088 - 3985000
v.a.
158

Mickey pakket huren op uw feest of evenement

Voor de kinderen heeft Vcompany een mooi voordeelpakket gemaakt met lekker hapjes en drankje. Met als hoogtepunt een springkussen klein waarop de kinderen lekker kunnen springen en klauteren.

Dit voordeelpakket bestaat uit:

  • Limonade kabouter incl. 100 porties
  • Ezeltje prikje
  • Springkussen klein
  • Suikerspinmachine incl. 100 porties

Prijzen zijn incl btw

Prijslijst per dag:

Dagprijs (bij afhalen)€157,50
Dagprijs €175,00
2 dagen:€ 263.00
3 dagen:€ 350.00
4 dagen:€ 438.00
5 dagen:€ 525.00
6 dagen:€ 613.00
7 dagen:€ 700.00
Op/afbouw kosten met
hulp van Vcompany:
€ 65.00
* 10% korting bij afhalen.
* Begeleiding bij dit artikel is mogelijk.

Mickey pakket huren bij Vcompany

Haal met dit pakket veel variatie in huis waarmee u in één keer een geheel kinderfeestje kan verzorgen. De kinderen zullen veel pret van dit pakket beleven.

Ons Mickey pakket met een groots opvallende attractie? Huur dan het springkussen XXL-raceauto, tobbedansbaan, stormbaan 45 meter en/ of de rodeostier.

Het Mickey pakket kunt u huren in 4 opties: afhalen, bezorgen, bezorgen incl. op- en afbouw en compleet verzorgd. Het kan allemaal bij Vcompany Attractieverhuur.

  • Mickey
  • Limonade
  • Suikerspin machine
  • Springkussen klein

Veilig, goedkoop en eenvoudig huren

Bij Vcompany Attractieverhuur kunt u het Mickey pakket huren voor de beste prijs en kwaliteit. Wij houden van duidelijkheid en hebben dan ook alle prijzen weergegeven inclusief btw. Al onze spelen en attracties zijn voorzien van een typegoedkeuring, waardoor wij de kwaliteit van onze materialen kunnen waarborgen.

Vraagt u een offerte aan bij Vcompany Attractieverhuur, dan ontvangt u dezelfde dag nog een offerte in uw mailbox. Bij het huren van meerdere artikelen kunnen wij altijd een aantrekkelijke korting bieden. Ook voor het organiseren van een evenement bent u bij Vcompany aan het juiste adres. Wij denken graag met u mee.

Vcompany Attractieverhuur is zeer flexibel. Wij leveren vanuit diverse locaties en bieden een landelijke dekking. Deze flexibiliteit komt terug in ons assortiment. Mocht een product of attractie ontbreken, vraag dan naar de mogelijkheden. Wij zijn continu bezig ons assortiment aan te vullen naar de wensen van de klant.

Naast attractieverhuur kunt u bij Vcompany ook tenten en party artikelen huren. Evenement? Heeft u al gedacht aan sport en spel attributen? Bekijk de zeskamp pakketten of kinderspelen. Kortom bij Vcompany kunt u een breed assortiment huren en bent u aan het juiste adres om u feest compleet te maken.

Het Mickey pakket goedkoop huren? Vraag uw offerte aan.

Zelf afhalen?

Wij zijn gevestigd op de volgende locaties: Bemmel (Gelderland), Eindhoven (Brabant), Nunspeet (Gelderland), Veenendaal (Utrecht), Werkhoven (Utrecht) en Zoetermeer (Zuid Holland).

Wij bevelen aan om deze producteigenschappen te bekijken voordat u uw bestelkeuze maakt. Bij ons kunt u een aanhanger huren voor 25 euro per dag.