088 - 3985000
v.a.
144

Speeltunnel Jappie de rups huren op uw verjaardagsfeest of evenement

Beweeg als een echte rups door de tunnel van Jappie. Niets is zo leuk en spannend als door een tunnel klimmen, glijden en rennen. Deze speeltunnel is met zijn velen speelelementen een ware hit bij alle kinderen. Het spelelement ontdekken, klimmen en glijden komt allemaal aanbod bij deze unieke speelattractie. In de tunnel zitten allemaal objecten en obstakels verwerkt, ook is de tunnel voorzien van ramen, nooduitgang en ventilatieroosters om zo de veiligheid te waarborgen. Deze speeltunnel is een ware eyecatcher op ieder evenement.

Prijzen zijn incl btw

Prijslijst per dag:

Dagprijs (bij afhalen)€144,00
Dagprijs €160,00
2 dagen:€ 240.00
3 dagen:€ 280.00
4 dagen:€ 320.00
5 dagen:€ 360.00
6 dagen:€ 400.00
7 dagen:€ 440.00
Op/afbouw kosten met
hulp van Vcompany:
€ 20.00
* 10% korting bij afhalen.
* Begeleiding bij dit artikel is mogelijk.

Speeltunnel Jappie de rups huren bij Vcompany

De speeltunnel Jappie de rups is een ideaal speelelement voor kinderen met diverse klim en glij objecten. Het wordt voor de kinderen een ware ontdekkingstocht om door de tunnel te gaan!

Huur de speeltunnel Jappie de rups in combinatie met onze andere kinderattracties. Bekijk het kinderattractie assortiment. Zo kunt u de speeltunnel Jappie de rups combineren met de mega glijbaan, draaimolen, kinder rodeo en/of junior sumoworstel set.

De speeltunnel Jappie de rups kan gehuurd worden in 4 opties: afhalen, bezorgen, bezorgen incl. op- en afbouw en compleet verzorgd. Het kan allemaal bij Vcompany attractieverhuur. De speeltunnel Jappie de rups is voorzien van gebruiksvriendelijke op- en afbouw instructies.

Kenmerken:

L x Bx H 11 x 6.5 x 2.9
Transport L x B x H 1.4 x 1.2 x 1
Stroom: Nodig
Gewicht: 150KG
Vervoer met bestelbus: Ja
Vervoer met aanhanger: Ja
Aantal blowers: 3
Opzet/afbouw tijd: 60 min.
Aantal personen op afbouwen: 2
  • Uniek speeltoestel
  • Diverse objecten en obstakel
  • Klimmen en glijden
  • Een ware eyecatcher

Veilig, goedkoop en eenvoudig huren

Bij Vcompany kunt u een springkussen huren voor de beste prijs en kwaliteit. Wij houden van duidelijkheid en hebben dan ook alle prijzen weergegeven inclusief btw. Al onze spelen en attracties zijn voorzien van een typegoedkeuring, waardoor wij de kwaliteit van onze materialen kunnen waarborgen.

Vraagt u een offerte aan bij Vcompany Attractieverhuur, dan ontvangt u dezelfde dag nog een offerte in uw mailbox. Bij het huren van meerdere artikelen kunnen wij altijd een aantrekkelijke korting bieden. Ook voor het organiseren van een evenement bent u bij Vcompany aan het juiste adres. Wij denken graag met u mee.

Vcompany Attractieverhuur is zeer flexibel. Wij leveren vanuit diverse locaties en bieden een landelijke dekking. Deze flexibiliteit komt terug in ons assortiment. Mocht een product of attractie ontbreken, vraag dan naar de mogelijkheden. Wij zijn continu bezig ons assortiment aan te vullen naar de wensen van de klant.

De speeltunnel Jappie de rups is voorzien van een dak en is bij regen dan ook te gebruiken. Toch bieden wij een ‘slecht weer’ garantie. Is er slecht weer op komst, dan heeft u de mogelijkheid om kosteloos uw order te verplaatsen en uw producten en attracties een andere dag te huren.

Naast attractieverhuur kunt u bij Vcompany ook tenten en party artikelen huren. Feestje? Heeft u al gedacht aan een partytent, bierbankset, statafel en feestverlichting? Kortom bij Vcompany kunt u een breed assortiment huren en bent u aan het juiste adres om uw feest compleet te maken.

De speeltunnel Jappie de rups goedkoop huren? Vraag uw offerte aan.

Zelf afhalen?

Wij zijn gevestigd op de volgende locaties: Bemmel (Gelderland), Eindhoven (Brabant), Nunspeet (Gelderland), Veenendaal (Utrecht), Werkhoven (Utrecht) en Zoetermeer (Zuid Holland).

De speeltunnel Jappie de rups is alleen te vervoeren met een grote aanhanger. De afmetingen voor het vervoer en het gewicht staan vermeld bij de producteigenschappen. Wij raden aan om de producteigenschappen te bekijken voordat u uw bestelkeuze maakt. Bij ons kunt u een aanhanger huren voor 25 euro per dag.