088 - 3985000
v.a.
45

Blikvanger opblaasbare baby huren bij Vcompany

Is het een jongetje of een meisje geworden? Met deze opblaasbare baby zit u goed, hiermee viert u de geboorte van uw zoon en/of dochter.

Prijzen zijn incl btw

Prijslijst per dag:

Dagprijs (bij afhalen)€45,00
Dagprijs €50,00
2 dagen:€ 0.00
3 dagen:€ 120.00
4 dagen:€ 0.00
5 dagen:€ 180.00
6 dagen:€ 210.00
7 dagen:€ 0.00
* 10% korting bij afhalen.
* Begeleiding bij dit artikel is mogelijk.

Opblaasbare baby huren bij Vcompany

Opblaasbare baby huren? Dat doe je natuurlijk bij Vcompany Attractieverhuur! Het opzetten van deze eyecatcher kost slechts 5 minuten!

Met deze eyecatcher haalt u veel spektakel in huis wat niemand zal ontgaan. Daarnaast is deze eyecatcher dankzij het opblazen en weer leeg laten lopen eenvoudig om te transporteren.

De eyecatcher opblaasbare baby kunt u huren in 3 opties: afhalen, bezorgen en bezorgen incl. op- en afbouw. Het kan allemaal bij Vcompany Attractieverhuur.

  • Blikvanger
  • Makkelijk op te zetten
  • Jongen en/of meisje
  • Feest

Veilig, goedkoop en eenvoudig huren

Bij Vcompany Attractieverhuur kunt u een eyecatcher huren voor de beste prijs en kwaliteit. Hierdoor zijn alle prijzen weergegeven inclusief btw omdat wij houden van duidelijkheid. Onze spelen/attracties zijn voorzien van een typegoedkeuring waardoor wij de kwaliteit van onze materialen kunnen waarborgen.

Vraagt u een offerte aan bij Vcompany Attractieverhuur dan ontvangt u dezelfde dag nog een offerte in uw mailbox. Daarnaast kunnen wij altijd een aantrekkelijke korting bieden bij het huren van meerdere artikelen. Een evenement organiseren? Hiervoor bent u bij Vcompany aan het juiste adres, wij denken graag met u mee.

Omdat wij vanuit diverse locaties kunnen leveren zijn wij zeer flexibel en kunnen wij ook een landelijke dekking bieden. Deze flexibiliteit komt terug in ons assortiment, mocht een product/ attractie ontbreken vraag dan naar de mogelijkheden. Wij zijn continu bezig ons assortiment aan te vullen naar de wensen van de klant.

Tevens bieden wij een ‘slecht weer’ garantie. De eyecatcher is ook bij regen te gebruiken. Mocht u uw feest toch willen afzeggen vanwege de weersvoorspelling dan heeft u als klant de mogelijkheid om uw order een andere dag te huren.

Naast attractieverhuur kunt u bij Vcompany ook tenten en party artikelen huren. Zeskamp? Heeft u al gedacht aan sport en spel attributen? Bekijk de zeskamp pakketten of kinderspelen. Kortom bij Vcompany kunt u een breed assortiment huren en bent u aan het juiste adres om u feest compleet te maken.

Zelf afhalen?

Wij zijn gevestigd op de volgende locaties: Bemmel (Gelderland), Eindhoven (Brabant), Nunspeet (Gelderland), Veenendaal (Utrecht), Werkhoven (Utrecht) en Zoetermeer (Zuid Holland).

De eyecatcher is te vervoeren in een personenauto. De afmetingen voor het vervoer en het gewicht staan vermeld bij de producteigenschappen.Wij raden aan om de producteigenschappen eerst te bekijken voordat u uw bestelkeuze maakt. Bij ons kunt u een aanhanger huren voor 25 euro per dag.