088 - 3985000
v.a.
9

Noodverlichting huren op uw feest of evenement

Wilt u altijd weten waar de nooduitgang zich bevind op uw feest of evenement dan bent u bij Vcompany Partyverhuur aan het goede adres. U huurt noodverlichting voor in uw tent bij Vcompany Partyverhuur. Noodverlichting zorgt (brand)veiligheid en extra zekerheid op uw feest of evenement.

Prijzen zijn incl btw

Prijslijst per dag:

Dagprijs (bij afhalen)€9,00
Dagprijs €10,00
2 dagen:€ 15.00
3 dagen:€ 20.00
4 dagen:€ 25.00
5 dagen:€ 30.00
6 dagen:€ 35.00
7 dagen:€ 40.00
Op/afbouw kosten met
hulp van Vcompany:
€ 5.00
* 10% korting bij afhalen.
* Begeleiding bij dit artikel is mogelijk.

Noodverlichting huren bij Vcompany

Noodverlichting huren? Dat doet u natuurlijk bij Vcompany Partyverhuur. U vind bij ons noodverlichting om uw feest of evenement veiliger te maken.

Noodverlichting kunt u gemakkelijk en snel huren bij Vcompany Partyverhuur! Naast alle andere attracties en party-artikelen ,zoals springkussens en vlondervloeren, verhuurt Vcompany ook noodverlichting voor op uw feest of evenement.

Noodverlichting combineren met een groots opvallende attractie of tent. Huur dan bijvoorbeeld het springkussen multiplay tijger, aluhal, vertical bikes, dansblok verlicht, stormbaan 45 meter en/of de rodeostier.

De noodverlichting kunt u huren in 3 opties: afhalen, bezorgen en bezorgen incl. op- en afbouw. Het kan allemaal bij Vcompany Partyverhuur.

 

  • Nood
  • Verlichting
  • Goede prijs/kwaliteitsverhouding
  • Gemakkelijk te vervoeren

Veilig, goedkoop en eenvoudig huren

Bij Vcompany Partyverhuur kunt u de noodverlichting huren voor de beste prijs en kwaliteit. Wij houden van duidelijkheid en hebben dan ook alle prijzen weergegeven inclusief BTW. Al onze spelen en attracties zijn voorzien van een typegoedkeuring, waardoor wij de kwaliteit van onze materialen kunnen waarborgen.

Vraagt u een offerte aan bij Vcompany Partyverhuur dan ontvangt u dezelfde dag nog een offerte in uw mailbox. Daarnaast kunnen wij altijd een aantrekkelijke korting bieden bij het huren van meerdere artikelen. Een evenement organiseren? Hiervoor bent u bij Vcompany aan het juiste adres, wij denken graag met u mee.

Vcompany Partyverhuur is zeer flexibel. Wij leveren vanuit diverse locaties en bieden een landelijke dekking. Deze flexibiliteit komt terug in ons assortiment. Mocht een product of attractie ontbreken, vraag dan naar de mogelijkheden. Wij zijn continu bezig ons assortiment aan te vullen naar de wensen van de klant.

De noodverlichting zijn zowel binnen als buiten te gebruiken en niet van het weer afhankelijk. Toch bieden wij een ‘slecht weer’ garantie. Is er slecht weer op komst, dan heeft u de mogelijkheid om kosteloos uw order te verplaatsen en uw producten en attracties een andere dag te huren.

Naast Partyverhuur kunt u bij Vcompany ook tenten en attracties artikelen huren. Springkussens? Heeft u al gedacht aan sport en spel attributen? Bekijk de zeskamp spelen of kinderspelen. Kortom bij Vcompany kunt u een breed assortiment huren en bent u aan het juiste adres om u feest compleet te maken.

Zelf afhalen?

Wij zijn gevestigd op de volgende locaties: Bemmel (Gelderland), Eindhoven (Brabant), Nunspeet (Gelderland), Veenendaal (Utrecht), Werkhoven (Utrecht) en Zoetermeer (Zuid Holland).

De noodverlichting is gemakkelijk zelf te vervoeren. Wij raden aan om de producteigenschappen eerst te bekijken voordat u uw bestelkeuze maakt. Bij ons kunt u een aanhanger huren voor 25 euro per dag.