088 - 3985000
v.a.
9

Statafel rond 85cm huren op uw feest of evenement

Een statafel huurt u natuurlijk bij Vcompany Partyverhuur. Een statafel kan altijd van pas komen op uw feest of evenement. Bij Vcompany Partyverhuur bent u op het juiste adres als het om statafels gaat. Wilt u de statafels mooi afwerken met een rok? Zie onze statafelrokken.

Prijzen zijn incl btw

Prijslijst per dag:

Dagprijs (bij afhalen)€9,00
Dagprijs €10,00
2 dagen:€ 15.00
3 dagen:€ 20.00
4 dagen:€ 25.00
5 dagen:€ 30.00
6 dagen:€ 35.00
7 dagen:€ 40.00
Op/afbouw kosten met
hulp van Vcompany:
€ 10.00
* 10% korting bij afhalen.
* Begeleiding bij dit artikel is mogelijk.

Statafel rond 85cm huren bij Vcompany

Statafels huren? Dat doet u natuurlijk bij Vcompany Partyverhuur. U vind bij ons statafels in verschillende afmetingen en kleuren.

Statafels kunt u gemakkelijk en snel huren bij Vcompany Partyverhuur! Naast alle andere attracties en party-artikelen ,zoals springkussens en vlondervloeren, verhuurt Vcompany ook statafels voor op uw feest of evenement.

Statafels combineren met een opvallende attractie of accessoires? Huur dan het springkussen multiplay tijger, aluhal of spantent, vertical bikes, vlondervloer, stormbaan 45 meter of de rodeostier.

De statafels kunt u huren in 4 opties: afhalen, bezorgen, bezorgen incl. op- en afbouw en compleet verzorgd. Het kan allemaal bij Vcompany Partyverhuur.

Veilig, goedkoop en eenvoudig huren

Bij Vcompany Partyverhuur kunt u een statafel voor de beste prijs en kwaliteit huren. Wij houden van duidelijkheid en hebben dan ook alle prijzen weergegeven inclusief BTW. Al onze spelen en attracties zijn voorzien van een typegoedkeuring, waardoor wij de kwaliteit van onze materialen kunnen waarborgen.

Vraagt u een offerte aan bij Vcompany Partyverhuur dan ontvangt u dezelfde dag nog een offerte in uw mailbox. Daarnaast kunnen wij altijd een aantrekkelijke korting bieden bij het huren van meerdere artikelen. Een evenement organiseren? Hiervoor bent u Vcompany aan het juiste adres, wij denken graag met u mee.

Vcompany Partyverhuur is zeer flexibel. Wij leveren vanuit diverse locaties en bieden een landelijke dekking. Deze flexibiliteit komt ook terug in ons assortiment. Mocht een product of attractie ontbreken, vraag dan altijd naar de mogelijkheden. Wij zijn continu bezig ons assortiment aan te vullen naar de wensen van de klant.

De statafels zijn ook bij regen te gebruiken en daardoor niet van het weer afhankelijk. Toch bieden wij een ‘slecht weer’ garantie. Is er slecht weer op komst, dan heeft u de mogelijkheid om kosteloos uw order te verplaatsen en uw producten en attracties een andere dag te huren.

Naast Partyverhuur kunt u bij Vcompany ook tenten en attracties artikelen huren. Sportdag? Heeft u al gedacht aan sport en spel attributen? Bekijk het sportdag pakket of kinderspelen. Kortom bij Vcompany kunt u een breed assortiment huren en bent u aan het juiste adres om u feest compleet te maken.

Zelf afhalen?

Wij zijn gevestigd op de volgende locaties: Bemmel (Gelderland), Eindhoven (Brabant), Nunspeet (Gelderland), Veenendaal (Utrecht), Werkhoven (Utrecht) en Zoetermeer (Zuid Holland).

De statafels zijn te vervoeren in een bestelbus. De afmetingen voor het vervoer en het gewicht staan vermeld bij de producteigenschappen. Wij raden aan om de producteigenschappen eerst te bekijken voordat u uw bestelkeuze maakt. Bij ons kunt u een aanhanger huren voor 25 euro per dag.