088 - 3985000
v.a.
785

De Looping Bikes huren voor uw evenement of ter promotie van uw product of bedrijf

Fiets met z’n tweeën zo hard mogelijk, en al trappende maakt u een looping. Oftewel: fiets 360 graden in de rondte! Heeft u een sterke maag, en bent u degene die binnen 1 minuut de meeste rondjes over de kop kan fietsen? Geheel mobiel beschikbaar, inclusief professionele begeleiding. Deze attractie brengt een extra dimensie naar het dagelijkse fietsen. Ook zeker leuk voor de toeschouwer! Kortom: ideaal voor een promotiestunt en/of reclamecampagne (compleet met banners, GoPro’s en live beeldmateriaal voor een Like & Share winactie).

Prijzen zijn incl btw

Prijslijst per dag:

Dagprijs €785,00
2 dagen:€ 1177.50
3 dagen:€ 1373.75
4 dagen:€ 1570.00
5 dagen:€ 1766.25
6 dagen:€ 1962.50
7 dagen:€ 2158.75
Op/afbouw kosten met
hulp van Vcompany:
€ 40.00
* incl 4 uur begeleiding van 2 personen

Looping bikes huren bij Vcompany

Neem plaats op de fiets, laat u vastzetten door onze professionals, en trap zo hard als u kunt. De Looping Bikes zijn geheel veilig en worden jaarlijks gekeurd. Daarnaast wordt de deelnemer vastgezet met behulp van een veiligheidsbeugel (deze wordt ook gebruikt bij de grotere kermis- en pretparkattracties).

De mobiele attractie Looping Bikes is met een hoogte van 7 meter een ware eyecatcher op uw evenement of festival. De Looping Bikes zijn ook een unieke attractie om in te zetten voor uw bedrijfspromotie en marketingactiviteit. De Looping Bikes kunnen over de gehele hoogte voorzien worden van banners. Deze banners kunnen voorzien worden van uw huisstijl en logo.

De mobiele attractie Looping Bikes combineren met een andere opvallende attractie? Huur dan bijvoorbeeld de Klimwand voor 3 personen, de Bungeetrampoline, de Tobbedansbaan en/of de Stormbaan 45 meter.

De mobiele attractie looping bikes kunt u alleen compleet verzorgd huren bij Vcompany Attractieverhuur. Onze medewerkers zullen zorg dragen dat de attractie op- en afgebouwd en begeleid wordt.

Kenmerken:

L x Bx H 6.25 x 2.8 x 7
  • Competitie
  • Over de kop
  • Ware eyecatcher
  • Hilarisch

Veilig, goedkoop en eenvoudig huren

Bij Vcompany Attractieverhuur kunt u de spectaculaire attractie Looping Bikes huren tegen de beste prijs en met de beste kwaliteit. Wij houden van duidelijkheid, en hebben dan ook alle prijzen inclusief btw weergegeven. Onze spellen en attracties zijn voorzien van een typegoedkeuring, waardoor wij de kwaliteit van onze materialen kunnen waarborgen.

Vraagt u een offerte aan bij Vcompany Attractieverhuur dan ontvangt u dezelfde dag nog een offerte in uw mailbox. Daarnaast kunnen wij altijd een aantrekkelijke korting bieden bij het huren van meerdere artikelen. Een evenement organiseren? Ook hiervoor bent u bij Vcompany aan het juiste adres. Wij denken graag met u mee.

Omdat wij vanuit diverse locaties kunnen leveren, zijn wij zeer flexibel, en kunnen wij een landelijke dekking bieden. Deze flexibiliteit komt terug in ons assortiment. Mocht er een product of attractie ontbreken, vraag dan altijd naar de mogelijkheden. Wij zijn continu bezig ons assortiment aan te vullen naar de wensen van de klant.

Naast attracties kunt u bij Vcompany ook tenten en partyartikelen huren. Evenement? Huur dan de attractie Looping Bikes in combinatie onze andere topattracties. Kortom, bij Vcompany kunt u een breed assortiment huren, en bent u aan het juiste adres om uw feest compleet te maken.

Zelf afhalen?

Wij zijn gevestigd op de volgende locaties: Bemmel (Gelderland), Eindhoven (Brabant), Nunspeet (Gelderland), Veenendaal (Utrecht), Werkhoven (Utrecht), Rotterdam (Zuid Holland) en Raamsdonksveer.

De looping bikes worden alleen compleet verzorgd verhuurd (inclusief transport). Voor het grootste gedeelte van ons assortiment kunt u de attracties echter ook zelf afhalen om eventuele kosten te besparen. Bij ons kunt u al een aanhanger huren voor 25 euro per dag.