088 - 3985000
v.a.
32

Skelter huren voor uw kinderfeest of evenement

Wilt u vermaak voor de kinderen tijdens uw feest? Door deze skelters zijn de kinderen de hele middag zoet! Rond crossend op een skelter kunnen de kinderen hun rij skills laten zien! Degene die als eerste het parcours heeft afgelegd mag zich de dag racer noemen!

Prijzen zijn incl btw

Prijslijst per dag:

Dagprijs (bij afhalen)€31,50
Dagprijs €35,00
2 dagen:€ 52.50
3 dagen:€ 70.00
4 dagen:€ 87.50
5 dagen:€ 105.00
6 dagen:€ 122.50
7 dagen:€ 140.00
* 10% korting bij afhalen.
* Begeleiding bij dit artikel is mogelijk.

Skelter huren bij Vcompany

Een waar spektakel voor kinderen. Een attractie die altijd ingezet kan worden op een kinderfeest, zeskamp, plein- of dorpsfeest, familiedag, verjaardagsfeest of evenement.

De skelters gebruiken als competitie element? Wat dacht u er van het te combineren met zak slaan, gladiatorenspel, kinderspelen en/of de stormbaan mini.

De skelters kunt u huren in 4 opties: afhalen, bezorgen, bezorgen incl. op- en afbouw en compleet verzorgd. Het kan allemaal bij Vcompany attractieverhuur. Vraag een offerte op maat aan.

 

Veilig, goedkoop en eenvoudig huren

Bij Vcompany attractieverhuur kunt u een skelter huren voor de beste prijs en kwaliteit. Wij houden van duidelijkheid en hebben dan ook alle prijzen weergegeven inclusief btw. Al onze spelen en attracties zijn voorzien van een typegoedkeuring, waardoor wij de kwaliteit van onze materialen kunnen waarborgen.

Vraagt u een offerte aan bij Vcompany attractieverhuur, dan ontvangt u dezelfde dag nog een offerte in uw mailbox. Bij het huren van meerdere artikelen kunnen wij altijd een aantrekkelijke korting bieden. Ook voor het organiseren van een evenement bent u bij Vcompany aan het juiste adres. Wij denken graag met u mee.

Vcompany Attractieverhuur is zeer flexibel. Wij leveren vanuit diverse locaties en bieden een landelijke dekking. Deze flexibiliteit komt terug in ons assortiment. Mocht een product of attractie ontbreken, vraag dan naar de mogelijkheden. Wij zijn continu bezig ons assortiment aan te vullen naar de wensen van de klant.

De skelters zijn tijdens regen te gebruiken. Toch bieden wij ‘slecht weer’ garantie. Is er slecht weer op komst, dan heeft u de mogelijkheid om kosteloos uw order te verplaatsen en uw producten en attracties een andere dag te huren.

Naast attractieverhuur kunt u bij Vcompany ook tenten en party artikelen huren. Zeskamp? Heeft u al gedacht aan sport en spel attributen? Bekijk de zeskamp pakketten of kinderspelen. Kortom bij Vcompany kunt u een breed assortiment huren en bent u aan het juiste adres om u feest compleet te maken.

De skelters goedkoop huren? Vraag uw offerte aan.

Zelf afhalen?

Wij zijn gevestigd op de volgende locaties: Bemmel (Gelderland), Eindhoven (Brabant), Nunspeet (Gelderland), Veenendaal (Utrecht), Werkhoven (Utrecht) en Zoetermeer (Zuid Holland).

De afmetingen voor het vervoer en het gewicht staan vermeld bij de producteigenschappen. Wij raden aan om de producteigenschappen te bekijken voordat u uw bestelkeuze maakt. Bij ons kunt u een aanhanger huren voor 25 euro per dag.