088 - 3985000
v.a.
750

De Looping bikes huren op uw evenement of ter promotie van uw product/bedrijf

Fiets met z’n tweeën zo hard mogelijk en al trappende maakt u een looping, oftewel fiets 360 graden in de rondte. Heeft u een sterke maag, en bent u degene die binnen 1 minuut de meeste rondjes over de kop kan fietsen? Geheel mobiel beschikbaar inclusief professionele begeleiding. Doordat deze attractie een extra dimensie brengt en veel spektakel, zijn deze looping bikes zeker een aanrader voor de toeschouwer. Kortom, ideaal geschikt voor een promotiestunt en/of reclamecampagne (compleet met banners, GoPro’s en live beeldmateriaal voor een Like & Share winactie)

Prijzen zijn incl btw

Prijslijst per dag:

Dagprijs €750,00
2 dagen:€ 0.00
3 dagen:€ 0.00
4 dagen:€ 0.00
5 dagen:€ 0.00
6 dagen:€ 0.00
7 dagen:€ 0.00
Op/afbouw kosten met
hulp van Vcompany:
€ 40.00
* incl 4 uur begeleiding

Looping bikes huren bij Vcompany

Neem plaats op de fiets, de veiligheidsbeugel wordt bevestigd en trap zo hard als u kunt. De looping bikes zijn geheel veilig en worden jaarlijks gekeurd. Daarnaast wordt de deelnemer bevestigd met behulp van een veiligheidsbeugel (welke ook gebruikt wordt bij de grotere kermis- en/of pretpark attracties).

De mobiele attractie looping bikes is met een hoogte van 7 meter een ware eyecatcher op uw evenement of festival. De looping bikes zijn ook een unieke attractie om in te zetten voor uw bedrijfspromotie en/of marketingactiviteit. De looping bikes kunnen over de gehele hoogte voorzien worden van banners. Deze banners kunnen voorzien worden van uw huisstijl en/of logo.

De mobiele attractie looping bikes combineren met een andere groots opvallende attractie? Huur dan bijvoorbeeld het springkussen de klimwand voor 3 personen, bungee trampoline, tobbedansbaan en/of stormbaan 45 meter.

De mobiele attractie looping bikes kunt u alleen compleet verzorgd huren bij Vcompany party- en attractieverhuur. Onze medewerkers zullen ervoor zorg dragen dat de attractie op-, afgebouwd en begeleidt wordt.

Kenmerken:

L x Bx H 6.25 x 2.8 x 7
  • Competitie strijd
  • Over de kop
  • Echte blikvanger
  • Hilarisch

Veilig, goedkoop en eenvoudig huren

Bij Vcompany Attractieverhuur kunt u de spectaculaire attractie looping bikes huren voor de beste prijs en kwaliteit. Hierdoor zijn alle prijzen weergegeven inclusief btw omdat wij houden van duidelijkheid. Onze spelen/attracties zijn voorzien van een typegoedkeuring waardoor wij de kwaliteit van onze materialen kunnen waarborgen.

Vraagt u een offerte aan bij Vcompany Attractieverhuur dan ontvangt u dezelfde dag nog een offerte in uw mailbox. Daarnaast kunnen wij altijd een aantrekkelijke korting bieden bij het huren van meerdere artikelen. Een evenement organiseren? Hiervoor bent u bij Vcompany aan het juiste adres, wij denken graag met u mee.

Omdat wij vanuit diverse locaties kunnen leveren zijn wij zeer flexibel en kunnen wij ook een landelijke dekking bieden. Deze flexibiliteit komt terug in ons assortiment, mocht een product/ attractie ontbreken vraag dan naar de mogelijkheden. Wij zijn continu bezig ons assortiment aan te vullen naar de wensen van de klant.

Naast attractieverhuur kunt u bij Vcompany ook tenten en party artikelen huren. Spektakel? Huur dan de attractie looping bikes in combinatie onze andere topattracties. Kortom bij Vcompany kunt u een breed assortiment huren en bent u aan het juiste adres om u feest compleet te maken.

Zelf afhalen?

Wij zijn gevestigd op de volgende locaties: Bemmel (Gelderland), Eindhoven (Brabant), Nunspeet (Gelderland), Veenendaal (Utrecht), Werkhoven (Utrecht) en Zoetermeer (Zuid Holland).

De attractie looping bikes wordt alleen compleet verzorgd verhuurd (inclusief transport). Maar voor het grootste gedeelte van ons assortiment kunt u de attracties ook zelf afhalen om eventuele kosten te besparen. Bij ons kunt u een aanhanger huren voor 25 euro per dag.