088 - 3985000
v.a.
1

Bierglas huren op uw feest of evenement

Zoekt u nog servies of bestek voor uw feest of evenement dan bent u bij Vcompany Partyverhuur aan het goede adres. Het bierglas is natuurlijk handig voor op uw feest of evenement.

Prijzen zijn incl btw

Prijslijst per dag:

Dagprijs (bij afhalen)€0,22
Dagprijs €0,24
2 dagen:€ 0.30
3 dagen:€ 50.00
4 dagen:€ 0.50
5 dagen:€ 75.00
6 dagen:€ 88.00
7 dagen:€ 0.70
Op/afbouw kosten met
hulp van Vcompany:
€ 0.00
* 10% korting bij afhalen.
* Begeleiding bij dit artikel is mogelijk.

Bierglas huren bij Vcompany

Bierglazen kunt u gemakkelijk en snel huren bij Vcompany Partyverhuur! Naast alle andere attracties en party-artikelen ,zoals springkussens en skytubes, verhuurt Vcompany ook bierglazen.

Servies-bestek combineren met een andere servies? Wat dacht u van wijnglazen wit, champagne glas en/of een longdrink glas?

Servies-bestek kunt u huren in 2 opties: afhalen en bezorgen. Het kan allemaal bij Vcompany Partyverhuur.

Veilig, goedkoop en eenvoudig huren

Bij Vcompany Partyverhuur kunt u servies huren voor de beste prijs en kwaliteit. Hierdoor zijn alle prijzen weergegeven inclusief btw omdat wij houden van duidelijkheid. Onze spelen/ attracties zijn voorzien van een typegoedkeuring waardoor wij de kwaliteit van onze materialen kunnen waarborgen.

Vraagt u een offerte aan bij Vcompany Partyverhuur dan ontvangt u dezelfde dag nog een offerte in uw mailbox. Daarnaast kunnen wij altijd een aantrekkelijke korting bieden bij het huren van meerdere artikelen. Een evenement organiseren? Hiervoor bent u bij Vcompany aan het juiste adres, wij denken graag met u mee.

Omdat wij vanuit diverse locaties kunnen leveren zijn wij zeer flexibel en kunnen wij ook een landelijke dekking bieden. Deze flexibiliteit komt terug in ons assortiment, mocht een product/ attractie ontbreken vraag dan naar de mogelijkheden. Wij zijn continu bezig ons assortiment aan te vullen naar de wensen van de klant.

Tevens bieden wij een ‘slecht weer’ garantie. Sommige spelen/ attracties zijn bij regen te gebruiken. Mocht u uw feest toch willen afzeggen vanwege de weersvoorspelling dan heeft u als klant de mogelijkheid om uw order een andere dag te huren.

Naast Partyverhuur kunt u bij Vcompany ook tenten en attracties huren. Zeskamp? Heeft u al gedacht aan sport en spel attributen? Bekijk de zeskamp pakketten of kinderspelen. Kortom bij Vcompany kunt u een breed assortiment huren en bent u aan het juiste adres om u feest compleet te maken.

Servies-bestek goedkoop huren? Vraag uw offerte aan.

Zelf afhalen?

Wij zijn gevestigd op de volgende locaties: Bemmel (Gelderland), Eindhoven (Brabant), Nunspeet (Gelderland), Veenendaal (Utrecht), Werkhoven (Utrecht) en Zoetermeer (Zuid Holland).

Per spel/ attractie verschilt het vervoer hiervan. Wij raden aan om de producteigenschappen eerst te bekijken voordat u uw bestelkeuze maakt. Bij ons kunt u een aanhanger huren voor 25 euro per dag.