088 - 3985000
v.a.
25

Op- en afbouw huren op uw feest of evenement

Bent u op zoek naar hulp bij op- en afbouw van tenten, meubilair, vlonders of ter ondersteuning van uw evenement? Dan bent u bij Vcompany aan het juiste adres. Wij beschikken over ervaren en gemotiveerde werkers.  Personeel voor technische ondersteuning en met ruime ervaring in de op- en afbouw van o.a. festivals, beurzen en concerten. Vcompany biedt hulp bij de opbouw van tenten, podia en decoratie. Wij nemen een hoop werk en zorgen uit handen. De genoemde prijs van 25, is per uur.

Prijzen zijn incl btw

Prijslijst per dag:

Dagprijs €25,00
2 dagen:€ 0.00
3 dagen:€ 0.00
4 dagen:€ 0.00
5 dagen:€ 0.00
6 dagen:€ 0.00
7 dagen:€ 0.00
* Prijs per uur

Op- afbouw huren bij Vcompany

Kunt u uw gehuurde product niet zelf op- afbouwen? Daar heeft Vcompany een oplossing voor! Wij verhuren personeel dat voor u komt op- afbouwen voor een scherpe prijs.

Op- afbouw combineren met een opvallende attractie of accessoires? Huur dan bijvoorbeeld het springkussen disco, easy up partytent, attractie schiettent, verlicht dansblok, stormbaan 45 meter en/of de rodeostier.

 

Veilig, goedkoop en eenvoudig huren

Bij Vcompany Partyverhuur kunt u op- afbouw huren voor de beste prijs en kwaliteit. Wij houden van duidelijkheid en hebben dan ook alle prijzen weergegeven inclusief BTW. Al onze spelen en attracties zijn voorzien van een typegoedkeuring, waardoor wij de kwaliteit van onze materialen kunnen waarborgen.

Vraagt u een offerte aan bij Vcompany Partyverhuur dan ontvangt u dezelfde dag nog een offerte in uw mailbox. Daarnaast kunnen wij altijd een aantrekkelijke korting bieden bij het huren van meerdere artikelen. Een evenement organiseren? Hiervoor bent u bij Vcompany aan het juiste adres, wij denken graag met u mee.

Vcompany Attractieverhuur is zeer flexibel. Wij leveren vanuit diverse locaties en bieden een landelijke dekking. Deze flexibiliteit komt terug in ons assortiment. Mocht een product of attractie ontbreken, vraag dan naar de mogelijkheden. Wij zijn continu bezig ons assortiment aan te vullen naar de wensen van de klant.

Naast Partyverhuur kunt u bij Vcompany ook tenten en attracties artikelen huren. Zeskamp? Heeft u al gedacht aan sport en spel attributen? Bekijk de zeskamp pakketten of kinderspelen. Kortom bij Vcompany kunt u een breed assortiment huren en bent u aan het juiste adres om u feest compleet te maken.

Wij zijn gevestigd op de volgende locaties: Bemmel (Gelderland), Eindhoven (Brabant), Nunspeet (Gelderland), Veenendaal (Utrecht), Werkhoven (Utrecht) en Zoetermeer (Zuid Holland).