088 - 3985000
v.a.
27

Guus de worm huren voor uw kinderfeest of evenement

Wij denken ook aan de allerkleinste! Speciaal voor de kleintjes heeft Vcompany een kruiptunnel in het assortiment.

 

 

Prijzen zijn incl btw

Prijslijst per dag:

Dagprijs (bij afhalen)€27,00
Dagprijs €30,00
2 dagen:€ 45.00
3 dagen:€ 60.00
4 dagen:€ 75.00
5 dagen:€ 90.00
6 dagen:€ 105.00
7 dagen:€ 120.00
Op/afbouw kosten met
hulp van Vcompany:
€ 10.00
* 10% korting bij afhalen.
* Begeleiding bij dit artikel is mogelijk.

Guus de worm huren bij Vcompany

Guus de Worm is een leuke attractie voor de kleinere kinderen. Guus de Worm is ook te huren in het kinderpretpakket, waar meer attracties voor de kleinere kinderen in te vinden zijn.

Guus de Worm combineren met andere attracties voor de allerkleinste? Wat dacht u van Jappie de rups, de draaimolen, de wipwap en/of het peuter speelhuis?

De attractie Guus de worm kunt u huren in 4 opties: afhalen, bezorgen, bezorgen incl. op- en afbouw en compleet verzorgd. Het kan allemaal bij Vcompany Attractieverhuur.

Kenmerken:

L x Bx H 1.9 x 1 x 1.1
Transport L x B x H 1.2 x 0.8 x 0.8
Gewicht: 17KG
Vervoer met bestelbus: Ja
Vervoer met aanhanger: Ja
Opzet/afbouw tijd: 10 min.
Aantal personen op afbouwen: 1
  • Kinderen
  • Plezier
  • Feest
  • Uitstraling

Veilig, goedkoop en eenvoudig huren

Bij Vcompany Attractieverhuur kunt u Guus de worm huren tegen de beste prijs en met de kwaliteit. Wij houden van duidelijkheid en hebben dan ook alle prijzen inclusief btw weergegeven. Al onze spellen en attracties zijn voorzien van een typegoedkeuring, waardoor wij de kwaliteit van onze materialen kunnen waarborgen.

Vraagt u een offerte aan bij Vcompany Attractieverhuur, dan ontvangt u dezelfde dag nog een offerte in uw mailbox. Bij het huren van meerdere artikelen kunnen wij altijd een aantrekkelijke korting bieden. Ook voor het organiseren van een evenement bent u bij Vcompany aan het juiste adres. Wij denken graag met u mee.

Vcompany Attractieverhuur is zeer flexibel. Wij leveren vanuit diverse locaties en bieden een landelijke dekking. Deze flexibiliteit komt terug in ons assortiment. Mocht er een product of attractie ontbreken, vraag dan altijd naar de mogelijkheden. Wij zijn continu bezig ons assortiment aan te vullen naar de wensen van de klant.

Naast attractieverhuur kunt u bij Vcompany ook tenten en partyartikelen huren. Zeskamp? Heeft u al gedacht aan sport- en spelattributen? Bekijk de zeskamppakketten of kinderspellen. Kortom: bij Vcompany kunt u een breed assortiment huren en bent u aan het juiste adres om uw feest compleet te maken.

Guus de Worm goedkoop huren? Vraag uw offerte aan.

Zelf afhalen?

Wij zijn gevestigd op de volgende locaties: Bemmel (Gelderland), Eindhoven (Brabant), Nunspeet (Gelderland), Veenendaal (Utrecht), Werkhoven (Utrecht), Rotterdam (Zuid Holland) en Raamsdonksveer (Brabant).

Guus de worm is te vervoeren met iedere personenauto. De afmetingen voor het vervoer en het gewicht staan vermeld bij de producteigenschappen. Wij raden aan om de producteigenschappen te bekijken voordat u uw bestelkeuze maakt. Bij ons kunt u een aanhanger huren voor 25 euro per dag.