088 - 3985000
v.a.
176

Megaspringkusssen Kiepauto huren op uw feest of evenement

De mega kiepauto heeft een laadbak die automatisch om de twee minuten omhoog gaat waardoor de kinderen naar beneden glijden. Hierbij komen zij terecht op het onderste kussen. Dit geeft natuurlijk veel spanning voor de kinderen. Plezier gegarandeerd!

Prijzen zijn incl btw

Prijslijst per dag:

Dagprijs (bij afhalen)€175,50
Dagprijs €195,00
2 dagen:€ 292.50
3 dagen:€ 375.00
4 dagen:€ 450.00
5 dagen:€ 525.00
6 dagen:€ 600.00
7 dagen:€ 675.00
Op/afbouw kosten met
hulp van Vcompany:
€ 25
* 10% korting bij afhalen.
* Begeleiding bij dit artikel is mogelijk.

Megaspringkusssen Kiepauto huren bij Vcompany

Wilt u meer bewegende attracties? Wat dacht u van Snappie de krokodil en/of Snappy de vis?

De attractie mega kiepauto kunt u huren in 4 opties: afhalen, bezorgen, bezorgen incl. op- en afbouw en compleet verzorgd. Het kan allemaal bij Vcompany Attractieverhuur.

Kenmerken:

L x Bx H 8 x 5 x 6
Transport L x B x H 1.7 x 1.2 x 0.8
Stroom: Nodig
Gewicht: 285KG
Vervoer met bestelbus: Ja
Vervoer met aanhanger: Ja
Aantal blowers: 2
Opzet/afbouw tijd: 30 min.
Aantal personen op afbouwen: 2
  • Kiepauto
  • Omhoog en omlaag om de 2 minuten!
  • Plezier
  • Actie

Veilig, goedkoop en eenvoudig huren

Bij Vcompany Attractieverhuur kunt u een attractie mega kiepauto huren tegen de beste prijs en met de beste kwaliteit. Wij houden van duidelijkheid en hebben dan ook alle prijzen inclusief btw weergegeven. Onze spellen en attracties zijn voorzien van een typegoedkeuring waardoor wij de kwaliteit van onze materialen kunnen waarborgen.

Vraagt u een offerte aan bij Vcompany Attractieverhuur dan ontvangt u dezelfde dag nog een offerte in uw mailbox. Daarnaast kunnen wij altijd een aantrekkelijke korting bieden bij het huren van meerdere artikelen. Een evenement organiseren? Ook hiervoor bent u Vcompany aan het juiste adres. Wij denken graag met u mee.

Omdat wij vanuit diverse locaties kunnen leveren, zijn wij zeer flexibel en kunnen wij ook landelijke dekking bieden. Deze flexibiliteit komt ook terug in ons assortiment. Mocht er een product of attractie ontbreken, vraag dan altijd naar de mogelijkheden. Wij zijn continu bezig ons assortiment aan te vullen naar de wensen van de klant.

Tevens bieden wij een ‘slecht weer’ garantie. Sommige spellen en attracties zijn ook bij regen te gebruiken. Mocht u uw feest toch willen afzeggen vanwege de weersvoorspelling, dan heeft u als klant de mogelijkheid om uw order een andere dag te huren. Naast attractieverhuur kunt u bij Vcompany ook tenten en partyartikelen huren. Kortom: bij Vcompany kunt u een breed assortiment huren en bent u aan het juiste adres om uw feest compleet te maken.

De attractie mega Kiepauto goedkoop huren? Vraag uw offerte aan.

Zelf afhalen?

Wij zijn gevestigd op de volgende locaties: Bemmel (Gelderland), Eindhoven (Brabant), Nunspeet (Gelderland), Veenendaal (Utrecht), Werkhoven (Utrecht), Rotterdam (Zuid Holland) en Raamsdonksveer (Brabant).

Per spel/attractie verschilt de manier van vervoeren. Wij raden aan om deze producteigenschappen eerst te bekijken voordat u uw bestelkeuze maakt. De afmetingen voor het vervoer en het gewicht van de verschillende spellen en attracties staan vermeld bij de producteigenschappen. Bij ons kunt u eventueel een aanhanger huren voor 25 euro per dag.