onze materialen kunnen waarborgen.

Vraagt u een offerte aan bij Vcompany Partyverhuur dan ontvangt u dezelfde dag nog een offerte in uw mailbox. Daarnaast kunnen wij altijd een aantrekkelijke korting bieden bij het huren van meerdere artikelen. Een evenement organiseren? Hiervoor bent u bij Vcompany aan het juiste adres, wij denken graag met u mee.

Omdat wij vanuit diverse locaties kunnen leveren zijn wij zeer flexibel en kunnen wij een landelijke dekking bieden. Deze flexibiliteit komt terug in ons assortiment, mocht een product of attractie ontbreken vraag dan naar de mogelijkheden. Wij zijn continu bezig ons assortiment aan te vullen naar de wensen van de klant.

Tevens bieden wij een ‘slecht weer’ garantie. De popcornkar is bij regen te gebruiken. Mocht u uw feest toch willen afzeggen vanwege de weersvoorspelling dan heeft u als klant de mogelijkheid uw bestelling kosteloos te verplaatsen naar een andere dag.

Naast attractieverhuur kunt u bij Vcompany ook tenten en party artikelen huren. Sportdag? Heeft u al gedacht aan sport en spel attributen? Bekijk de zeskamp pakketten of kinderspelen te huren. Kortom bij Vcompany kunt u een breed assortiment huren en bent u aan het juiste adres om u feest compleet te maken.

Zelf afhalen?

Wij zijn gevestigd op de volgende locaties: Bemmel (Gelderland), Eindhoven (Brabant), Nunspeet (Gelderland), Veenendaal (Utrecht), Werkhoven (Utrecht) en Zoetermeer (Zuid Holland).

De popcornkar is te vervoeren in een bestelbus. De afmetingen voor het vervoer en het gewicht staan vermeld bij de producteigenschappen. Wij raden aan om de producteigenschappen te bekijken voordat u uw bestelkeuze maakt. Bij ons kunt u een aanhanger huren voor 25 euro per dag.