088 - 3985000
v.a.
14

Bierbanksets huren op uw feest of evenement

Bierbanksets huren? Dat doet u natuurlijk bij Vcompany Attractieverhuur. Tijdens een goed tuinfeest, buurtfeest of een BBQ kunnen partyartikelen niet ontbreken. Huur de bierbanksets in combinatie met banken en de gasten kunnen heerlijk zitten. U kent deze biertafels en bierbanken vast wel van het Duitse Oktoberfest. Wilt u zelf een fantastisch feest? Huur dan bierbanksets bij Vcompany! U huurt een bierbankset al vanaf 13,50 euro per dag.

Prijzen zijn incl btw

Prijslijst per dag:

Dagprijs (bij afhalen)€13,50
Dagprijs €15,00
2 dagen:€ 23.00
3 dagen:€ 30.00
4 dagen:€ 38.00
5 dagen:€ 45.00
6 dagen:€ 53.00
7 dagen:€ 60.00
Op/afbouw kosten met
hulp van Vcompany:
€ 10.00
* 10% korting bij afhalen.
* Begeleiding bij dit artikel is mogelijk.

Bierbanksets huren bij Vcompany

Tijdens een leuk tuinfeest, buurtfeest of een BBQ kunnen party-artikelen niet ontbreken. Vcompany verhuurt daarom naast tenten, springkussens en eyecatchers ook bierbanksets. Een biertafel huren doet u dan ook bij Vcompany Partyverhuur.

Bierbanksets kunt u gemakkelijk en snel huren bij Vcompany Partyverhuur! Naast alle partyartikelen en  springkussens verhuurt Vcompany ook bierbanksets.

Bierbanksets combineren met een opvallende attractie of accessoires? Huur dan het springkussen multiplay tijger, aluhal of spantent, vertical bikes, vlondervloer, stormbaan 45 meter of de rodeostier.

De bierbanksets kunt u huren in 4 opties: afhalen, bezorgen, bezorgen incl. op- en afbouw en compleet verzorgd. Het kan allemaal bij Vcompany Partyverhuur.

Kenmerken:

L x Bx H 2.2 x 0.85 x 0.8
Transport L x B x H 2.2 x 0.85 x 0.5
Vervoer met bestelbus: Ja
Vervoer met aanhanger: Ja
  • Bierbankset
  • Ideaal
  • Feest
  • Party

Veilig, goedkoop en eenvoudig huren

Bij Vcompany Partyverhuur kunt u de bierbanksets voor de beste prijs en kwaliteit huren. Wij houden van duidelijkheid en hebben dan ook alle prijzen weergegeven inclusief btw. Al onze spellen en attracties zijn voorzien van een typegoedkeuring, waardoor wij de kwaliteit van onze materialen kunnen waarborgen.

Vraagt u een offerte aan bij Vcompany Partyverhuur dan ontvangt u dezelfde dag nog een offerte in uw mailbox. Bij het huren van meerdere artikelen kunnen wij altijd een aantrekkelijke korting bieden. Ook voor het organiseren van een evenement bent u bij Vcompany aan het juiste adres. Wij denken graag met u mee.

Vcompany Partyverhuur is zeer flexibel. Wij leveren vanuit diverse locaties en bieden een landelijke dekking. Deze flexibiliteit komt terug in ons assortiment. Mocht een product of attractie ontbreken, vraag dan altijd naar de mogelijkheden. Wij zijn continu bezig ons assortiment aan te vullen naar de wensen van de klant.

De bierbanksets zijn bij regen te gebruiken en daardoor niet van het weer afhankelijk. Toch bieden wij een ‘slecht weer’ garantie. Is er slecht weer op komst, dan heeft u de mogelijkheid om kosteloos uw order te verplaatsen en uw producten en attracties een andere dag te huren.

Naast Partyverhuur kunt u bij Vcompany ook tenten en attracties huren. Zeskamp? Heeft u al gedacht aan sport en spel attributen? Bekijk het sportdag pakket of de kinderspelen. Kortom bij Vcompany kunt u een breed assortiment huren en bent u aan het juiste adres om u feest compleet te maken.

Zelf afhalen?

Wij zijn gevestigd op de volgende locaties: Bemmel (Gelderland), Eindhoven (Brabant), Nunspeet (Gelderland), Veenendaal (Utrecht), Werkhoven (Utrecht) en Zoetermeer (Zuid Holland).

De bierbanksets zijn te vervoeren in een bestelbus. De afmetingen voor het vervoer en het gewicht staan vermeld bij de producteigenschappen. Wij raden aan om de producteigenschappen eerst te bekijken voordat u uw bestelkeuze maakt. Bij ons kunt u een aanhanger huren voor 25 euro per dag.