088 - 3985000
v.a.
243

Tweepersoons Opblaasbare Klimwand huren voor op uw zeskamp of teambuildingsactiviteit

Gaat u de uitdaging aan? Deze opblaasbare mobiele klimwand stelt zelfs de ervaren klimmers aardig op de proef. Men kan met twee personen tegelijk tot grote hoogte klimmen, waarbij het rinkelen van de bel het eindpunt is. Door zijn grootte is deze mobiele klimtoren een ware blikvanger op ieder evenement of festival. Deze attractie is niet alleen leuk voor de deelnemers, maar ook voor de toeschouwer. Hierdoor is deze attractie zeer geschikt voor een promotiestunt of reclamecampagne (compleet met banners, GoPro’s en live beeldmateriaal voor een like & share winactie).

 

Prijzen zijn incl btw

Prijslijst per dag:

Dagprijs (bij afhalen)€243,00
Dagprijs €270,00
2 dagen:€ 405.00
3 dagen:€ 473.00
4 dagen:€ 540.00
5 dagen:€ 608.00
6 dagen:€ 675.00
7 dagen:€ 750.00
Op/afbouw kosten met
hulp van Vcompany:
€ 20.00
* 10% korting bij afhalen.
* Begeleiding bij dit artikel is mogelijk.

Opblaasbare Klimwand 2 personen huren bij Vcompany

De mobiele klimtoren combineren met andere klimattracties? Wat dacht u van de Winterse Klimberg, het Klimkanon of de Klim- en Glijslak?

U kunt de klimwand huren in 4 opties: afhalen, bezorgen, bezorgen incl. op- en afbouw en compleet verzorgd. Het kan allemaal bij Vcompany Attractieverhuur. Wij raden u wel aan om het springkussen compleet verzorgd te huren. Onze professionele medewerkers zullen er dan voor zorgen dat de attractie op- en afgebouwd en begeleid wordt. Tevens zijn onze medewerkers opgeleid en voorzien van de juiste certificering.

Kenmerken:

L x Bx H 7 x 7 x 8.5
Stroom: Nodig
Aantal blowers: 2
Vervoer met bestelbus: Ja
Vervoer met aanhanger: Ja
Opzet/afbouw tijd: 30 min.
Aantal personen op afbouwen: 2
  • Teambuilding
  • Eyecatcher
  • Echte blikvanger
  • Zeskampattractie

Veilig, goedkoop en eenvoudig huren

Bij Vcompany Attractieverhuur kunt u een mobiele klimtoren huren tegen de beste prijs en met de beste kwaliteit. Wij houden van duidelijkheid, en hebben dan ook alle prijzen inclusief btw weergegeven. Onze spellen en attracties zijn voorzien van een typegoedkeuring, waardoor wij de kwaliteit van onze materialen kunnen waarborgen.

Vraagt u een offerte aan bij Vcompany Attractieverhuur, dan ontvangt u dezelfde dag nog een offerte in uw mailbox. Daarnaast kunnen wij altijd een aantrekkelijke korting bieden bij het huren van meerdere artikelen. Een evenement organiseren? Ook hiervoor bent u bij Vcompany aan het juiste adres. Wij denken graag met u mee.

Vcompany Attractievehuur is zeer flexibel. Wij leveren vanuit diverse locaties en bieden een landelijke dekking. Deze flexibiliteit komt terug in ons assortiment. Mocht er een product of attractie ontbreken, vraag dan altijd naar de mogelijkheden. Wij zijn continu bezig ons assortiment aan te vullen naar de wensen van de klant.

Tevens bieden wij een ‘slecht weer’ garantie. De opblaasbare klimwand is bij regen te gebruiken. Mocht u uw feest toch willen afzeggen vanwege de weersvoorspelling, dan heeft u als klant de mogelijkheid om de klimwand een andere dag te huren.

Naast attracties kunt u bij Vcompany ook tenten en partyartikelen huren. Zeskamp? Heeft u al gedacht aan sport- en spelattributen? Bekijk de zeskamppakketten of kinderspellen. Kortom, bij Vcompany kunt u een breed assortiment huren en bent u aan het juiste adres om uw feest compleet te maken.

De opblaasbare klimwand 2 personen goedkoop huren? Vraag uw offerte aan.

Zelf afhalen?

Wij zijn gevestigd op de volgende locaties: Bemmel (Gelderland), Eindhoven (Brabant), Nunspeet (Gelderland), Veenendaal (Utrecht), Werkhoven (Utrecht), Rotterdam (Zuid Holland) en Raamsdonksveer (Brabant).

De afmetingen voor het vervoer en het gewicht staan vermeld bij de producteigenschappen. Wij raden aan om de producteigenschappen te bekijken voordat u uw bestelkeuze maakt. Bij ons huurt u al een aanhanger voor 25 euro per dag.