088 - 3985000
v.a.
0

Kapstok 36 haken huren op uw feest of evenement

Kapstok 36 haken huurt u bij Vcompany Partyverhuur. Onze kapstok 36 haken kan altijd handig van pas komen voor bij uw feest of evenement. Bij Vcompany Partyverhuur bent u op het juiste adres als het om een kapstok 36 haken gaat.

Prijzen zijn incl btw

Prijslijst per dag:

Dagprijs (bij afhalen)€0,00
Dagprijs €0,00
2 dagen:€ 0.00
3 dagen:€ 0.00
4 dagen:€ 0.00
5 dagen:€ 0.00
6 dagen:€ 0.00
7 dagen:€ 0.00
Op/afbouw kosten met
hulp van Vcompany:
€ 10.00
* 10% korting bij afhalen.
* Begeleiding bij dit artikel is mogelijk.

Kapstok 36 haken huren bij Vcompany

Een kapstok 36 haken huren? Dat doet u natuurlijk bij Vcompany Partyverhuur. U vindt bij ons accessoires voor uw feest of evenement. Met deze kapstok 36 haken kunt u eenvoudig ruimte maken voor jassen. De kapstok 36 haken kan op locatie worden bezorgd, maar u kunt ze ook zelf ophalen bij een van de vestigingen verspreid over Nederland.

Kapstok 36 haken kunt u gemakkelijk en snel huren bij Vcompany Partyverhuur! Naast alle andere attracties en party-artikelen zoals springkussens en vlondervloeren verhuurt Vcompany ook kapstokken voor op uw feest of evenement.

Kapstok 36 haken combineren met een groots opvallende attractie of tent? Huur dan het springkussen multiplay tijgerpartytentdansblok verlicht, stormbaan 45 meter en/of de rodeostier.

De kapstok 36 haken kunt u huren in 4 opties: afhalen, bezorgen, bezorgen incl. op- en afbouw en compleet verzorgd. Het kan allemaal bij Vcompany Partyverhuur.

Veilig, goedkoop en eenvoudig huren

Bij Vcompany Partyverhuur kunt u de kapstok 36 haken voor de beste prijs en kwaliteit huren. Hierdoor zijn alle prijzen weergegeven inclusief btw omdat wij houden van duidelijkheid. Onze spelen en attracties zijn voorzien van een typegoedkeuring waardoor wij de kwaliteit van onze materialen kunnen waarborgen.

Vraagt u een offerte aan bij Vcompany Partyverhuur dan ontvangt u dezelfde dag nog een offerte in uw mailbox. Daarnaast kunnen wij altijd een aantrekkelijke korting bieden bij het huren van meerdere artikelen. Een evenement organiseren ook hiervoor bent u Vcompany aan het juiste adres, wij denken graag met u mee.

Omdat wij vanuit diverse locaties kunnen leveren zijn wij zeer flexibel en kunnen wij ook een landelijke dekking bieden. Deze flexibiliteit komt terug in ons assortiment, mocht een product of attractie ontbreken vraag dan naar de mogelijkheden. Wij zijn continu bezig ons assortiment aan te vullen naar de wensen van de klant.

Naast Partyverhuur kunt u bij Vcompany ook tenten en attracties artikelen huren. Sportdag? Heeft u al gedacht aan sport en spel attributen? Bekijk de sportdag pakket of kinderspelen. Kortom bij Vcompany kunt u een breed assortiment huren en bent u aan het juiste adres om u feest compleet te maken.

Zelf afhalen?

Wij zijn gevestigd op de volgende locaties: Bemmel (Gelderland), Eindhoven (Brabant), Nunspeet (Gelderland), Veenendaal (Utrecht), Werkhoven (Utrecht) en Zoetermeer (Zuid Holland).

De kapstok 36 haken is te vervoeren in een bestelbus. Wij raden aan om de producteigenschappen eerst te bekijken voordat u uw bestelkeuze maakt. De afmetingen voor het vervoer en het gewicht staan vermeld bij de producteigenschappen. Bij ons kunt u een aanhanger huren voor 25 euro per dag.