088 - 3985000
v.a.
54

Het kleine luchtkussen Minikasteel Groen huren voor uw verjaardagsfeest of evenement

Een stoer luchtkussen voor alle jongens en meisjes die fan zijn van ridders. Dit luchtkussen is een waar succes op een feestje voor uw zoon of dochter.

Prijzen zijn incl btw

Prijslijst per dag:

Dagprijs (bij afhalen)€54,00
Dagprijs €60,00
2 dagen:€ 90.00
3 dagen:€ 120.00
4 dagen:€ 150.00
5 dagen:€ 180.00
6 dagen:€ 210.00
7 dagen:€ 240.00
Op/afbouw kosten met
hulp van Vcompany:
€ 20.00
* 10% korting bij afhalen.
* Begeleiding bij dit artikel is mogelijk.

Het luchtkussen Minikasteel Groen huren bij Vcompany

Op zoek naar een groter springkussen of een andere kinderattractie huren? Bekijk hier ons springkussen assortiment en kinderattractie assortiment.

Het luchtkussen kan gehuurd worden in 4 verschillende opties: afhalen, bezorgen, bezorgen incl. op- en afbouw en compleet verzorgd. Het kan allemaal bij Vcompany attractieverhuur. Het Mini kasteel groen luchtkussen is voorzien van gebruiksvriendelijke op- en afbouwinstructies.

Kenmerken:

L x Bx H 3.1 x 2.8 x 3.1
Transport L x B x H 1 x 0.65 x 0.5
Stroom: Nodig
Gewicht: 50KG
Vervoer met bestelbus: Ja
Vervoer met aanhanger: Ja
Aantal blowers: 1
Opzet/afbouw tijd: 30 min.
Aantal personen op afbouwen: 1
  • Stoer
  • Handzaam formaat
  • Goedkoop
  • Groen

Veilig, goedkoop en eenvoudig huren

Bij Vcompany huurt u een springkussen met een prima prijs-kwaliteitverhouding. Wij houden van duidelijkheid en hebben dan ook alle prijzen inclusief btw weergegeven. Onze spellen en attracties zijn voorzien van een typegoedkeuring waardoor wij de kwaliteit van onze materialen kunnen waarborgen.

Vraagt u een offerte aan bij Vcompany, dan ontvangt u dezelfde dag nog een offerte in uw mailbox. Daarnaast kunnen wij altijd een aantrekkelijke korting bieden bij het huren van meerdere artikelen. Een evenement organiseren? Ook hiervoor bent u Vcompany aan het juiste adres. Wij denken graag met u mee.

Omdat wij vanuit diverse locaties kunnen leveren, zijn wij zeer flexibel, en kunnen wij ook landelijke dekking bieden. Deze flexibiliteit komt ook terug in ons assortiment. Mocht er een product of attractie ontbreken, vraag dan altijd naar de mogelijkheden. Wij zijn continu bezig ons assortiment aan te vullen naar de wensen van de klant.

Tevens bieden wij een ‘slecht weer’ garantie. Het springkussen Minikasteel Groen is niet voorzien van een dak. Slecht weer op komst? Dan heeft u de mogelijkheid het springkussen een andere dag te huren. Naast attractieverhuurder is Vcompany ook tenten- en partyverhuurder. Kortom: bij Vcompany bent u aan het juiste adres om uw feest compleet te maken.

Dit springkussen Minikasteel Groen goedkoop huren? Vraag hier uw offerte aan.

Zelf afhalen?

Wij zijn gevestigd op de volgende locaties: Bemmel (Gelderland), Eindhoven (Brabant), Nunspeet (Gelderland), Veenendaal (Utrecht), Werkhoven (Utrecht), Rotterdam (Zuid Holland) en Raamsdonksveer (Brabant).

Het springkussen Minikasteel Groen is te vervoeren in vrijwel iedere personenauto. De afmetingen voor het vervoer van dit springkussen staan vermeld bij de producteigenschappen. Wel een trekhaak maar niet genoeg laadruimte? Bij ons huurt u al een aanhanger voor 25 euro per dag.