088 - 3985000
v.a.
21

Berenkopspel incl. riempjes huren op uw feest of evenement

Het berenkopspel gaat als volgt: de deelnemer staat voor de berenkop en heeft riempjes in de hand vast. Deze probeert de deelnemer om een van de haken te gooien. De haken zijn bevestigd op het hoofd van de beer. Wie mag zich de winnaar van de dag noemen?

Prijzen zijn incl btw

Prijslijst per dag:

Dagprijs (bij afhalen)€20,70
Dagprijs €23,00
2 dagen:€ 35.00
3 dagen:€ 40.00
4 dagen:€ 45.00
5 dagen:€ 50.00
6 dagen:€ 55.00
7 dagen:€ 60.00
Op/afbouw kosten met
hulp van Vcompany:
€ 5
* 10% korting bij afhalen.
* Begeleiding bij dit artikel is mogelijk.

Berenkopspel incl. riempjes huren bij Vcompany

Het berenkopspel combineren met andere oud-Hollandse spelen? Huur dan bijvoorbeeld de puntenbak, de klompendans en/of de rollende maan. Wilt u het berenkopspel toch liever in een set? Wat dacht u van een oud-Hollandse spellenset?

Het berenkopspel kunt u huren in 4 opties: afhalen, bezorgen, bezorgen incl. op- en afbouw en compleet verzorgd. Het kan allemaal bij Vcompany Attractieverhuur.

Kenmerken:

L x Bx H 0.6 x 0.6 x 0.7
Vervoer met bestelbus: Ja
Opzet/afbouw tijd: 5 min.
Aantal personen op afbouwen: 1
  • Berenkopspel
  • Incl. riempjes
  • Uitdaging
  • Jong & Oud

Veilig, goedkoop en eenvoudig huren

Bij Vcompany Attractieverhuur kunt u het berenkopspel huren tegen de beste prijs en met de beste kwaliteit. Wij houden van duidelijkheid en hebben dan ook alle prijzen inclusief btw weergegeven. Onze spellen en attracties zijn voorzien van een typegoedkeuring, waardoor wij de kwaliteit van onze materialen kunnen waarborgen.

Vraagt u een offerte aan bij Vcompany Attractieverhuur, dan ontvangt u dezelfde dag nog een offerte in uw mailbox. Daarnaast kunnen wij altijd een aantrekkelijke korting bieden bij het huren van meerdere artikelen. Een evenement organiseren? Ook hiervoor bent u Vcompany aan het juiste adres, wij denken graag met u mee.

Vcompany Attractieverhuur is zeer flexibel. Wij leveren vanuit diverse locaties, en bieden hiermee een landelijke dekking. Deze flexibiliteit komt terug in ons assortiment. Mocht er een product of attractie ontbreken, vraag dan altijd naar de mogelijkheden. Wij zijn continu bezig ons assortiment aan te vullen naar de wensen van de klant.

Tevens bieden wij een ”slecht weer” garantie. Sommige spellen en attracties zijn ook bij regen te gebruiken. Mocht u uw feest toch willen afzeggen vanwege de weersvoorspelling, dan heeft u als klant de mogelijkheid om uw order een andere dag te huren.

Naast attractieverhuur kunt u bij Vcompany ook tenten en partyartikelen huren. Zeskamp? Heeft u al gedacht aan sport- en spelattributen? Bekijk de zeskamppakketten en kinderspellen.

Het berenkopspel goedkoop huren? Vraag uw offerte aan.

Zelf afhalen?

Wij zijn gevestigd op de volgende locaties: Bemmel (Gelderland), Eindhoven (Brabant), Nunspeet (Gelderland), Veenendaal (Utrecht), Werkhoven (Utrecht), Rotterdam (Zuid Holland) en Raamsdonksveer (Brabant).

Per spel/attractie verschilt de manier van vervoeren. Wij raden aan om de producteigenschappen eerst te bekijken voordat u uw bestelkeuze maakt. De afmetingen voor het vervoer en het gewicht van de verschillende spellen en attracties staan vermeld bij de producteigenschappen. Bij ons kunt u al een aanhanger huren voor 25 euro per dag.