088 - 3985000
v.a.
350

Treintje op rails huren op uw feest of evenement

Wilt u de kinderen in een treintje laten rijden? Ons treintje op rails is een goede uitkomst! Het treintje rijdt steeds het zelfde rondje, waardoor u zich niet hoeft af te vragen waar de trein zich bevind. Ons treintje op rails is een leuke en opvallende trein die plaats heeft voor 18 kinderen. Deze kinderen zullen enorm veel plezier ervaren als ons treintje op rails eenmaal aan het rijden is.

Prijzen zijn incl btw

Prijslijst per dag:

Dagprijs €350,00
2 dagen:€ 525.00
3 dagen:€ 612.50
4 dagen:€ 700.00
5 dagen:€ 787.50
6 dagen:€ 875.00
7 dagen:€ 962.50
Op/afbouw kosten met
hulp van Vcompany:
€ 30.00
* * Dit product kan niet worden afgehaald

Treintje op rails huren bij Vcompany

Dit treintje inclusief rails is met zijn opvallend uiterlijk een leuke toepassing voor uw feest of evenement.Dit treintje heeft een maximale bezetting van 18 kinderen. Het treintje rijdt op een bijgeleverde stuk rails.

Ons treintje inclusief rails combineren met een andere groots opvallende attractie? Huur dan het springkussen XXL-raceauto, skelterbaan, bungee trampoline en/of tobbedansbaan.

De attractie treintje op rails kunt u huren in 4 opties: afhalen, bezorgen, bezorgen incl. op- en afbouw en compleet verzorgd. Het kan allemaal bij Vcompany Attractieverhuur.

  • Treintje
  • Op Rails
  • Plezier
  • Kids 0-10

Veilig, goedkoop en eenvoudig huren

Bij Vcompany Attractieverhuur kunt u het treintje op rails huren voor de beste prijs en kwaliteit. Wij houden van duidelijkheid en hebben dan ook alle prijzen weergegeven inclusief btw. Al onze spelen en attracties zijn voorzien van een typegoedkeuring, waardoor wij de kwaliteit van onze materialen kunnen waarborgen.

Vraagt u een offerte aan bij Vcompany Attractieverhuur, dan ontvangt u dezelfde dag nog een offerte in uw mailbox. Bij het huren van meerdere artikelen kunnen wij altijd een aantrekkelijke korting bieden. Ook voor het organiseren van een evenement bent u bij Vcompany aan het juiste adres. Wij denken graag met u mee.

Vcompany Attractieverhuur is zeer flexibel. Wij leveren vanuit diverse locaties en bieden een landelijke dekking. Deze flexibiliteit komt terug in ons assortiment. Mocht een product of attractie ontbreken, vraag dan naar de mogelijkheden. Wij zijn continu bezig ons assortiment aan te vullen naar de wensen van de klant.

Naast attractieverhuur kunt u bij Vcompany ook tenten en party artikelen huren. Zeskamp? Heeft u al gedacht aan sport en spel attributen? Bekijk de zeskamp pakketten of kinderspelen. Kortom bij Vcompany kunt u een breed assortiment huren en bent u aan het juiste adres om u feest compleet te maken.

Het treintje op rails goedkoop huren? Vraag uw offerte aan.

Zelf afhalen?

Wij zijn gevestigd op de volgende locaties: Bemmel (Gelderland), Eindhoven (Brabant), Nunspeet (Gelderland), Veenendaal (Utrecht), Werkhoven (Utrecht) en Zoetermeer (Zuid Holland).

Het treintje op rails is te vervoeren op een grote aanhanger. De afmetingen voor het vervoer en het gewicht staan vermeld bij de producteigenschappen. Wij raden aan om de producteigenschappen eerst te bekijken voordat u uw bestelkeuze maakt.  Bij ons kunt u een aanhanger huren voor 25 euro per dag.