088 - 3985000
v.a.
2

Barkruk huren op uw feest of evenement

Een barkruk huurt u natuurlijk bij Vcompany Partyverhuur. Een barkruk ziet er natuurlijk veel sfeervoller uit op uw feest of evenement. Bij Vcompany Partyverhuur bent u op het juiste adres als het om barkrukken gaat.

Prijzen zijn incl btw

Prijslijst per dag:

Dagprijs (bij afhalen)€1,80
Dagprijs €2,00
2 dagen:€ 3.00
3 dagen:€ 4.00
4 dagen:€ 5.00
5 dagen:€ 6.00
6 dagen:€ 7.00
7 dagen:€ 8.00
Op/afbouw kosten met
hulp van Vcompany:
€ 10.00
* 10% korting bij afhalen.
* Begeleiding bij dit artikel is mogelijk.

Barkruk huren bij Vcompany

Organiseert u binnenkort een feest of evenement waarvoor je barkrukken nodig hebt? Barkrukken huren doet u gemakkelijk online bij Vcompany Partyverhuur.

Barkrukken kunt u gemakkelijk en snel huren bij Vcompany Partyverhuur! Naast alle andere attracties en party-artikelen ,zoals springkussens en vlonders, verhuurt Vcompany ook barkrukken voor op uw feest of evenement.

Barkrukken combineren met een opvallende attractie of feesttent? Huur dan bijvoorbeeld het springkussen disco, easy-up partytent, vertical bikes, stormbaan jungle, stormbaan 45 meter en/of de rodeostier.

De barkrukken kunt u huren in 4 opties: afhalen, bezorgen, bezorgen incl. op- en afbouw en compleet verzorgd. Het kan allemaal bij Vcompany Partyverhuur.

Veilig, goedkoop en eenvoudig huren

Bij Vcompany Partyverhuur kunt u barkrukken huren voor de beste prijs en kwaliteit. Wij houden van duidelijkheid en hebben dan ook alle prijzen weergegeven inclusief BTW. Al onze artikelen en attracties zijn voorzien van een typegoedkeuring, waardoor wij de kwaliteit van onze materialen kunnen waarborgen.

Vraagt u een offerte aan bij Vcompany Partyverhuur dan ontvangt u dezelfde dag nog een offerte in uw mailbox. Daarnaast kunnen wij altijd een aantrekkelijke korting bieden bij het huren van meerdere artikelen. Een evenement organiseren? Hiervoor bent u bij Vcompany aan het juiste adres, wij denken graag met u mee.

Vcompany Attractieverhuur is zeer flexibel. Wij leveren vanuit diverse locaties en bieden een landelijke dekking. Deze flexibiliteit komt terug in ons assortiment. Mocht een product of attractie ontbreken, vraag dan naar de mogelijkheden. Wij zijn continu bezig ons assortiment aan te vullen naar de wensen van de klant.

De barkrukken zijn zowel binnen als buiten te gebruiken en niet van het weer afhankelijk. Toch bieden wij een ‘slecht weer’ garantie. Is er slecht weer op komst, dan heeft u de mogelijkheid om kosteloos uw order te verplaatsen en uw producten en attracties een andere dag te huren.

Naast Partyverhuur kunt u bij Vcompany ook tenten en attracties artikelen huren. Zeskamp? Heeft u al gedacht aan sport en spel attributen? Bekijk de zeskamp pakketten of kinderspelen. Kortom bij Vcompany kunt u een breed assortiment huren en bent u aan het juiste adres om u feest compleet te maken.

Zelf afhalen?

Wij zijn gevestigd op de volgende locaties: Bemmel (Gelderland), Eindhoven (Brabant), Nunspeet (Gelderland), Veenendaal (Utrecht), Werkhoven (Utrecht) en Zoetermeer (Zuid Holland).

De barkrukken zijn te vervoeren in bestelbus. De afmetingen voor het vervoer en het gewicht staan vermeld bij de producteigenschappen. Wij raden aan om de producteigenschappen eerst te bekijken voordat u uw bestelkeuze maakt. Bij ons kunt u een aanhanger huren voor 25 euro per dag.