088 - 3985000
v.a.
21

Paardenbaan huren op uw feest of evenement

Bij dit spel komt een hoop concentratie kijken. Er zijn twee spelers die het spel tegen elkaar spelen. De bedoeling is om uw paard zo snel mogelijk naar de finish te krijgen. Dit doet u door aan het touw te trekken en het paard omhoog te laten schieten. Doet u dit te snel, dan valt uw paard om en moet u opnieuw beginnen. Wie laat zijn paard als eerste finishen?

Prijzen zijn incl btw

Prijslijst per dag:

Dagprijs (bij afhalen)€20,70
Dagprijs €23,00
2 dagen:€ 35.00
3 dagen:€ 40.00
4 dagen:€ 45.00
5 dagen:€ 50.00
6 dagen:€ 55.00
7 dagen:€ 60.00
Op/afbouw kosten met
hulp van Vcompany:
€ 5
* 10% korting bij afhalen.
* Begeleiding bij dit artikel is mogelijk.

Paardenbaan huren bij Vcompany

De paardenbaan combineren met een opvallende attractie? Huur dan bijvoorbeeld het Springkussen Raceauto XXL, de Skelterbaan, Bungeetrampoline, Tobbedansbaan, Stormbaan 45 meter en/of de Rodeostier.

De paardenbaan kunt u huren in 4 opties: afhalen, bezorgen, bezorgen incl. op- en afbouw en compleet verzorgd. Het kan allemaal bij Vcompany Attractieverhuur.

Kenmerken:

L x Bx H 1.61 x 0.33 x 0.16
Gewicht: 10KG
Vervoer met bestelbus: Ja
Opzet/afbouw tijd: 5 min.
Aantal personen op afbouwen: 1
  • Paardenbaan
  • Concentratie
  • Bord
  • Strijd

Veilig, goedkoop en eenvoudig huren

Bij Vcompany Attractieverhuur kunt u de paardenbaan huren tegen de beste prijs en met de beste kwaliteit. Wij houden van duidelijkheid en hebben dan ook alle prijzen inclusief btw weergegeven. Onze spellen en attracties zijn voorzien van een typegoedkeuring, waardoor wij de kwaliteit van onze materialen kunnen waarborgen.

Vraagt u een offerte aan bij Vcompany Attractieverhuur, dan ontvangt u dezelfde dag nog een offerte in uw mailbox. Daarnaast kunnen wij altijd een aantrekkelijke korting bieden bij het huren van meerdere artikelen. Een evenement organiseren? Ook hiervoor bent u Vcompany aan het juiste adres. Wij denken graag met u mee.

Vcompany Attractieverhuur is zeer flexibel. Wij leveren vanuit diverse locaties en bieden hiermee een landelijke dekking. Deze flexibiliteit komt terug in ons assortiment. Mocht er een product of attractie ontbreken, vraag dan altijd naar de mogelijkheden. Wij zijn continu bezig ons assortiment aan te vullen naar de wensen van de klant.

Tevens bieden wij een ”slecht weer” garantie. Sommige spellen en attracties zijn ook bij regen te gebruiken. Mocht u uw feest toch willen afzeggen vanwege de weersvoorspelling, dan heeft u als klant de mogelijkheid om uw order een andere dag te huren.

Naast attracties kunt u bij Vcompany ook tenten en partyartikelen huren. Zeskamp? Heeft u al gedacht aan sport- en spelattributen? Bekijk de zeskamppakketten of kinderspellen.

De paardenbaan goedkoop huren? Vraag uw offerte aan.

Zelf afhalen?

Wij zijn gevestigd op de volgende locaties: Bemmel (Gelderland), Eindhoven (Brabant), Nunspeet (Gelderland), Veenendaal (Utrecht), Werkhoven (Utrecht) Rotterdam (Zuid Holland) en Raamsdonksveer (Brabant).

Per spel/attractie verschilt de manier van vervoeren. Wij raden aan om de producteigenschappen te bekijken voordat u uw bestelkeuze maakt. De afmetingen voor het vervoer en het gewicht van de verschillende spellen en attracties staan vermeld bij de producteigenschappen. Bij ons kunt u al een aanhanger huren voor 25 euro per dag.