088 - 3985000
v.a.
3

Stackchair huren op uw feest of evenement

Een stackchair huurt u natuurlijk bij Vcompany Partyverhuur. Een stackchair is altijd handig op uw feest of evenement. Bij Vcompany Partyverhuur bent u op het juiste adres als het om stackchairs gaat. U huurt een stackchair al vanaf 3 euro.

Prijzen zijn incl btw

Prijslijst per dag:

Dagprijs (bij afhalen)€2,97
Dagprijs €3,30
2 dagen:€ 5.00
3 dagen:€ 6.60
4 dagen:€ 8.30
5 dagen:€ 9.90
6 dagen:€ 11.60
7 dagen:€ 13.20
Op/afbouw kosten met
hulp van Vcompany:
€ 10.00
* 10% korting bij afhalen.
* Begeleiding bij dit artikel is mogelijk.

Stackchair huren bij Vcompany

Organiseert u binnenkort een bijeenkomst waarvoor je stoelen nodig hebt? Stoelen huren doet u gemakkelijk online bij Vcompany Partyverhuur.

Stackchairs kunt u gemakkelijk en snel huren bij Vcompany Partyverhuur! Naast alle andere attracties en party-artikelen ,zoals springkussens en vlonders, verhuurt Vcompany ook stackchairs voor op uw feest of evenement.

Stackchairs combineren met een opvallende attractie of grote tent? Huur dan het springkussen multiplay tijger, aluhal of spantent, vertical bikes, vlondervloer, stormbaan 45 meter en/of de rodeostier.

De stackchairs kunt u huren in 4 opties: afhalen, bezorgen, bezorgen incl. op- en afbouw en compleet verzorgd. Het kan allemaal bij Vcompany Partyverhuur.

Veilig, goedkoop en eenvoudig huren

Bij Vcompany Partyverhuur kunt u een stackchair voor de beste prijs en kwaliteit huren. Wij houden van duidelijkheid en hebben dan ook alle prijzen weergegeven inclusief BTW. Al onze spelen en attracties zijn voorzien van een typegoedkeuring, waardoor wij de kwaliteit van onze materialen kunnen waarborgen.

Vraagt u een offerte aan bij Vcompany Partyverhuur dan ontvangt u dezelfde dag nog een offerte in uw mailbox. Daarnaast kunnen wij altijd een aantrekkelijke korting bieden bij het huren van meerdere artikelen. Een evenement organiseren? Hiervoor bent u bij Vcompany aan het juiste adres, wij denken graag met u mee.

Vcompany Partyverhuur is zeer flexibel. Wij leveren vanuit diverse locaties en bieden een landelijke dekking. Deze flexibiliteit komt terug in ons assortiment. Mocht een product of attractie ontbreken, vraag dan naar de mogelijkheden. Wij zijn continu bezig ons assortiment aan te vullen naar de wensen van de klant.

De stackchairs zijn ook bij regen te gebruiken en daardoor niet van het weer afhankelijk. Toch bieden wij een ‘slecht weer’ garantie. Is er slecht weer op komst, dan heeft u de mogelijkheid om kosteloos uw order te verplaatsen en uw producten en attracties een andere dag te huren.

Naast Partyverhuur kunt u bij Vcompany ook tenten en attracties artikelen huren. Sportdag? Heeft u al gedacht aan sport en spel attributen? Bekijk het sportdag pakket of de kinderspelen. Kortom bij Vcompany kunt u een breed assortiment huren en bent u aan het juiste adres om u feest compleet te maken.

Zelf afhalen?

Wij zijn gevestigd op de volgende locaties: Bemmel (Gelderland), Eindhoven (Brabant), Nunspeet (Gelderland), Veenendaal (Utrecht), Werkhoven (Utrecht) en Zoetermeer (Zuid Holland).

De stackchairs zijn te vervoeren in een bestelbus. De afmetingen voor het vervoer en het gewicht staan vermeld bij de producteigenschappen. Wij raden aan om de producteigenschappen eerst te bekijken voordat u uw bestelkeuze maakt. Bij ons kunt u een aanhanger huren voor 25 euro per dag.