088 - 3985000
v.a.
25

Kruipnet 10×5 huren op uw feest of evenement

Bent u op zoek naar spelelementen voor uw zeskamp? Huur dan het kruipnet 10×5 voor een superleuk zeskamp onderdeel. Het kruipnet heeft een afmeting van 10×5 meter waardoor dit een klein onderdeel van uw zeskamp wordt. Tijger of kruip zo snel mogelijk onder het net door.

Prijzen zijn incl btw

Prijslijst per dag:

Dagprijs (bij afhalen)€24,30
Dagprijs €27,00
2 dagen:€ 40.50
3 dagen:€ 47.00
4 dagen:€ 54.00
5 dagen:€ 61.00
6 dagen:€ 68.00
7 dagen:€ 74.00
Op/afbouw kosten met
hulp van Vcompany:
€ 5
* 10% korting bij afhalen.
* Begeleiding bij dit artikel is mogelijk.

Kruipnet 10×5 huren bij Vcompany

Dankzij het kruipnet kunt u een leuk zeskamp organiseren. Het kruipnet zorgt voor een competitief spelelement waarbij de deelnemers zo snel mogelijk onder het net door moeten tijgeren of kruipen.

Het kruipnet combineren met een groots opvallende attractie? Huur dan bijvoorbeeld het springkussen XXL-raceauto, skelterbaan, stormbaan 45 meter en/ of de rodeostier.

Het kruipnet kunt u huren in 4 opties: afhalen, bezorgen, bezorgen incl. op- en afbouw en compleet verzorgd. Het kan allemaal bij Vcompany Attractieverhuur.

Veilig, goedkoop en eenvoudig huren

Bij Vcompany Attractieverhuur kunt u een attractie Kruipnet huren met de beste prijs en kwaliteit. Hierdoor zijn alle prijzen weergegeven inclusief btw omdat wij houden van duidelijkheid. Onze spelen/ attracties zijn voorzien van een typegoedkeuring waardoor wij de kwaliteit van onze materialen kunnen waarborgen.

Vraagt u een offerte aan bij Vcompany Attractieverhuur dan ontvangt u dezelfde dag nog een offerte in uw mailbox. Daarnaast kunnen wij altijd een aantrekkelijke korting bieden bij het huren van meerdere artikelen. Een evenement organiseren ook hiervoor bent u Vcompany aan het juiste adres, wij denken graag met u mee.

Omdat wij vanuit diverse locaties kunnen leveren zijn wij zeer flexibel en kunnen wij ook landelijke dekking bieden. Deze flexibiliteit komt ook terug in ons assortiment, mocht een product/ attractie ontbreken vraag dan naar de mogelijkheden. Wij zijn continu bezig ons assortiment aan te vullen naar de wensen van de klant.

Tevens bieden wij een ‘slecht weer’ garantie. Sommige spelen/ attracties zijn bij regen te gebruiken. Mocht u uw feest toch willen afzeggen vanwege de weersvoorspelling dan heeft u als klant de mogelijkheid om uw order een andere dag te huren.

Naast attractieverhuur kunt u bij Vcompany ook tenten en party artikelen huren. Zeskamp? Heeft u al gedacht aan sport en spel attributen? Bekijk de zeskamp pakketten of kinderspelen. Kortom bij Vcompany kunt u een breed assortiment huren en bent u aan het juiste adres om u feest compleet te maken.

Het kruipnet goedkoop huren? Vraag uw offerte aan.

Zelf afhalen?

Wij zijn gevestigd op de volgende locaties: Bemmel (Gelderland), Eindhoven (Brabant), Nunspeet (Gelderland), Veenendaal (Utrecht), Werkhoven (Utrecht) en Zoetermeer (Zuid Holland).

Per spel/ attractie verschilt het vervoer hiervan. Wij raden aan om de producteigenschappen eerst te bekijken voordat u uw bestelkeuze maakt. De afmetingen voor het vervoer en het gewicht staan vermeld bij de producteigenschappen. Bij ons kunt u een aanhanger huren voor 25 euro per dag.