088 - 3985000
v.a.
21

Klompendans huren op uw feest of evenement

Bij klompendans kunnen meerdere spelers het tegen elkaar opnemen. De bedoeling is om alle klompen te vullen met balletjes. Wie gooit er de meeste balletjes in de klompen?

 

 

Prijzen zijn incl btw

Prijslijst per dag:

Dagprijs (bij afhalen)€20,70
Dagprijs €23,00
2 dagen:€ 35.00
3 dagen:€ 40.00
4 dagen:€ 45.00
5 dagen:€ 50.00
6 dagen:€ 55.00
7 dagen:€ 60.00
Op/afbouw kosten met
hulp van Vcompany:
€ 5
* 10% korting bij afhalen.
* Begeleiding bij dit artikel is mogelijk.

Klompendans huren bij Vcompany

Klompendans combineren met andere oud-Hollandse spellen? Huur dan bijvoorbeeld de puntenbak, de rattenval en/of de rollende maan. Wilt u de klompendans toch liever in een set? Wat dacht u van het oud-Hollandse spellenset?

De klompendans kunt u huren in 4 opties: afhalen, bezorgen, bezorgen incl. op- en afbouw en compleet verzorgd. Het kan allemaal bij Vcompany Attractieverhuur.

Kenmerken:

L x Bx H 0.7 x 0.55 x 1.85
Transport L x B x H 0.7 x 0.55 x 0.55
Gewicht: 10KG
Opzet/afbouw tijd: 5 min.
Aantal personen op afbouwen: 1
  • Klompendans
  • Concentratie
  • Werpen
  • Strijd

Veilig, goedkoop en eenvoudig huren

Bij Vcompany Attractieverhuur kunt u de klompendans huren tegen de beste prijs en met de beste kwaliteit. Wij houden van duidelijkheid en hebben dan ook alle prijzen inclusief btw weergegeven. Onze spellen en attracties zijn voorzien van een typegoedkeuring, waardoor wij de kwaliteit van onze materialen kunnen waarborgen.

Vraagt u een offerte aan bij Vcompany Attractieverhuur, dan ontvangt u dezelfde dag nog een offerte in uw mailbox. Daarnaast kunnen wij altijd een aantrekkelijke korting bieden bij het huren van meerdere artikelen. Een evenement organiseren? Ook hiervoor bent u Vcompany aan het juiste adres. Wij denken graag met u mee.

Omdat wij vanuit diverse locaties kunnen leveren, zijn wij zeer flexibel, en kunnen wij een landelijke dekking bieden. Deze flexibiliteit komt ook terug in ons assortiment. Mocht een product of attractie ontbreken, vraag dan altijd naar de mogelijkheden. Wij zijn continu bezig ons assortiment aan te vullen naar de wensen van de klant.

Tevens bieden wij een ”slecht weer” garantie. Sommige spellen en attracties zijn ook bij regen te gebruiken. Mocht u uw feest toch willen afzeggen vanwege de weersvoorspelling, dan heeft u als klant de mogelijkheid om uw order een andere dag te huren.

Naast attractieverhuur kunt u bij Vcompany ook tenten en partyartikelen huren. Zeskamp? Heeft u al gedacht aan sport- en spelattributen? Bekijk de zeskamppakketten of kinderspellen.

Klompendans goedkoop huren? Vraag uw offerte aan.

Zelf afhalen?

Wij zijn gevestigd op de volgende locaties: Bemmel (Gelderland), Eindhoven (Brabant), Nunspeet (Gelderland), Veenendaal (Utrecht), Werkhoven (Utrecht), Rotterdam (Zuid Holland) en Raamsdonksveer (Brabant).

Per spel/attractie verschilt de manier van vervoeren. Wij raden aan om de producteigenschappen eerst te bekijken voordat u uw bestelkeuze maakt. De afmetingen voor het vervoer en het gewicht van de verschillende spellen en attracties staan vermeld bij de producteigenschappen. Bij ons kunt u eventueel een aanhanger huren voor 25 euro per dag.