088 - 3985000
v.a.
270

Een legertent 30 persoons huren doet u bij Vcompany

Een legertent huren doet u eenvoudig en snel bij Vcompany, ongeacht de aantallen. Geeft u een grootschalig kamp, evenement of heeft u een feest en wilt u dat de gasten blijven slapen? Een legertent biedt een eenvoudige oplossing, geheel compleet ingericht met een veldbed.

Prijzen zijn incl btw

Prijslijst per dag:

Dagprijs (bij afhalen)€270,00
Dagprijs €300,00
2 dagen:€ 300.00
3 dagen:€ 690.00
4 dagen:€ 690.00
5 dagen:€ 690.00
6 dagen:€ 950.00
7 dagen:€ 950.00
Op/afbouw kosten met
hulp van Vcompany:
€ 210.00
* 10% korting bij afhalen.
* Begeleiding bij dit artikel is mogelijk.

Een legertent 30 persoons huren voor uw bedrijfsevenement of feest

De legertent is eenvoudig op te zetten met behulp van een gebruikershandleiding. Maar uiteraard kunnen wij u hierbij ook ontzorgen door de opbouw van de legertenten geheel aan ons over te laten. Dit kan handig zijn bij een grootschalig evenement. De legertent kunt u compleet huren met vlondervloerbierbankset en grondzeil.

Combineer de legertent met een kleine spantent, sanitaire voorziening en uw kamp krijgt algauw vorm. En voor de invulling van het dagprogramma kunt u gebruik maken van onze attractieverhuur artikelen. Wat dacht u van een zeskamp spektakel?

De legertent kunt u huren in 3 opties: afhalen, bezorgen en bezorgen incl. op- en afbouw. Het kan allemaal bij Vcompany Partyverhuur

Veilig, goedkoop en eenvoudig huren

Bij Vcompany Partyverhuur kunt u een legertent voor de beste prijs en kwaliteit huren. Wij houden van duidelijkheid en hebben dan ook alle prijzen weergegeven inclusief BTW. Al onze spelen en attracties zijn voorzien van een typegoedkeuring, waardoor wij de kwaliteit van onze materialen kunnen waarborgen.

Vraagt u een offerte aan bij Vcompany Partyverhuur dan ontvangt u dezelfde dag nog een offerte in uw mailbox. Daarnaast kunnen wij altijd een aantrekkelijke korting bieden bij het huren van meerdere artikelen. Een evenement organiseren? Hiervoor bent u bij Vcompany aan het juiste adres, wij denken graag met u mee.

Vcompany Partyverhuur is zeer flexibel. Wij leveren vanuit diverse locaties en bieden een landelijke dekking. Deze flexibiliteit komt terug in ons assortiment. Mocht een product of attractie ontbreken, vraag dan naar de mogelijkheden. Wij zijn continu bezig ons assortiment aan te vullen naar de wensen van de klant.

De legertent is bij regen te gebruiken en daardoor niet van het weer afhankelijk. Toch bieden wij een ‘slecht weer’ garantie. Is er slecht weer op komst, dan heeft u de mogelijkheid om kosteloos uw order te verplaatsen en uw producten en attracties een andere dag te huren.

Naast Partyverhuur kunt u bij Vcompany ook tenten en attracties artikelen huren. Sportdag? Heeft u al gedacht aan sport en spel attributen? Bekijk het sportdag pakket of de kinderspelen. Kortom bij Vcompany kunt u een breed assortiment huren en bent u aan het juiste adres om u feest compleet te maken.

Wij zijn gevestigd op de volgende locaties: Bemmel (Gelderland), Eindhoven (Brabant), Nunspeet (Gelderland), Veenendaal (Utrecht), Werkhoven (Utrecht) en Zoetermeer (Zuid Holland).