088 - 3985000
v.a.
32

Gasfles huren op uw feest of evenement

Zoekt u nog een gasfles voor uw terras heater dan bent u bij Vcompany Partyverhuur aan het goede adres. De gasflessen mogen niet ontbreken voor uw terras heaters tijdens uw feest of evenement.

Prijzen zijn incl btw

Prijslijst per dag:

Dagprijs (bij afhalen)€31,50
Dagprijs €35,00
2 dagen:€ 53.00
3 dagen:€ 70.00
4 dagen:€ 88.00
5 dagen:€ 105.00
6 dagen:€ 123.00
7 dagen:€ 140.00
Op/afbouw kosten met
hulp van Vcompany:
€ 0.00
* 10% korting bij afhalen.
* Begeleiding bij dit artikel is mogelijk.

Gasfles huren bij Vcompany

Zoekt u een glasfles voor uw gehuurde terras heater dan bent u bij Vcompany Partyverhuur op het goede adres. Een terras heater zorgt ervoor dat de zomerse (en winterse!) avonden op het terras nog langer worden. Zo kan het voorkomen dat de avond stilletjes overgaat in de nacht… Koud krijgen doet u het in ieder geval niet met de terras heater van Vcompany  Partyverhuur. Vcompany heeft verschillende terrasverwarmers te huur. De terrasverwarmer is gemakkelijk te bedienen en geeft een heerlijke warmte voor de gasten op het terras!

Gasflessen kunt u gemakkelijk en snel huren bij Vcompany Partyverhuur! Naast alle attracties en party-artikelen ,zoals springkussens en vlondervloeren, verhuurt Vcompany ook gasflessen.

Gasflessen combineren met een opvallende attractie of tent? Huur dan bijvoorbeeld het springkussen tijger, de aluhal, vertical bikes, dansblok verlicht, stormbaan 45 meter en/of de rodeostier.

De gasflessen kunt u huren in 3 opties: afhalen, bezorgen en bezorgen incl. op- en afbouw. Het kan allemaal bij Vcompany Partyverhuur.

Veilig, goedkoop en eenvoudig huren

Bij Vcompany Partyverhuur kunt u gasflessen huren voor de beste prijs en kwaliteit. Wij houden van duidelijkheid en hebben dan ook alle prijzen weergegeven inclusief BTW. Al onze spelen en attracties zijn voorzien van een typegoedkeuring, waardoor wij de kwaliteit van onze materialen kunnen waarborgen.

Vraagt u een offerte aan bij Vcompany Partyverhuur dan ontvangt u dezelfde dag nog een offerte in uw mailbox. Daarnaast kunnen wij altijd een aantrekkelijke korting bieden bij het huren van meerdere artikelen. Een evenement organiseren? Hiervoor bent u bij Vcompany aan het juiste adres, wij denken graag met u mee.

Vcompany Partyverhuur is zeer flexibel. Wij leveren vanuit diverse locaties en bieden een landelijke dekking. Deze flexibiliteit komt terug in ons assortiment. Mocht een product of attractie ontbreken, vraag dan naar de mogelijkheden. Wij zijn continu bezig ons assortiment aan te vullen naar de wensen van de klant.

Naast Partyverhuur kunt u bij Vcompany ook tenten en attracties artikelen huren. Springkussens? Heeft u al gedacht aan sport en spel attributen? Bekijk de zeskamp spelen of kinderspelen. Kortom bij Vcompany kunt u een breed assortiment huren en bent u aan het juiste adres om u feest compleet te maken.

Zelf afhalen?

Wij zijn gevestigd op de volgende locaties: Bemmel (Gelderland), Eindhoven (Brabant), Nunspeet (Gelderland), Veenendaal (Utrecht), Werkhoven (Utrecht) en Zoetermeer (Zuid Holland).

De gasflessen zijn te vervoeren in grote bestelbus. De afmetingen voor het vervoer en het gewicht staan vermeld bij de producteigenschappen. Wij raden aan om de producteigenschappen eerst te bekijken voordat u uw bestelkeuze maakt. Bij ons kunt u een aanhanger huren voor 25 euro per dag.