088 - 3985000
v.a.
59

Suikerspinmachine huren op uw feest of evenement

Suikerspinmachine huren? Dat doet u natuurlijk bij Vcompany Partyverhuur! Met deze suikerspin machine draait u binnen enkele seconden een heerlijke suikerspin. De kinderen zullen al gauw in de rij gaan staan om de suikerspin in ontvangst te mogen nemen. U kunt zelf bepalen hoe groot u de suikerspin maakt. Wanneer u de smaak te pakken heeft draait u eenvoudig in korte tijd velen suikerspinnen bij elkaar. De suikerspin wordt compleet geleverd met stokjes en de ingrediënten (suiker) voor het maken van 100 suikerspinnen.

Prijzen zijn incl btw

Prijslijst per dag:

Dagprijs (bij afhalen)€58,50
Dagprijs €65,00
2 dagen:€ 98.00
3 dagen:€ 130.00
4 dagen:€ 163.00
5 dagen:€ 195.00
6 dagen:€ 228.00
7 dagen:€ 260.00
Op/afbouw kosten met
hulp van Vcompany:
€ 10.00
* 10% korting bij afhalen.
* Begeleiding bij dit artikel is mogelijk.

Suikerspinmachine huren bij Vcompany

Als u de suikerspinmachine huurt bij Vcompany Partyverhuur dan krijgt u gratis 100 porties (suikerspin) erbij ter waarde van €25,-. Heeft u er nog niet genoeg? Geen probleem dan kunt u extra porties suikerspin bij bestellen.

Uiteraard kunt u de suikerspin in velen kleurvarianten maken. De standaardkleur van de grondstof (suiker) is roze.

Let op, het onderstel wordt niet automatisch bij de suikerspinmachine geleverd. U dient de suikerspinmachine voor het gemak dan ook op een tafel of marktkraam te plaatsen.

Een kinderfeest organiseren? Huur dan de suikerspinmachine in combinatie met een springkussen . Of liever groter uitpakken bekijk dan ons kinderattractie assortiment.

De suikerspinmachine kunt u huren in 4 opties: afhalen, bezorgen, bezorgen incl. op- en afbouw en compleet verzorgd. Het kan allemaal bij Vcompany Partyverhuur.

 

  • Blikvanger
  • Altijd lekker
  • Funfood
  • Inclusief 100 porties

Veilig, goedkoop en eenvoudig huren

Bij Vcompany Partyverhuur kunt u de suikerspinmachine huren voor de beste prijs en kwaliteit. Hierdoor zijn alle prijzen weergegeven inclusief BTW omdat wij houden van duidelijkheid. Onze attracties en spelen zijn voorzien van een typegoedkeuring waardoor wij de kwaliteit van onze materialen kunnen waarborgen.

Vraagt u een offerte aan bij Vcompany Partyverhuur dan ontvangt u dezelfde dag nog een offerte in uw mailbox. Daarnaast kunnen wij altijd een aantrekkelijke korting bieden bij het huren van meerdere artikelen. Een evenement organiseren? Hiervoor bent u bij Vcompany aan het juiste adres, wij denken graag met u mee.

Omdat wij vanuit diverse locaties kunnen leveren zijn wij zeer flexibel en kunnen wij ook een landelijke dekking bieden. Deze flexibiliteit komt terug in ons assortiment, mocht een product of attractie ontbreken vraag dan naar de mogelijkheden. Wij zijn continue bezig ons assortiment aan te vullen naar de wensen van de klant.

Tevens bieden wij een ‘slecht weer’ garantie. De suikerspinmachine kunt u in combinatie met een partytent ook bij regen gebruiken. Maar mocht u uw feest toch willen afzeggen vanwege de weersvoorspelling dan heeft u als klant de mogelijkheid de suikerspinmachine kosteloos te verplaatsen naar een andere dag.

Naast attractieverhuur kunt u bij Vcompany ook tenten en party artikelen huren. Evenement? Heeft u al gedacht aan sport en spel attributen? Bekijk de zeskamp pakketten of kinderspelen. Kortom bij Vcompany kunt u een breed assortiment huren en bent u aan het juiste adres om u feest compleet te maken.

Zelf afhalen?

Wij zijn gevestigd op de volgende locaties: Bemmel (Gelderland), Eindhoven (Brabant), Nunspeet (Gelderland), Veenendaal (Utrecht), Werkhoven (Utrecht) en Zoetermeer (Zuid Holland).

De suikerspinmachine is te vervoeren in een personenauto of bestelauto. Let wel, op dit geldt alleen voor het bovenstel van de machine. Mocht u het onderstel er ook bij gehuurd hebben dan kan deze combinatie alleen vervoerd worden in een bestel- auto of bus. De afmetingen voor het vervoer en het gewicht staan vermeld bij de producteigenschappen. Wij raden aan om de producteigenschappen te bekijken voordat u uw bestelkeuze maakt. Bij ons kunt u een aanhanger huren voor 25 euro per dag.