088 - 3985000
v.a.
5

Bierbank huren op uw feest of evenement

Een bierbank huurt u natuurlijk bij Vcompany Partyverhuur. Een bierbank kan altijd van pas komen op uw feest of evenement. Bij Vcompany Partyverhuur bent u op het juiste adres. Wilt u liever een complete bierbankset met tafels huren?

Prijzen zijn incl btw

Prijslijst per dag:

Dagprijs (bij afhalen)€4,50
Dagprijs €5,00
2 dagen:€ 8.00
3 dagen:€ 10.00
4 dagen:€ 13.00
5 dagen:€ 15.00
6 dagen:€ 18.00
7 dagen:€ 20.00
Op/afbouw kosten met
hulp van Vcompany:
€ 10.00
* 10% korting bij afhalen.
* Begeleiding bij dit artikel is mogelijk.

Bierbank huren bij Vcompany

Tijdens een leuk tuinfeest, buurtfeest of een BBQ kunnen partyartikelen niet ontbreken. Vcompany verhuurt daarom naast tenten, springkussens en eyecatchers ook bierbanken.

Bierbanken kunt u gemakkelijk en snel huren bij Vcompany Partyverhuur! Naast alle andere attracties en partyartikelen ,zoals springkussens en vlonders, verhuurt Vcompany ook bierbanken voor op uw feest of evenement.

Bierbanken combineren met een opvallende attractie of opvallende accessoires? Huur dan het springkussen multiplay tijger, aluhal of spantent, vertical bikes, vlondervloer, stormbaan 45 meter en/of de rodeostier.

De bierbanken kunt u huren in 4 opties: afhalen, bezorgen, bezorgen incl. op- en afbouw en compleet verzorgd. Het kan allemaal bij Vcompany Partyverhuur.

Kenmerken:

L x Bx H 2.2 x 0.25 x 0.45
Transport L x B x H 2.2 x 0.25 x 0.06
Vervoer met bestelbus: Ja
Vervoer met aanhanger: Ja
  • Bierbank
  • Ideaal
  • Feest
  • Party

Veilig, goedkoop en eenvoudig huren

Bij Vcompany Partyverhuur kunt u bierbanken huren voor de beste prijs en kwaliteit. Wij houden van duidelijkheid en hebben dan ook alle prijzen weergegeven inclusief btw. Al onze artikelen en attracties zijn voorzien van een typegoedkeuring, waardoor wij de kwaliteit van onze materialen kunnen waarborgen.

Vraagt u een offerte aan bij Vcompany Partyverhuur dan ontvangt u dezelfde dag nog een offerte in uw mailbox. Daarnaast kunnen wij altijd een aantrekkelijke korting bieden bij het huren van meerdere artikelen. Een evenement organiseren? Hiervoor bent u bij Vcompany aan het juiste adres, wij denken graag met u mee.

Vcompany Partyverhuur is zeer flexibel. Wij leveren vanuit diverse locaties en bieden een landelijke dekking. Deze flexibiliteit komt terug in ons assortiment. Mocht een product of attractie ontbreken, vraag dan naar de mogelijkheden. Wij zijn continu bezig ons assortiment aan te vullen naar de wensen van de klant.

De bierbanken zijn zowel binnen als buiten te gebruiken en niet van het weer afhankelijk. Toch bieden wij een ‘slecht weer’ garantie. Is er slecht weer op komst, dan heeft u de mogelijkheid om kosteloos uw order te verplaatsen en uw producten en attracties een andere dag te huren.

Naast Partyverhuur kunt u bij Vcompany ook tenten en attracties huren. Zeskamp? Heeft u al gedacht aan sport- en spelattributen? Bekijk het sportdagpakket of de kinderspellen. Kortom: bij Vcompany kunt u een breed assortiment huren en bent u aan het juiste adres om u feest compleet te maken.

Zelf afhalen?

Zelf afhalen? Wij zijn gevestigd op de volgende locaties: Bemmel (Gelderland), Eindhoven (Brabant), Nunspeet (Gelderland), Veenendaal (Utrecht), Werkhoven (Utrecht) en Zoetermeer (Zuid Holland).

De bierbanken zijn te vervoeren in een bestelbus. De afmetingen voor het vervoer en het gewicht staan vermeld bij de producteigenschappen. Wij raden aan om de producteigenschappen eerst te bekijken voordat u uw bestelkeuze maakt. Bij ons kunt u een aanhanger huren voor 25 euro per dag.