088 - 3985000
v.a.
68

Kinderspellen pakket huren op uw kinderfeestje of evenement

Wilt u kinderspellen huren? Dan bent u bij Vcompany aan het juiste adres! Wij hebben een breed assortiment met spellen. Bij dit pakket heeft u veel variatie en haalt u in één keer veel spellen in huis.

Kinderpakket bestaat uit 10 spellen:

–  2 x Skilopen 3 persoons

– Dominospel

– Blok stapelen

– Mega blocks

– Kinderbowlen

– Blikgooien

– 2 x kinderstep

– Ringwerpen

 

 

 

 

 

Prijzen zijn incl btw

Prijslijst per dag:

Dagprijs (bij afhalen)€67,50
Dagprijs €75,00
2 dagen:€ 112.50
3 dagen:€ 90.00
4 dagen:€ 187.50
5 dagen:€ 135.00
6 dagen:€ 158.00
7 dagen:€ 225.00
Op/afbouw kosten met
hulp van Vcompany:
€ 10.00
* 10% korting bij afhalen.
* Begeleiding bij dit artikel is mogelijk.

Kinderspellen pakket huren bij Vcompany

Het kinderspellen pakket combineren met een opvallende attractie? Huur dan het springkussen XXL-raceauto, skelterbaan, bungee trampoline, tobbedansbaan, stormbaan 45 meter en/ of de rodeostier.

Het kinderspellen pakket kunt u huren in 4 opties: afhalen, bezorgen, bezorgen incl. op- en afbouw en compleet verzorgd. Het kan allemaal bij Vcompany Attractieverhuur.

  • 10 verschillende spellen
  • Kinderfeestjes
  • Variatie
  • Goedkoop

Veilig, goedkoop en eenvoudig huren

Bij Vcompany Attractieverhuur kunt u het kinderspellen pakket huren voor de beste prijs en kwaliteit. Wij houden van duidelijkheid en hebben dan ook alle prijzen weergegeven inclusief btw. Al onze spelen en attracties zijn voorzien van een typegoedkeuring, waardoor wij de kwaliteit van onze materialen kunnen waarborgen.

Vraagt u een offerte aan bij Vcompany Attractieverhuur, dan ontvangt u dezelfde dag nog een offerte in uw mailbox. Bij het huren van meerdere artikelen kunnen wij altijd een aantrekkelijke korting bieden. Ook voor het organiseren van een evenement bent u bij Vcompany aan het juiste adres. Wij denken graag met u mee.

Vcompany Attractieverhuur is zeer flexibel. Wij leveren vanuit diverse locaties en bieden een landelijke dekking. Deze flexibiliteit komt terug in ons assortiment. Mocht een product of attractie ontbreken, vraag dan naar de mogelijkheden. Wij zijn continu bezig ons assortiment aan te vullen naar de wensen van de klant.

Naast attractieverhuur kunt u bij Vcompany ook tenten en party artikelen huren. Evenement? Heeft u al gedacht aan sport en spel attributen? Bekijk de zeskamp pakketten of kinderspelen. Kortom bij Vcompany kunt u een breed assortiment huren en bent u aan het juiste adres om u feest compleet te maken.

De bowlingbaan goedkoop huren? Vraag uw offerte aan.

Zelf afhalen?

Wij zijn gevestigd op de volgende locaties: Bemmel (Gelderland), Eindhoven (Brabant), Nunspeet (Gelderland), Veenendaal (Utrecht), Werkhoven (Utrecht) en Zoetermeer (Zuid Holland).

De afmetingen voor het vervoer staan vermeld bij de producteigenschappen. Wij raden aan om de producteigenschappen te bekijken voordat u uw bestelkeuze maakt. Bij ons kunt u een aanhanger huren voor 25 euro per dag.